campusshop.nl

4.171 reviews in totaal   827 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 17 jul 2019

campusshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de zeer snelle levering van hun bestelling, vaak al binnen één dag. De webshop en het bestelproces worden als duidelijk en makkelijk ervaren. De kwaliteit van de producten wordt meestal goed beoordeeld en klanten waarderen het aanbod en de selectie van laptops die aansluiten bij opleidingen en wensen. Ook wordt de verpakking vaak als stevig en netjes bestempeld en worden problemen doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Er zijn enkele klachten over de klantenservice, die soms traag reageert of gebrekkige oplossingen biedt. Ook zijn er opmerkingen over bezorgfouten of afwijkingen in de verpakking. Daarnaast zijn sommige klanten minder tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding of de geboden compensatie bij problemen.

Reviewscampusshop.nl

Goede manier en overzichtelijk keuzevoorstel om te bestellen in deze shop. Correcte en tijdige aflevering/bezorging.
Tot nu toe top. Mooie laptop, snel verzonden. Hoop dat mijn dochter haar studietijd goed voorzien is.
supersnelle levering van een bestelling die eenvoudig te plaatsen was. Snelle reactie van klantenservice

Snelle levering!

Snelle levering, de laptop werd in een goede stevige verpakking bezorgd. Top!
Fijn dat ze laptops selecteren die geschikt zijn voor mijn opleiding. Dat maakt het zoeken naar de juiste een stuk makkelijker.
Snelle levering en duidelijke omschrijving en mogelijkheid om te verglijken en te zoeken
Snelle levering. Laptop werd alleen ergens anders geleverd i.p.v. mijn huisadres.
Bestelling goed afgeleverd. Minder herinneringen sturen over beoordeling.
Bestelling was de volgende dag geleverd! Na het plaatsen van het bestelling, veranderde ik van gedachten over de kleur. Na contact met de klantenservice werd dit eenvoudig aangepast.
Mooie keus en vooral goede kwaliteit en snelle veilige bezorging. Ik was meer dan tevreden!

Gewoon goed!

Alles is duidelijk op de website, bestellen ging ook heel makkelijk en onwijs snel geleverd. Laptop is stevig en goed verpakt.
Goed, klantvriendelijk en makkelijk te bestellen. Levering supersnel, prima!!!

Goed maar kwam ietsjes later dan verwacht

Overal ben ik tevreden met de laptop, maar het kwam een dag later dan verwacht.
vandaag besteld, morgen in huis dat was ideaal. Alvorens te bestellen een vraag gesteld en ik had heel vlot antwoord. zeer tevreden.
Het is een hele duidelijke site. Snelle reactie van jullie Snelle levering
Supersnelle levering! Ook een goede terugkoppeling op vragen. Bedankt!
Goed product Snelle levering Eenvoudig bestelproces Goed verpakt
Snelle en correcte afhandeling van bestelling. Vlugge levering.
Geleverd wat geleverd moest worden en op de tijd die aangegeven was.

Bestelling en bezorging prima, klantenservice slecht

Bestelling en bezorging zijn prima verlopen. Helaas is de klantenservice niet echt snel. Daar heb ik begrip voor. Wat ik vervolgens niet begrijp is dat ik na 1 volle week een mail krijg dat jullie nog bij mij terug komen met een aanbod. Paar uur later krijg ik echter een verzoek om een beoordeling. Lijkt mij dat er dan niet meer op zal worden gereageerd en dat het ticket of case gesloten is. Jammer, ging hier toch om een goeie bijverkoop.

Antwoord van campusshop.nl

Hallo S Nieuwenhuys, Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat je onze communicatie op deze manier hebt ervaren. We begrijpen dat duidelijke terugkoppeling belangrijk is en waarderen je feedback hierover. We zullen intern nagaan wat de reden kan zijn geweest dat je langer hebt moeten wachten op een reactie. Mocht je nog vragen hebben of als we je ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Met vriendelijke groet, Dave Team Paradigit

campusshop.nl

CampusShop is er speciaal voor studenten. In samenwerking met ruim 200 onderwijsinstellingen in Nederland en België selecteren we de beste laptops voor jouw opleiding. Zo beschik je over een laptop va...