Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke, professionele en oplossingsgerichte service, waarbij snelle reacties en adequate ondersteuning worden geboden. De producten worden geprezen om hun hoge kwaliteit en mooie afwerking, wat leidt tot grote tevredenheid. Ook de snelle, nette en vlotte levering van bestellingen wordt gewaardeerd. Daarnaast wordt de duidelijke, snelle en prettige communicatie positief genoemd. Klanten waarderen het deskundige advies en het meedenken bij het maken van keuzes of het oplossen van technische vragen. Hoewel de meeste problemen snel en adequaat worden opgelost, geven enkele klanten aan dat zij een meer klantvriendelijke aanpak zouden waarderen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvanheckbadkamers.nl
Direct en positief goed advies
Een direct en positief goed advies gegeven, snel gereageerd. En er werd netjes meegedacht met de oplossing voor een thermisch kraan onderdeel.
Fijn telefonisch contact. Er wordt ook goed meegedacht. Een technische vraag werd goed beantwoord. Het badkamermeubel is van mooie en degelijke kwaliteit en werd ook snel geleverd. De spullen waren ook degelijk ingepakt en beschermd tegen beschadigen.
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat het badkamermeubel bevalt!
Van Heck Team
Prettig contact en goede ondersteuning.
Ik was erg zoekende in de meubels die ik zocht en wat passend is. Ik heb contact gehad via de app, op locatie Borne en via de mail. En dit was prettig en kennis van zaken.
Het enige nadeel is dat ik niet alles kon zien, maar we kwamen een heel eind na het aangeven van deze wens. We de meeste spullen hebben kunnen bekijken in het magazijn.
Ik had een kleine beschadiging op de douchekop, dit is meteen geregeld bij de leverancier en ik ontving een nieuwe .
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen
Goede service
Bestellen en levering gingen beide goed en ging netjes. Meubel is nog niet in gebruik dus daar kan ik nog niets over zeggen
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat het bestellen en de levering naar wens zijn verlopen. We hopen dat het meubel straks ook helemaal bevalt zodra het in gebruik is.
Van Heck Team
Snelle levering en duidelijke info
Een feest om te bestellen
Fijn om bij jullie de badkamerspullen uit te zoeken. Mooie kwaliteit en geweldige uitstraling! En daarbij ook nog snel en professioneel geleverd. 👌🏼
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Wat een mooie woorden, dank je wel! Leuk om te horen dat het uitzoeken en bestellen zo goed is bevallen!
Van Heck Team
Zeer tevreden, heb in het verleden ook al een badkamer bij jullie gekocht, was toen ook top en nu weer, prachtige kwaliteit en fijn contact als je nog vragen hebt, snelle reactie, kortom dikke 10, de badkamer is nog niet af dus kan helaas nog geen foto's toevoegen
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Wat leuk om te horen dat je opnieuw voor ons hebt gekozen en weer zo tevreden bent! Dank voor je mooie woorden over de kwaliteit en service — we zijn benieuwd naar het eindresultaat zodra de badkamer af is.
Van Heck Team
Prachtige kwaliteit, bijzonder vriendelijke en flexibele klantendienst en vlotte levering. Niets op aan te merken!
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Wat een mooie review, dank je wel!
Van Heck Team
Klacht: U heeft mijn bestelling op 27 maart 2026 geleverd en de keramische wasbak is kapot! Hier zijn de foto's als bewijs!
Uitstekende service na aankoop! Prachtig meubelstuk!
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Wat vervelend dat de wastafel bij levering beschadigd was, dank voor het delen van de foto’s. Gelukkig hebben we dit snel voor u kunnen oplossen en is de nieuwe wastafel goed aangekomen.
Fijn om te horen dat u tevreden bent en geniet van het meubel. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe badkamer!
Van Heck Team
De mooie en goede kwaliteit de wastafel meubel
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Bedankt voor je mooie beoordeling!
Prachtige meubels!
Bedankt voor je review!
Van Heck Team
Bestelling ging goed. Daarnaast reageert de klantenservice/sales afdeling zeer snel op de order en afstemmingen hierover en komt met passende oplossing .
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de bestelling soepel is verlopen en dat je onze snelle service en het meedenken in oplossingen waardeert. Daar doen we het voor.
Van Heck Team.
Snelle levering en topkwaliteit!
Super tevreden met mijn aankoop! Het badkamermeubel is van goede kwaliteit en werd heel snel geleverd. Ik ben erg goed geholpen en de service was uitstekend. Zeker een aanrader!
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Wat een mooie review, dank je wel! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met de kwaliteit en service.
Bedankt voor de sterren!
Bedankt voor uw review.
Van Heck Team
Netjes antwoord gekregen op een technische vraag. Goede service
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent met je technische vraag. Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in onze service!
Alles prima!
Antwoord van vanheckbadkamers.nl
Goed om te lezen dat alles prima is gegaan. Dank voor je review!