Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen.
Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.
Reviews voor wolplein.nl
Sylvia - Wolplein.nl
Snelle levering, goede communicatie en keuze in bezorger
Beste,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was, de communicatie goed verliep en je de keuze in bezorger waardeert. 🩷
Hopelijk weer tot snel!
Snelle levering.
Beste Corrie,
Dankje dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Fijn dat de levering snel was. ✨
Dewi – Team Wolplein
Vrijdag besteld zaterdag in huis, supersnelle levering
Beste,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je bestelling zo supersnel binnen was. Hopelijk weer tot snel!
Dewi – Team Wolplein
‘s Avonds besteld, de volgende dag in huis! Super.
Beste Marieke,
Dankjewel voor je review! Wij waarderen jouw 5 sterren enorm. Wat fijn om te horen dat je ’s avonds bestelde en het de volgende dag al in huis had. Daar werken we met heel ons team heel hard voor! 💫
Dewi – Team Wolplein
Super snel en keurig verzorgd
Beste,
Bedankt voor jouw waardevolle feedback!
Koen - Wolplein.nl
Een week geleden besteld, nog niets ontvangen. Bij bestelling stond aangegeven dat alles op voorraad was.
Beste,
Onze excuses dat u uw bestelling nog niet had ontvangen. Wij begrijpen dat dit vervelend is.
Wij zien dat u contact heeft gehad met onze klantenservice en dat de bestelling inmiddels is verstuurd.
Mooi product snelle verzending
Beste,
Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat je tevreden bent over het product en de snelle verzending. 🌟
Beste Jan,
Dankjewel voor de beoordeling en de 4 sterren! ✨
Dankje dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen en voor de 4 sterren! ✨
Uitstekende ervaring
Goede prijs, kwaliteit en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden!
Beste,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs, kwaliteit én de snelle levering. Hopelijk tot snel, we helpen je graag weer verder!
Perfecto
Zoals al jaren snelle en perfecte levering. Zeer tevreden
Beste Sonja,
Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je al jaren zo tevreden bent over onze levering. Ook super leuk dat je een foto van de Magische KerstCAL 2024 hebt meegestuurd. Wat een mooi resultaat!
Sylvia - Wolplein.nl
Hele fijne webwinkel met mooi assortiment en heel snel verzonden.
Beste,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze webshop, het assortiment en de verzending. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! 🩷
Zeer snel en netjes
Beste Liesbeth,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en netjes is geleverd. 🌟
Dewi – Team Wolplein
Snelle en nette levering. Leuke black friday korting en extraatje.
Beste Marianne,
Dankjewel voor jouw fijne beoordeling. Geweldig dat alles vlot en netjes is geleverd en dat je het extraatje en de korting waardeerde. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!
Dewi – Team Wolplein
Nette snelle levering en goede producten
Beste Betty,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en de producten goed bevielen. 🩷
Alles prima geregeld!
Beste,
Bedankt voor jouw waardevolle feedback!
Koen - Wolplein.nl
Snelle levering.
Beste Wilma,
Dankje voor de beoordeling! Fijn dat de levering snel was. ✨