Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

2.117 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.560 reviews in totaal

Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen. Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.

Reviews voor wolplein.nl

Service bij vragen vind ik goed. . Bij abonnement vind ik jammer dat je binnen een jaar eigenlijk de meeste koop patronen al hebt gekocht je niet alle categorieën meer nodig hebt komt weinig nieuw bij kan beter de 10 euro korting op alles geven
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Wij gaan deze meenemen zodat wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Koen
Makkelijk te vinden en snelle levering
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor jouw 5 sterren! Geweldig dat je de website overzichtelijk vindt en je bestelling snel in huis was. ✨ Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
De levering was niet vlot.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Vervelend om te horen dat jouw bestelling langer op zich heeft laten wachten dan verwacht. Hiervoor mijn excuses. Gelukkig kan ik zien dat jouw bestelling inmiddels is verzonden en bezorgd. Met vriendelijke groet, Koen - Wolplein.nl
Snelle levering, Goede prijzen, duidelijke omschrijving
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Kimberley, Bedankt voor jouw mooie review. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze levering, prijzen en product omschrijving. Graag tot snel! 🩷 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Snelle levering en goede service Dank jullie wel👍
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Yvonne, Wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze levering en service. Dankjewel voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Snelle levering!
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankje voor de 5 sterren! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering. ✨ Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
ik heb mijn bestelling na een week nog niet binnen ik stuur een mail met de vraag waar deze bestelling blijft en wanneer ik deze kan verwachten en zelfs daar nog geen antwoord op gekregen. dus ik ben nu niet zo heel erg tevreden tijdens deze bestelling
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Onze excuses voor de vertraging en het uitblijven van een snelle reactie. We zien dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice over uw bestelling. We hopen dat uw vraag hiermee inmiddels is opgelost. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Bestelling nog niet ontvangen..

Deze bestelling heb ik nog niet ontvangen, dus kan ik nog niet beoordelen, Eerder nooit geen problemen gehad bij Willemien. Ik neem aan dat de bestelling binnenkomt toegestuurd word.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Ik heb het gelijk voor je nagekeken maar helaas ontbreekt één artikel uit jouw bestelling. Wij verwachten het ontbrekende artikel deze week weer op voorraad te krijgen. Zodra het artikel beschikbaar is sturen wij de bestelling meteen aan je op. Mijn welgemeende excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Koen - Wolplein.nl

🥵

Te laat reactie terug! Heel vervelend
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer dat de reactie van de klantenservice langer duurde dan je verwacht had. Bij drukte kan de reactietermijn per e-mail oplopen tot maximaal 5 werkdagen. We nemen je feedback mee. 🤍 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Bij latere levering geen bericht. Verder prima.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor je review! Ik begrijp dat het fijner is om een bericht te ontvangen bij een latere levering. Die feedback nemen we graag mee. Fijn om te horen dat alles verder prima was! 🥰 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor de beoordeling en de 5 sterren! 🥰 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor de beoordeling en de 5 sterren! 🌟 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor de 5 sterren en fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. 🌟 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Miranda, Dankje dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen, fijn dat je ons 5 sterren geeft. 💗 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Christel, Dankjewel voor de beoordeling en de 5 sterren! 🩷 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Sylvie, Dankje voor de 5 sterren, fijn dat je ons hebt beoordeeld! 🌟 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein

Een ervaring die teleurstel stelt

Jaren lang heb ik met plezier bij Wolplein besteld. Bij de laatste bestelling had ik een loeplamp. Die heeft helaas een Engelse stekker als oplader. Ja daar heb je Nederland niets aan. Helaas kom ik met de klantenservice niet uit. Dan moet de loeplamp maar retour. Dat is toch jammer 🙁!
Ik heb m’n bestelling nog niet ontvangen. Ik heb hier ook een mail over gestuurd op 25-1 , daar heb ik ook nog geen reactie op gehad. Erg jammer
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback. Vervelend om te horen dat jij jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik heb dit gelijk doorgegeven aan mijn collega's. Zij gaan contact met jou opnemen voor een oplossing. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Koen - Wolplein.nl

Er zijn meerdere keren fouten gemaakt

Er zijn meerdere keren fouten gemaakt, al met al heeft de hele afhandeling 4 wk geduurd.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Het spijt ons dat er meerdere fouten zijn gemaakt en dat de volledige afhandeling uiteindelijk vier weken heeft geduurd. Uw feedback nemen wij serieus en wij gebruiken dit om onze processen en communicatie verder te verbeteren. Inmiddels is er contact met u geweest en is uw bestelling verstuurd. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor de 4 sterren en fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. 🌟 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein