Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

2.117 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.560 reviews in totaal

Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen. Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.

Reviews voor wolplein.nl

Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Met vriendelijke groet, Koen - Wolplein.nl
Antwoord van Wolplein.nl
Levering. Meestal snel. Maar wacht er nu al 10 dagen op.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankje voor je review. Fijn om te horen dat bestellingen normaal gesproken snel geleverd worden. Wanneer dit een keer langer duurt, kan dit te maken hebben met een product met langere levertijd. Deze staat altijd in de winkelwagen aangegeven. Bij vragen staan we voor je klaar via de klantenservice. 🩷 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein

Levering

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Jean-Marie, Dankjewel voor je review. Vervelend dat je je pakket nog niet hebt ontvangen. Onze klantenservice kijkt graag met je mee! ✨ Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Snelle en correcte levering.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Rita, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel en correct was. 💫 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein

Goed bezig.

Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor je review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering. ✨ Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
snel geleverd
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Simone, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd. Dankjewel voor je beoordeling! Als je nog feedback hebt, ontvangen we die graag. Zo kunnen we van jouw ervaring de volgende keer 5 sterren maken! 💫 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Er werd geen contact met mij opgenomen over wol die niet meer leverbaar was. Ik moest zelf steeds contact opnemen.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Wat vervelend om te horen dat er geen contact met u is opgenomen over de wol die niet meer leverbaar bleek te zijn en dat u hier zelf meerdere keren achteraan heeft moeten gaan. Onze excuses hiervoor Wij hopen dat het inmiddels naar tevredenheid is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dat uiteraard graag zodat wij het alsnog voor u in orde kunnen maken. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
DG
dini g.
ik heb de bestelling nog niet ontvangen
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Fijn dat je de tijd nam om ons te beoordelen. Neem vooral contact op met onze klantenservice als je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Zij helpen je graag verder! 🤍 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Snelle levering. Verzend kosten niet super hoog
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor jouw 5 sterren! Fijn om te horen dat zowel de levering als de verzendkosten goed zijn bevallen. We zien je graag terug voor een volgend project! 🧶 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Snelle en super levering , mooie patronen
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Anita, Dankjewel voor jouw beoordeling! Geweldig dat zowel de snelle service als de patronen helemaal naar wens waren. Graag tot een volgende bestelling! 💗 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Heb de bestelling snel en goed ontvangen.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Ellie, Bedankt voor je mooie 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je jouw bestelling snel en goed hebt ontvangen. Hopelijk weer tot snel! 😊 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein

Zeker een aanrader

veel keuze, snelle levering, toppie !!
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Patty, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je ons zeker zou aanraden en zo tevreden bent over het assortiment en de levering. ✨ Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
De zeer snelle levering!
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Tanja, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de zeer snelle levering. 💥 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Ercstaatvop de site voor 23.00 bestellen dezelfde dag verzenden .Ik heb de laatste keer bijna 2 weken moeten wachten op bestelling .En dat was niet de eerste keer .Ze kunnen dat er beter vanaf halen .Daarbij een cadeau bij een bedrag hoger dan 30.00 .Mijn bestelling was bijna het dubbele en er zat niks bij .
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Onze excuses dat uw bestelling veel langer heeft geduurd dan de aangegeven levertijd van dezelfde dag bij bestellingen voor 23.00 uur. Ook begrijpen wij uw teleurstelling over het ontbreken van een cadeau bij uw bestelling. Deze mocht u zelf toevoegen in uw winkelmandje. Wij zien dat een collega inmiddels contact met u heeft gehad en dit is opgelost. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl