Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

2.117 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.560 reviews in totaal

Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen. Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.

Reviews voor wolplein.nl

Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor de 5 sterren, fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. ✨ Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Vlotte en juiste levering
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Ria, Dankjewel voor jouw 5 sterren! Geweldig dat je zo tevreden bent over de levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! 🫶🏼 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Snelle levering, goed product
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en het product goed beviel. 🤍 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankje voor de 5 sterren, fijn dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. ✨ Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Ella, Dankjewel voor jouw 5 sterren! Leuk dat je tevreden bent over de snelle levering. Hopelijk zien we je snel weer! 💗 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Vlotte bediening
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Ann, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles vlot is verlopen. Alvast een fijne jaarwisseling! ✨ Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Al meer dan een week wacht op ik mijn bestelling! Dus eigenlijk niet 1 ster verdiend, maar 0 sterren geven kan niet.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Uw bestelling is op dezelfde dag nog door ons verzonden. Helaas lijkt het pakket momenteel vast te hangen bij de verzendmaatschappij. Wij hebben u hierover geïnformeerd en inmiddels een onderzoek voor u opgestart om de oorzaak te achterhalen en dit zo snel mogelijk op te lossen. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Als er op de website staat dat t dezelfde dag verstuurd wordt dit ook doen en niet een week, en 3 telefoontjes later
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Onze excuses dat uw bestelling niet dezelfde dag is verzonden, zoals op onze website vermeld staat, en dat dit pas na meerdere contactmomenten is opgelost. Er bleek sprake te zijn van een fout in ons systeem. Deze is inmiddels verholpen en de bestelling is verzonden. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Janny, Bedankt voor jouw review ! Fijn dat je bestelling snel in huis was. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! 💗 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankje voor de 5 sterren, fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. ✨ Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
8 dgn geleden besteld, nog niets ontvangen. Contact met klantenservice kost veel tijd. Zo jammer dat er geen winkel meer is om af te halen!
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Vervelend om te horen dat jij nog op jouw bestelling wacht. Ik heb net meteen jouw email eruit gepakt en beantwoord. Helaas blijkt één artikel uit het pakket namelijk niet op voorraad te zijn. Met vriendelijke groet, Koen - Wolplein.nl
Heb een breiboek besteld en deze was op voorraad (groen) Op dit moment 8 werkdagen geleden en nog niet ontvangen. Nu staat er dat dit breiboek binnen 8 á 10 dagen bezorgd gaat worden ( geel) Heb het als cadeautje niet kunnen geven. Dit is erg balen
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Onze excuses dat uw bestelling nog niet is aangekomen en dat u hierdoor langer moet wachten dan verwacht. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is. Wij zien dat onze collega inmiddels contact met u heeft gehad over de levertijd en dat u hierover bent geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Om te bestellen is onduidelijk en de patronen zaten er niet bij
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Ingrid, Bedankt voor het delen van je ervaring! Het patroon wordt digitaal geleverd en is na aankoop te vinden in je Wolplein-account onder ‘Mijn digitale artikelen’. Veel handwerkplezier! 🧶 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
vlotte bediening
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Anne, Bedankt voor jouw review. We vinden het super fijn dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen! Alvast hele fijne feestdagen gewenst. ✨ Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Geen winkel, waardeloos.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback. Wij begrijpen jouw frustratie rondom het sluiten van de winkel. Helaas is dit een verandering die wij niet kunnen terugdraaien. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Koen - Wolplein.nl
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Heleen, Dankje voor de 5 sterren, fijn dat je ons hebt beoordeeld! 🩷 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor de 5 sterren, fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. 💫 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Marie-Jose, Dankjewel voor de 5 sterren! 🌟 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Desiree, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. We helpen je graag weer bij een volgend creatief project! Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein