Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen.
Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.
Reviews voor wolplein.nl
Niets ontvangen nog?
Ik heb 29 dec iets besteld, het is nu 5 jan, ik heb het nog niet?
Ben me bewust van evt vrije dagen, maar dit is niet vandaag besteld, morgen in huis of overmorgen?
Beste Ingrid,
Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het wachten vervelend is, zeker wanneer dit langer duurt dan verwacht. Bestellingen die vóór 23:00 uur worden geplaatst, verzenden we inderdaad dezelfde dag, tenzij er een product met langere levertijd of een pre-order in de bestelling zit. Dit staat altijd vermeld op de productpagina en in de winkelwagen. Door vrije dagen en drukte bij de bezorgdiensten kan levering soms vertraging oplopen. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we met je mee. 🤍
Dewi – Team Wolplein
Voordelige wol en snelle levering
Beste,
Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs van onze garen en de snelheid van de levering. We waarderen jouw mooie woorden enorm!
Dewi – Team Wolplein
Snel de juiste bollen wol geleverd
Beste,
Bedankt voor de mooie 5 sterren! Wat fijn om te horen dat de bollen wol zo snel geleverd zijn. Hopelijk tot snel! 😊
Dewi – Team Wolplein
Snelle levering en mooie producten
Beste Yvonne,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en de producten goed bevallen. Graag tot een volgende bestelling! 🩷
Dewi – Team Wolplein
Vlotte bestelling en snelle levering. Top
Beste Rudy,
Leuk om te lezen dat je zo’n vlotte bestelling en snelle levering hebt ervaren. We helpen je graag opnieuw bij een volgende bestelling!
Dewi – Team Wolplein
Vlot aangekomen en voldoende verpakt
Beste,
Geweldig dat alles snel geleverd werd en netjes verpakt bij je aankwam. Bedankt voor jouw mooie beoordeling! 💗
Dewi – Team Wolplein
Er gaat veel mis de laatste tijd. Veel vertraging , moet informeren waar mijn pakketje blijft. de kadootjes zitten er nooit bij . Erg jammer
Beste,
Bedankt voor jouw waardevolle feedback!
Vervelend om te horen dat je ongemakken ervaart bij jouw laatste bestellingen. Ik ga jouw casus uitzoeken om de problemen te achterhalen zodat ik deze kan oplossen.
Mijn excuses voor het ongemak.
Koen - Wolplein.nl
Zeer snelle levering van de bestelling.
Beste,
Geweldig dat de levering zo vlot verlopen is. Dankjewel voor jouw mooie beoordeling!
mooie wol, duidelijke beschrijving
Beste,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de wol en de beschrijving. We helpen je graag in de toekomst weer bij een volgend project!
Spijtig
In het verleden steeds positieve ervaringen gehad, vlotte verzending, snelle reactie van de klantendienst als er toch een probleem was. Bij deze bestelling is het verre van wat ik gewend ben. Ook al staat op de site dat de goederen de dag zelf de deur uitgaan mits besteld voor 23.00, na bijna 14 dagen is er nog niets geleverd, krijg ik geen updates, en wordt er niet gereageerd door de klantendienst op mijn mail. Teleurstellend.
Beste Micheline,
Wat vervelend om te horen dat deze bestelling niet is verlopen zoals je van ons gewend bent. Bestellingen vóór 23:00 uur worden dezelfde dag verzonden, tenzij er een product met langere levertijd of een pre-order in zit. Dit staat altijd vermeld op de productpagina en in de winkelwagen. Bij drukte kan de reactietermijn per e-mail oplopen tot 5 werkdagen. Onze klantenservice kijkt z.s.m. met je mee! 🩷
Heel bij mee ,snel levering.😁
Beste Petra,
Bedankt voor jouw beoordeling! Geweldig dat alles zo vlot verliep en je blij bent met je bestelling. Veel handwerkplezier! 🤍
Beste,
Dankjewel voor de 5 sterren! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. 🌟
Dewi – Team Wolplein
Op een vraag per mail, iets sneller antwoorden
Op een vraag per mail, iets
Beste,
Wat leuk om een 5-sterrenbeoordeling van je te ontvangen! En bedankt voor je suggestie. We nemen dat zeker mee in onze verbeteringen.
Snelle service
Beste Yvonne,
Wat fijn om te lezen dat je onze service zo waardeert. Dankjewel voor je beoordeling!
Dewi – Team Wolplein
Heel veel keus, goede kwaliteit en supersnelle levering
Heel veel keus en supersnelle leeftijd
Beste,
Dankjewel voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze ruime keuze, kwaliteit en levering!
Beste Marion,
Bedankt voor de mooie 5 sterren! 🤍
Dewi – Team Wolplein
Snellere service en onhandig gedoe zo met die digitale artikelen. Gewoon pdf per mail zou fijn zijn
Beste,
Bedankt voor uw bericht en voor het delen van uw feedback. We nemen uw opmerking zeker mee.
De patronen die u heeft besteld staan in uw Wolplein-account en kunt u daar altijd downloaden.
Sylvia - Wolplein.nl
Terug toen je nog kon kijken en voelen en gelijk mee naar huis nemen!
Beste,
Wij begrijpen dat u het jammer vindt dat onze fysieke winkel niet meer geopend is, waar u producten direct kon bekijken en meenemen.
Mocht u vragen hebben of extra informatie nodig hebben over onze producten, dan zijn wij uiteraard altijd bereikbaar en helpen wij u graag verder.
Sylvia - Wolplein.nl
Snelle levering en heel mooi garen
Beste,
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de levering en het garen. En dankjewel voor het delen van de foto. We vinden het altijd leuk om mee te kijken! 🧶
Beste Petra,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Super fijn om 5 sterren van je te mogen ontvangen! ✨
Dewi - Team Wolplein