Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

2.117 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.560 reviews in totaal

Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen. Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.

Reviews voor wolplein.nl

Alles is top!!!

Alles is top alleen bestel ik meestal door de weeks waardoor ik altijd de extraatjes misloop.het zou leuk zijn als er af en toe een weekend surprise mee gestuurd wordt
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Met vriendelijke groet, Koen
snelle levering
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Anneke, Bedankt voor jouw beoordeling! Fijn dat de snelle levering zo goed is bevallen. We hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Ik was vergeten om de kortingscode in te vullen dus even een mail gestuurd waarna de code alsnog is ingevuld en het bedrag van de korting is teruggestort en ook mijn pakket snel bezorgd , dat is pas service
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen door onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Koen
Wol wordt niet geleverd, ik word niet geïnformeerd over levertijd.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Wat vervelend om te horen dat u nog geen informatie heeft ontvangen over uw bestelling. Wij hebben uw bericht inmiddels doorgegeven aan onze klantenservice. Zij zullen uw vraag verder in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Het is een geweldige winkel, wordt goed op de hoogte gesteld van bestelling, maar alleen een klein pakket wat via de brievenbus kan, wordt verstuurd via DHL groot pakket, dat is zonde.
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Met vriendelijke groet, Koen
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Tine, Dankjewel voor jouw 5-sterrenreview! We zien je graag terug bij een volgend creatief project. Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor jouw mooie beoordeling! We zijn blij met jouw 4 sterren en horen graag wat we kunnen doen om je volgende bezoek een echte 5-sterrenervaring te maken. Neem gerust contact met ons op als je suggesties hebt! Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Heb 27 -12 een bestelling geplaatst en nog steeds niks binnen. Dit ben ik niet van ze gewend
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en dat dit niet is wat je van ons gewend bent. Bedankt dat je dit deelt, we helpen je graag verder via de klantenservice. 🤍 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Levertijd langer dan een week is echt meer dan 1a 2 dagen
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Tineke, Bedankt voor jouw review. Ik begrijp dat het verwarrend is wanneer de levering langer duurt dan verwacht. Als er een product met een langere levertijd in de bestelling zit, staat dit altijd vermeld op de productpagina en in de winkelwagen. We nemen jouw feedback graag mee om onze communicatie nog duidelijker te maken. Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
De website is niet in orde.als ik het ene aanklik, komt er het andere in beeld. Vb. Ik klik een rondbreikabel 20 cm aan, krijgik de 30 cm. Jullie hebben niet alles meervan pro Knit.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw review. Wat fijn om zo’n mooie beoordeling te ontvangen! 🩷 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein

Ik wacht nog altijd mijn wool....lang...

Ik wacht nog altijd mijn wool....lang...
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Marie-Anne, Wat vervelend dat je nog op je bestelling wacht. Bestellingen vóór 23:00 uur worden dezelfde dag verzonden, tenzij er een product met langere levertijd of een pre-order in zit. Dit staat altijd vermeld op de productpagina en in de winkelwagen. Bij vragen kijkt onze klantenservice graag met je mee! Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Ik zou graag willen weten waar m'n bestelling is.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij geven dit door aan de klantenservice, zodat zij even contact met u kunnen opnemen. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Conny, Wat leuk om zo’n mooie beoordeling van je te ontvangen, dankjewel! 🩷 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Joja, Bedankt voor de mooie 5 sterren! Hopelijk weer tot snel! Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Jan, Dankjewel voor jouw 5-sterrenreview! We zien je graag terug bij een volgend handwerkproject. 🧵 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Beter informeren als produkt niet op voorraad is.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor jouw review. Ik begrijp dat het fijn is om direct te weten wanneer een product niet op voorraad is. Deze informatie staat altijd op de productpagina en in de winkelwagen, maar we nemen je feedback graag mee om dit nog duidelijker te maken! Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Mary-Ann, Dankjewel voor jouw 5-sterrenreview! We zien je graag terug bij een volgend creatief project. 🧶 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Wat leuk om jouw 5-sterrenbeoordeling te ontvangen. Graag tot een volgende bestelling! 🩷 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor jouw 5-sterrenreview! We zien je graag weer terug voor een nieuw creatief project. 🩷 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein