Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

2.117 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.560 reviews in totaal

Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen. Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.

Reviews voor wolplein.nl

Jammer genoeg heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen, kan telefonisch geen contact krijgen, ik hoop echt dat de bestelde wol het nog komt. Wolplein laat iets van jullie horen,als jullie niet kunnen leveren stort dan aub mijn geld terug of zorg voor een andere oplossing. Heb altijd goede ervaringen met jullie gehad ik vindt dit echt jammer dat het nu niet goed gelukt is. Gonny van Dal-Meesters.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Gonny, Dankjewel voor het delen van je ervaring. Jammer dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en ons telefonisch niet hebt kunnen bereiken. Dat is natuurlijk niet fijn, zeker niet als je gewend bent aan een andere ervaring van ons. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 12:30 uur. Buiten deze tijden kun je ons altijd mailen. We kijken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Wat heel goed beviel was de snelle verzending. Wat voor mij minder fijn was dat ik niet met IDeal kon betalen. Ik woon wel in België maar heb een Nederlandse bank en vind t het fijnste met IDeal betalen.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Met vriendelijke groet, Sophie - Team Wolplein
Ik vind de communicatie slecht. Krijg geen reactie op een mailtje en telefonisch zat ik 20 minutennin de wacht en vervolgens werd mij verteld dat er geen medewerker beschikbaar was.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Vervelend om te horen dat jij geen contact kon krijgen met onze klantenservice. Ik ga dit uitzoeken en zorgen dat hier verbetering in komt. Hiervoor in ieder geval mijn welgemeende excuses. Gelukkig kan ik zien dat jouw bestelling inmiddels is verzonden. Met vriendelijke groet, Koen - Wolplein.nl
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Eef, Dankjewel voor jouw review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Hanneke, Wat leuk om een 5-sterrenbeoordeling van je te ontvangen, dankjewel! Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Dankjewel voor de prachtige 5 sterren! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein

Geen product en geen reactie

Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst ( 31167268), ik heb nog niks ontvangen en ik krijg geen reactie op mijn mailtjes. Ik wilde het garen gebruiken voor een kraamcadeau, dat is nu te laat. Maar zelfs op de annulering van mijn bestelling krijg ik geen reactie.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Ik heb jouw email er gelijk bij gepakt en ga dit meteen voor je in orde maken. Je hoort zo dadelijk van mij op de mail. Met vriendelijke groet, Koen - Wolplein.nl
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Lilian, Dankje dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Als je feedback of vragen hebt, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. 🤍 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Bestelling laat lang op zich wachten
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Vervelend om te horen dat jij langer op jouw bestelling hebt moeten wachten. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega. Zij zal jouw bestelling op 9 februari voor je versturen. Mijn excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Koen - Wolplein.nl
Nette en snelle levering. Wat wel irritant is dat als ik een pakket wil bestellen, de korting op het garen niet wordt doorberekend. Ik heb nu alle bolletjes en de patronen apart besteld. Dat is best wel omslachtig
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor je waardevolle feedback! We zullen je opmerkingen intern doorgeven om te kijken wat we hierin kunnen verbeteren. Voor nu, veel plezier met je bestelling! Groet, Sophie - Team Wolplein

Geen reactie

Als ik een mail stuur op reageren. Jullie reageren gewoon niet.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Wat vervelend om te horen dat je geen reactie van ons heeft ontvangen op je e-mail. Onze excuses hiervoor. Het is uiteraard niet onze bedoeling om berichten onbeantwoord te laten. Dat neemt niet weg dat je een reactie van ons had mogen verwachten. Wij nemen je feedback mee om onze service en communicatie te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

More2make

Ik zou in de email van de verstuurde pakketten vermelden dat het komt van More2make. Ik dacht zelf:daar heb ik niets besteld! Tegenwoordig is er zoveel scam! Ik verwacht iets van Wolplein. Verder vind ik de academie te ver gaan, al die persoonlijke informatie.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Vervelend om te horen dat verwarring is ontstaan in de communicatie. Ik ga even contact met je opnemen via de mail zodat ik dit kan verhelpen. Met vriendelijke groet, Koen
zondag 1 februari besteld, maandag 9 februari nog niks geleverd of van gehoord!
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Wij zien dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice en dit netjes is opgelost. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl

Late levering en onprettige communicatie per e-mail

Pakket werd veel later geleverd dan op de website vermeld stond. Volgens de website was slechts één (niet essentieel) onderdeel van pakket niet op voorraad, hele pakket kwam echter pas toen ene product op voorraad was. Ondanks dat op de website stond dat andere losse onderdelen de volgende dag geleverd zouden worden. Communicatie per e-mail hierover was niet prettig, ik moest maar op de website kijken naar de levertijden en evt. een ander pakket uitzoeken met een snellere levertijd. Pakket wat ik had uitgezocht stond echter nog steeds met snelle levertijd (dag erna geleverd) op de website.
Antwoord van Wolplein.nl
Wat vervelend dat de bestelling later is geleverd dan verwacht en de informatie op onze website niet correct stond. We zullen je opmerkingen intern doorgeven om te kijken wat we hierin kunnen verbeteren. Voor nu, veel plezier met je bestelling! Groet, team Wolplein
Ik heb nog niets ontvangen! Dus ik kan niet echt beoordelen.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Wij zien dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice hierover en de bestelling inmiddels naar u is opgestuurd. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Lange wachten op de levering!
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Wat jammer dat de levering langer duurde dan je had verwacht. Soms heeft dit te maken met een artikel met een langere levertijd. Deze informatie tonen we altijd op de website en in de winkelwagen. Dankjewel dat je je ervaring met ons deelt! Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
Het was zeer prettig dat ik de wol die niet op voorraad was kon omruilen voor wol die wel op voorraad was en dat ik de volgende dag mijn wol binnen had
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Met vriendelijke groet, Koen
Beter communiceren over verzendingen Bestelling op voorraad maar na een week nog niets ontvangen of e mail ontvangen
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Wat vervelend om te horen dat uw bestelling, ondanks dat deze op voorraad was, na een week nog niet bij u is aangekomen en dat u hierover geen bericht van ons heeft ontvangen. Onze oprechte excuses voor de ontstane vertraging en het gebrek aan communicatie. Wij zien in ons systeem dat uw bestelling inmiddels is verzonden. Met vriendelijke groet, Sylvia - Wolplein.nl
Wacht nog steeds op mijn bestelling
Antwoord van Wolplein.nl
Beste Ingrid, Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het wachten vervelend is. Bestellingen die vóór 23:00 uur worden geplaatst, verzenden we dezelfde dag, tenzij er een product met langere levertijd of een pre-order in zit. Dit staat altijd vermeld op de productpagina en in de winkelwagen. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we met je mee. 🤍 Met vriendelijke groet, Dewi – Team Wolplein
J'ai fait une commande au début du mois et je n'ai toujours rien reçu . Il s'agit de la commande n° 3116746 J'ai envoyé 2 courriers et toujours pas de réponse.
Antwoord van Wolplein.nl
Bonjour, Merci beaucoup pour votre précieux retour. Veuillez accepter mes excuses pour le retard d’expédition et le manque de communication. Je vais en discuter avec mes collègues afin d’améliorer ce point. Heureusement, je constate que votre commande a bien été expédiée et qu’elle a été livrée. Cordialement, Koen – Wolplein.nl