Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen.
Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.
Reviews voor wolplein.nl
Nog steeds niks ontvangen. Reeds mail gestuurd. Geen antwoord gehad. Besteld de 21e en ondertussen al de 29e
Beste,
Dankjewel voor je review. Vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en nog geen reactie hebt gehad op je mail. We lossen dit natuurlijk graag voor je op! Onze klantenservice zal z.s.m. op je bericht reageren. 🩷
Dewi – Team Wolplein
Heb wat besteld maar wat duurt dat lang voordat je het binnen hebt zal niet meer bestellen bij jullie
Beste Karin,
Dankjewel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat de levering langer duurde dan verwacht. Wanneer je vóór 23:00 uur bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Het kan echter zijn dat er een product met een langere levertijd in je bestelling zit. Deze informatie staat altijd vermeld op de productpagina en in de winkelwagen. Mocht je meer duidelijkheid willen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice!
Dewi – Team Wolplein
Ik hoor niets meer over mijn bestelling en heb nog niets ontvangen . Op mijn vragen per mail over de status v d bestelling krijg ik ook geen antwoord
Beste,
Dankjewel voor het delen van je ervaring. Vervelend dat je nog geen update over je bestelling hebt ontvangen. Door de drukte kan het beantwoorden van mails soms langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk! 💫
Dewi – Team Wolplein
Heb nog stees niets ontv
Heb nog steeds niets ontvangen
Bedankt voor jouw waardevolle feedback!
Ik heb het direct voor je nagekeken en jou ook gemaild. Helaas kunnen wij één artikel niet uit één verfbad leveren. Deze komt naar verwachting met een paar dagen binnen.
Mijn excuses dat wij dit niet eerder gecommuniceerd hebben.
Koen - Wolplein.nl
Nog steeds niet binnen,heel jammer
Beste Pascal,
Jammer om te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. We kijken graag met je mee om te achterhalen waar je pakket blijft. Je mag ons altijd even een bericht sturen, dan helpen we je verder.
Dewi – Team Wolplein
Ik heb nog miets ontvangen
Bedankt voor jouw waardevolle feedback!
Vervelend om te horen dat jij jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Gelukkig kan ik zien dat mijn collega jou inmiddels heeft geholpen.
Mijn excuses voor het ongemak.
bestelling
Ik vond het erg leuk bij de eerste bestelling dat er een paar extra kleine dingetjes bij zaten, de tweede keer jammer genoeg niet maar daar gaat het niet om.
Bedankt voor jouw waardevolle feedback!
Wij hebben altijd verschillende promoties lopen. Soms is het een korting en soms een gratis product. Afhankelijk wat op dat moment geldig is varieert de inhoud.
Bedankt voor jouw waardevolle feedback!
Vervelend om te horen dat jij jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Gelukkig kan ik zien dat de bestelling inmiddels is verzonden en bezorgd.
Mijn excuses voor de vertraging.
Koen - Wolplein.nl
Wat de website te bieden aan mooie mooie projecten
Wat de website te bieden heeft aan patronen en mooie projecten om te haken of breien, en natuurlijk de garens in alle kleuren en varianten
Antwoord van Wolplein.nl
Wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze webshop! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling. Hartelijk dank voor je review. Met vriendelijke groet, Sophie - Team Wolplein
Heb een week geleden besteld.
jullie schrijven met 2werkdagen artikel in huis.
Heb er begrip voor dat het deze dagen langer duurt, maar stuur dan even een bericht.
ik hoor of zie niets 'heb nog steeds niets ontvangen
Beste Jan,
Bedankt voor jouw review. Soms bevat een bestelling een artikel met een langere levertijd, waardoor de verzending later plaatsvindt. Dat wordt vooraf bij het product en in de winkelwagen aangegeven. Onze klantenservice kijkt graag met je mee naar de status van je bestelling.
Dewi – Team Wolplein
Laatste zending verliep wel goed, in tegenstelling tot vorige(n).
Verzendkosten nogal hoog.
Koen
Heb bestelling nog steeds niet omtvangen
Beste,
Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Bedankt dat je dit aangeeft. Onze klantenservice kijkt graag met je mee om dit op te lossen. 🤍
Dewi – Team Wolplein
cadeaubon niet te downloaden.
Ik had 2 cadeaubonnen voor 2 vriendinnen besteld.
Ik vind nog steeds dat een cadeaubon persoonlijk moet zijn.
Bij downloaden van de bon had ik alleen het plaatje en niet de cadeaubon met de code.
Jammer.
Bedankt voor jouw waardevolle feedback!
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze cadeaubonnen. Ik ga jouw feedback oppakken met het team zodat wij dit kunnen gaan verbeteren.
Mijn excuses voor het ongemak.
Fijne webshop
Snelle levering, fijne webshop. Altijd duidelijk welke spullen je krijgt en wanneer de verwachtte levering is
Koen
Ik bestel altijd voor meerdere sokken.
Ik kan erop vertrouwen dat het altijd tip top in orde is.
Koen
Ik heb mijn bestelling na een week nog niet ontvangen, terwijl deze binnen 1-2 dagen verstuurd zou moeten zijn. Ik krijg ook geen updates waarom ik nog niets heb ontvangen en er wordt ook niet gereageerd op mijn e-mail. Jammer.
Beste Marijke,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Ik heb het even voor je nagekeken & zie dat jouw order vertraging heeft opgelopen door technische problemen in ons magazijn. Ik verwacht dat jouw pakket over 2 dagen verzonden wordt. Dankjewel voor je begrip.
Dewi – Team Wolplein
Ik deed mijn bestelling op 30 november 2025 en tot op heden kreeg ik mijn pakket nog niet.
Jullie vragen dan mijn mening wat ik van jullie diensten vind.
Hoe kan ik daar over oordelen????
Beste Marijke,
Ik begrijp heel goed dat het vreemd voelt om een reviewverzoek te ontvangen terwijl je je bestelling nog niet hebt gekregen. De reviewmail wordt automatisch verstuurd na een aantal dagen en staat los van de levering. Het kan zijn dat er in je bestelling een product zit met een langere levertijd. Deze informatie staat altijd op de productpagina en in de winkelwagen. Onze klantenservice kijkt graag met je mee als je duidelijkheid wil over de status van je pakket.
Dewi – Team Wolplein
Erg blij met de snelle levering van de wol. Kan ik snel aan mijn nieuwe project beginnen.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor jouw waardevolle feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier gewenst met je nieuwe project!
Groet, Sophie - team Wolplein
Slecht
Ik heb op 7 december een bestelling geplaatst en heb deze nog steeds niet ontvangen.
Beste,
Dankjewel voor je review. Vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We kijken dit graag voor je na. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen we je verder!
Dewi – Team Wolplein
Groot assortiment en goede service
Wolplein heeft een groot assortiment garens, haaknaalden en accessoires. Ze leveren zeer snel! Ik vind het fijn dat ophalen ook een optie is.
Antwoord van Wolplein.nl
Wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze webshop! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling. Hartelijk dank voor je review. Groet, Sophie - Team Wolplein