Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen.
Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.
Reviews voor wolplein.nl
Ik krijg deze vraag terwijl ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen
Ik krijg deze vraag terwijl ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen. Daar kan ik onrustig van worden.
Beste Mieke,
Bedankt voor jouw beoordeling. De reviewmail wordt automatisch verzonden na een aantal dagen, maar staat los van de levering. Onze klantenservice kijkt graag met je mee als je duidelijkheid wil over de status van je bestelling.
Dewi – Team Wolplein
Ik vind het heel vervelend dat je niet een verfbadkleur kunt aanvragen
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor je waardevolle feedback! We zullen je opmerkingen intern doorgeven om te kijken wat we hierin kunnen verbeteren. Voor nu, veel plezier met je bestelling!
Groet,
Sophie - Team Wolplein
Na 1 week wachten heb ik nog steeds mijn bestelling niet en krijg ook geen reactie op mijn mail over de missende bestelling.
Beste,
Ik begrijp dat het vervelend is wanneer je een week wacht zonder update. Ik zie dat onze klantenservice je inmiddels heeft gemaild om dit samen op te lossen. 🩷
Dewi – Team Wolplein
Levering duurt te lang. Wat op d'r website staat klopt niet.
Beste,
Dankjewel voor je review. Jammer dat de levering langer duurde dan je had verwacht. We doen ons best om onze levertijden zo duidelijk mogelijk te vermelden in de webshop en nemen je feedback mee om dit nog verder te verbeteren.
Dewi – Team Wolplein
Na twee weken nog niets ontvangen, kroeg ook geen reactie op mijn mailtje. Telefonisch niet te bereiken
Beste,
Wat vervelend dat je na twee weken nog niets hebt ontvangen en geen reactie hebt gekregen op je mail. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze klantenservice reageert op dit moment binnen maximaal 5 werkdagen vanaf je laatste bericht. We zullen het dus z.s.m. voor je oplossen!
Dewi – Team Wolplein
Bestelling niet ontvangen en geen reactie op mijn mail vooralsnog.
Beste Ria,
Wat vervelend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen en nog geen reactie hebt gekregen. Het is op dit moment erg druk op onze klantenservice, waardoor een antwoord soms wat langer kan duren, maar we reageren zo snel mogelijk op je mail!
Dewi – Team Wolplein
Lang wachten, fijne materialen.
Helaas is het heel lang wachten tot ik de bestelling ontvang.
Verwachtte levertijd is 1,5 maand na de bestelling.
Verder is het een fijne website en hebben jullie veel en een mooi aanbod.
Bedankt voor jouw waardevolle feedback!
Vervelend om te horen dat je de bestelling nog niet ontvangen hebt. Ik kan in de order zien dat je een artikel hebt besteld met een levertijd. Deze zal deze week binnen komen. Jouw bestelling zal dan meteen verstuurd worden door ons magazijn.
Mijn excuses voor het ongemak!
Koen
Ik krijg een beoordelingsmail maar nog steeds geen bestelling ontvangen!
Beste,
Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag met je mee naar de status van je order!
Dewi – Team Wolplein
Geen product, geen reactie.
Nog geen product of informatie gekregen na 8 dagen. Ook op de mail wordt niet gereageerd.
Beste Mariska,
Bedankt voor je review. De klantenservice heeft het op dit moment extra druk, waardoor het soms wat langer duurt voordat je antwoord krijgt. Uiteraard kijken wij z.s.m. met je mee!
Dewi - Team Wolplein
Bestelling van 1 week geleden is nog niet verzonden. We worden niet geïnformeerd.
Beste Harmen,
Bedankt voor jouw review. Door de huidige drukte op onze klantenservice kunnen we klanten helaas niet persoonlijk informeren wanneer een product een langere levertijd heeft. Daarom vermelden we dit vooraf op de productpagina en in de winkelwagen. Ik begrijp dat het vervelend is dat je nog geen update hebt ontvangen. Onze klantenservice kijkt graag met je mee als je meer duidelijkheid wilt.
Dewi – Team Wolplein
Bestelling is nog steeds niet geleverd. ( een week geleden besteld). Ook niets over gehoord.
Carla
Beste Carla,
Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling nog niet geleverd is. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag met je mee naar de status van jouw bestelling!
Dewi - Team Wolplein
Alles wat ik nodig heb.
Vanwege de grote keuze vind ik eigenlijk altijd wel wat ik nodig heb.
Koen
Communicatie is niet optimaal.
Ik bestelde op 18 mei breiwol, textiellijm en wolwasmiddel. Na een week heb ik nog niets ontvangen, toen heb ik gebeld. Ze stonden me heel lief te woord en vertelden me dat een van mijn bestelde breiwol niet op voorraad hadden. Ze moesten het zelf ook bestellen. Sindsdien heb ik niets meer gehoord. Het kan zo zijn dat ze spullen niet op voorraad hebben, maar het duurt nu wel heel lang. Laat het dan tenminste weten hoe lang het nog kan duren, maar ik hoor helemaal niets meer. Ik ga dan maar zelf weer bellen.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor je review. Ik heb onze klantenservice je bestelnummer doorgegeven. Zij zullen contact met je opnemen.
Groet, Sophie - team Wolplein
NIETS ontvangen, geen reactie of contact.
Beste,
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en nog geen terugkoppeling hebt gekregen. Door de drukte bij onze klantenservice kan het iets langer duren voordat we reageren, maar we komen zo snel mogelijk bij je terug.
Dewi – Team Wolplein
Ik heb na een week nog geen bericht over de voortgang van de bestelling. Dat duurt wel erg lang.
Beste Saskia,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Ik begrijp dat het vervelend is dat je jouw pakket nog niet hebt ontvangen. Neem gerust even contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag met je mee naar de status van je bestelling.
Dewi – Team Wolplein
Het was mijn eerste bestelling. Een hernieuwde kennismaking met mijn levenslange hobby.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier met jouw project! We hopen je uiteraard nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel of webshop. Groet Team Wolplein
Ik heb mijn Bestelling NOOIT ontvangen en nooit een reactie gehad van wolplein!!!!!
Beste Anne-Sophie,
Bedankt voor je review. Mijn collega van de klantenservice heeft je afgelopen vrijdag gemaild en jouw bestelling geannuleerd, zoals je in je bericht aangaf te willen. Als we je ergens anders mee kunnen helpen, horen we dat graag.
Dewi – Team Wolplein
De prettige behandeling aan de telefoon.
De prettige behandeling aan de telefoon over garen wat niet leverbaar was en dat er fijn geholpen is over vervanging.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor je positieve beoordeling! We geven het door aan onze collega’s en hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel of webshop. Veel pelzier gewenst met je bestelling! Groet, Sophie - team Wolplein
Veel keus, mooie producten. Houdt zich aan afspraken, prima communicatie met de klant.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling! We hopen je uiteraard nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel of webshop. Groet Team Wolplein
Je wordt altijd super netjes geholpen.wat je besteld is er erg snel.