Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen.
Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.
Reviews voor wolplein.nl
Mijn bestelling is snel en netjes behandeld. Ik heb geen klagen.
Antwoord van Wolplein.nl
Wat leuk om te lezen dat je blij bent met je bestelling! We hopen dat je er veel plezier aan beleeft. Dankjewel voor je review.
Groet, Sophie - team Wolplein
Ik heb deze bestelling nog steeds niet ontvangen. Op 27 november besteld.
Beste,
Bedankt voor je review! Ik begrijp dat dit vervelend is. Wil je contact opnemen met onze klantenservice? Zij zoeken graag voor je uit waarom je bestelling nog niet is aangekomen. 💫
Dewi – Team Wolplein
Snelle behandeling en beantwoording van mijn vragen via email
Op 29-11-2025 besteld maar nog steeds niets ontvangen
Beste,
Wat vervelend dat je jouw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen. Het kan zijn dat er een product met een langere levertijd in je order zit, deze informatie staat dan altijd op de productpagina en in de winkelwagen. Wil je dat we meekijken? Onze klantenservice helpt je graag verder.
Koen
Dat er even contact was over de bestelling. Daarna snel Verzonden. Goed verpakt. Dus al met al uitstekend
Koen
Snelle levering en uitstekend verpakt, dus kan weer verder met mijn project.
Koen
De leuke patronen. Ben altijd blij als het binnen komt.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor jouw waardevolle feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent! De schelpenmobiel is prachtig geworden!
Groet, Sophie - team Wolplein
Snelle en correcte bediening. Aanbod van mooi en degelijk materiaal. Werd heel snel bij mij thuis bezorgd. Waarvoor dank.
Antwoord van Wolplein.nl
Wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze webshop! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling. Hartelijk dank voor je review. Groet, Sophie - Team Wolplein
Ik heb de bestelling nog niet ontvangen
Beste,
Dankjewel voor jouw bericht. Ik begrijp dat je je bestelling graag wilt ontvangen. Zou je contact kunnen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen zij met je meekijken naar de bezorgstatus!
Dewi – Team Wolplein
Snelle levering en product voldoet aan verwachting.
Groet, Sophie - team Wolplein
Wol plein zelf snelle levering, maar de levering door Bpost was zeker niet oke maar daar kunnen jullie niks aan doen.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor jouw waardevolle feedback en fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Veel plezier gewenst met je bestelling. Groet, Sophie - team Wolplein
Nog niets ontvangen,……hopelijk volgende…
Nog niets ontvangen,……hopelijk volgende week!
Beste Mirjam,
Wat vervelend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag met je mee naar de status van je bestelling.
Dewi – Team Wolplein
Klantenservice beter maken, klantvriendelijkheid.
Zo had ik eens haaknaalden waarvan de handvatten los lieten, werd daar niet mee geholpen. Daardoor bestel ik behalve wol geen spullen meer.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor je waardevolle feedback! We zullen je opmerkingen intern doorgeven om te kijken wat we hierin kunnen verbeteren. Voor nu, veel plezier met je bestelling!
Groet,
Sophie - Team Wolplein
Niets geleverd
Niets ontvangen en email reageren ze niet op
Beste,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen en nog geen reactie hebt gekregen van de klantenservice. Wegens Black Friday en de kerstdagen die eraan komen is het momenteel erg druk op onze klantenservice. Vandaar dat een reactie soms wat langer kan duren dan je van ons gewend bent. We behandelen jouw mail zo spoedig mogelijk!
Dewi - Team Wolplein
dat er contact opgenomen wordt als er eventueel een bestelling niet tzelfde kleurbad heeft…
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor jouw waardevolle feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Ik heb nog niks ontvangen. 25 november besteld.duurt wel lang
Beste Afke,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Het kan zijn dat er een product met een langere levertijd in je bestelling zit. Dit staat dan altijd vermeld op de productpagina en in de winkelwagen. Als je wil dat we even meekijken naar de status van je bestelling, neem dan gerust contact op met de klantenservice.
Bestelling na 1 dag ontvangen. Dit is een super service
Koen
ik heb de bestelling (nog) niet ontvangen
Beste,
Vervelend om te horen dat je bestelling nog niet binnen is. Onze klantenservice helpt je graag verder om te achterhalen wat er aan de hand is. 🩷
Dewi – Team Wolplein
Heb je vragen en stuur je een mail, krijg je snel antwoord
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor jouw waardevolle feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service!