Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen.
Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.
Reviews voor wolplein.nl
Uitstekendservice
Uitstekende service
Koen
Altijd even vriendelijk en bereid voor wat hulp bij keuze stress😊
Altijd leuke patronen
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling! We hopen je uiteraard nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel of webshop. Groet Team Wolplein
Steeds tevreden over de correcte manier waarop je op de hoogte wordt gehouden wanneer de bestelling afgeleverd wordt !
Steeds tevreden over de
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat je goed op de hoogte bent gehouden over de status van je bestelling. We hopen je uiteraard nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel of webshop. Groet Team Wolplein
Snelle levering. Heel veel keus :-)
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor jouw feedback! Altijd fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met Wolplein!
Groet, Sophie - Team Wolplein
Koen
Snelle reactie met uitleg op mijn vraag via de mail
Koen
Goede service als je iets meld
Goede leveringen
Koen
Fijne winkel, in het echt, en online
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling! We hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel of webshop.
Groet, Sophie - team Wolplein
Koen
Alles keurig verzorgd en als er iets mis is gegaan dan wordt het netjes geregeld.
Koen
Snelle levering en precies wat ik bestelde. Heel blij mee!
Koen
Het bestellen en leveren ging vlot
Groet, Sophie - Team Wolplein
Goede service. Snelle levering en grote keuze in wol en andere toebehoren.
DE handwerkzaak van Nederland
Een unieke zaak op het gebied van handwerk
Koen
blijf zo door gaan, verder geen commentaar.
Koen
Mijn ervaring met wolplein is heel goed
Kan beter
Het duurt nu een week sinds de bestelling(1 juni) en ik heb nog geen garen,ook geen berichtje,ben ik niet gewend van wolplein,eerdere best. waren goed.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor je review. Ik heb onze klantenservice je bestelnummer doorgegeven. Zij zullen dit uitzoeken en contact met je opnemen. Groet, Sophie - team Wolplein