Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

2.127 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.572 reviews in totaal

Wolplein.nl- Logo - Reviews

Wolplein.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Wolplein.nl. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en duidelijke website, en het vriendelijke en behulpzame karakter van de klantenservice. Ook worden de ruime keuze en het grote assortiment gewaardeerd, evenals de gratis en leuke patronen. Er zijn echter verbeterpunten, zoals het ontbreken van communicatie bij vertragingen of het ontbreken van producten die als op voorraad staan. Sommige klanten ervaren problemen met inloggen of vinden informatie op de website onduidelijk. De klantenservice is soms traag of lastig bereikbaar. Verder wordt gemeld dat het inspiratiecentrum of de fysieke winkel wordt gemist, de verpakking te groot of slordig is, en dat patronen vaak alleen digitaal geleverd worden, wat als onhandig wordt ervaren.

Reviews voor wolplein.nl

Het is prima zo
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling! We hopen je uiteraard nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel of webshop. Groet Team Wolplein
Kan er vinden wat ik zoek. Levering acceptabel snel. Hewoon goed.
Antwoord van Wolplein.nl
Wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze webshop! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling. Hartelijk dank voor je review. Groet, Sophie - Team Wolplein
Levering was snel en goed (juiste spullen).
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Met vriendelijke groet, Koen
Prima communicatie en snelle levering
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Met vriendelijke groet, Koen
Altijd alles prima inorde, en garen is fijn om mee te werken.
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback. Met vriendelijke groet, Koen
Prima en vlug geleverd!!!
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor jouw feedback! Altijd fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met Wolplein! Groet, Sohie - Team Wolplein
Goede en leuke patronen, snelle levering, diverse soorten garen

Ontzettend traag

Producten zijn goed, maar de service was niet goed. Als er staat 'voor 17:00 besteld, binnen 24h verstuurd, dan verwacht je dat je dat het zo is, en eventueel geïnformeerd wordt als er een vertraging is. Niet dat je er 2 keer achter aan moet en het na 5 dagen pas op de post wordt gedaan met een factuur datum die van de dag van verzending is ipv bestelling.
Antwoord van Wolplein.nl
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Vervelend om te horen dat iets niet helemaal goed is gegaan met jouw bestelling. Ik heb dit voor je nagekeken en het klopt inderdaad dat deze te laat door ons is verstuurd. Hiervoor wil ik je mijn welgemeende excuses voor aanbieden. Ik ga dit met mijn collega's oppakken om te onderzoeken wat de oorzaak hiervan is geweest. Met vriendelijke groet, Koen
Correcte afhandeling en levering ! Dank je wel
Kwaliteit prijs verhouding
Beste, Bedankt voor jouw waardevolle feedback! Met vriendelijke groet, Koen
Deskundig personeel. En ontzettend veel keuze. En ze zijn bereid mee te denken.
Antwoord van Wolplein.nl
Bedankt voor je positieve beoordeling! We geven het door aan onze collega’s en hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel of webshop. Groet, Sophie - team Wolplein
Goede service. Tevreden klant
Antwoord van Wolplein.nl
Wat fijn dat alles naar wens was! Bedankt voor je positieve review. Groet, Sophie - team Wolplein
II
Ingrid I.

Service top

Altijd een perfecte service mogen ondervinden

Goede service

De bestelde artikelen waren correct en snel geleverd. Goede service.

Het was gewoon goed.