graszaaddirect.nl

3.554 reviews in totaal   1.941 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit en effectiviteit van de producten, en de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de klantenservice. Ook wordt de duidelijke informatie, de handleidingen en tips, het brede assortiment en de goede prijs-kwaliteitverhouding gewaardeerd. Problemen met bestellingen of producten worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost. Er zijn enkele opmerkingen over vertragingen of problemen met de bezorgdienst, en sommige klanten vinden de verzendkosten of de producten aan de prijzige kant. Daarnaast zijn er incidentele twijfels of teleurstellingen over de producten.

Reviewsgraszaaddirect.nl

Nog iets te vroeg om een goede beoordeling te geven

Het is nog lastig om een goede beoordeling te geven over de producten omdat we pas Lavameel en korrel hebben gestrooid om heermoes tegen te gaan. Resultaat moet nog later komen. Wel heel tevreden over snelle en goede levering van de producten

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dankjewel voor je review en je eerlijke terugkoppeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en goede levering van de producten. We begrijpen goed dat het nog te vroeg is om het effect van lavameel en korrel op heermoes te beoordelen, dat heeft inderdaad even tijd nodig om zichtbaar resultaat te geven. We waarderen je vertrouwen en horen het resultaat graag op een later moment nog van je terug.
Vlotte bezorging. De zuring steker is heel stevig. Echter de steel zit met 2 schroefjes vast die niet op de taak berekent zijn. Snel thuis de steel met 2 bouten aan de steker vastgezet.
Het beviel me dat de bestelling er snel was. De wormen waren levend, een beetje traag maar begrijpelijk na vervoer. Ik heb ze in een laag wormenkompostaarde en hooi gestopt om te acclimatiseren in een daartoe bestemde wormenbak. De dag erop leek het erop dat een deel van de wormen verdwenen waren via luchtgaatjes. Hoewel er stond dat ik de wormen twee dagen moest laten wennen gaf ik kleingesneden groenteafval en koffiegruis en wat fijngesnipperd karton. De volgende dag zaten er nauwelijks nog wormen in de wormenbak. Deze zak kostte meer dan 50 euro. Wat deed ik verkeerd?
Via telefoon informatie gevraagd om volière met weidevogels en waadvogels in te zaaien met gras en bloemen zaad. Ik werd zeer goed geholpen. Zaden inmiddels binnen, nu nog wachten voor het juiste weer om in te zaaien.

Super snel geleverd en top kwaliteit!

Elke bestelling wordt super snel geleverd. En als ik nu bij de mensen kom waar ik jullie zaad gebruikt heb, zie ik overal mooie grasvelden zonder onkruid. Prima kwaliteit.

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestellingen steeds super snel worden geleverd en dat je zulke goede resultaten ziet met het graszaad. Geweldig dat de grasvelden er mooi en zonder onkruid bij liggen, dat is precies waar we het voor doen. We waarderen je vertrouwen in ons enorm.
A V
Adrie V.

Het wildmengsel wordt prachtig.

Geleverd volgens bestelling en precies op tijd. De volgende dag gezaaid en staat al enkele millimeters boven de grond. Het extra meegeleverde boekje is zeer informatief.

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat de levering precies op tijd was en dat het wildmengsel al zo mooi begint op te komen. Goed dat je het meegeleverde boekje als informatief hebt ervaren. We waarderen je feedback en je vertrouwen in ons.

Alles zeer correct verpakking uitstekend.

Alles zeer correct verpakking. uitstekend nu afwachten wat er bovenkompt is het een succes ga ik het volgend jaar uitbreiden.

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product en de service. We waarderen je vertrouwen in Graszaaddirect en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
R P
Rob P.
Prima levering, misschien niet binnen de vermelde termijn ( zie de site ) maar veel mensen hebben tegenwoordig geen geduld meer. Als je weet dat je gras of iets dergelijks gaat zaaien, zorg je dat je tijdig je spullen besteld.
K G
Kasper G.
Prima ervaring. Vlotte verzending, goede prijs-kwalieteitverhouding. Kortom: alles klopt gewoon. Ik kan het aanbevelen.

Antwoord van graszaaddirect.nl

Vriendelijke en meedenkende klantenservice. Snelle levering. Of de zaden doen at ze moeten doen, moeten er nog afwachten.

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We zijn erg ook benieuwd of de zaden hun werk gaan doen. We waarderen je vertrouwen in Graszaaddirect en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Ph meter werkte niet. Gemeld, geen probleem. Gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Dit is echte service. Top.
zeer eenvoudig te bestellen, goed verpakt en zeer snelle verzending, kwaliteit zaad perfect voor goede prijs, mooie kortingsacties

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig was, de levering snel en alles goed verpakt. Mooi ook dat je tevreden bent over de kwaliteit, prijs en acties. We waarderen je feedback en je vertrouwen in ons.
C B
Christa B.
Bemesting voor nieuw gazon. Goede beschrijving van de producten. Snelle reactie op mijn vragen en bezorging.

Alles is zeer correct en verzorgd verlopen …

Alles is zeer correct en verzorgd verlopen, ook het boekje met adviezen bijin de verpakking is zeer handig.

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze levering en het instructieboekje. We waarderen je vertrouwen in Graszaaddirect en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Bestellen en bezorging ging goed. Alleen de aangegeven m3 is niet haalbaar met de hoeveelheid. Dit is geen probleem , ik ga een zakje extra bestellen

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dankjewel voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat het bestellen en de bezorging goed zijn verlopen. Jammer dat je hebt ervaren dat de aangegeven oppervlakte niet volledig haalbaar was met de hoeveelheid zaad. Factoren zoals de wijze van zaaien, de ondergrond en de gewenste dichtheid kunnen hierbij invloed hebben. Fijn dat je een passende oplossing hebt gevonden. We waarderen je feedback en je vertrouwen in ons.
Komt snel op door de regen. Ik weet nog niet hoe de bloemen zijn want het zijn alleen nog groene blaadjes.

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product. We waarderen je vertrouwen in Graszaaddirect en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Schaduw graszaad krijgt men moeilijk gevonden en snel geleverd. Bij graszaad direct ging dit snel

Gewoon zoals het hoort.

Prijsstelling voor het vlinder mengsel prima en een klein boekje erbij gekregen met allerlei tips. En ook snel ontvangen Zeer tevreden.

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs van het vlindermengsel en dat je de extra tips in het boekje als prettig hebt ervaren. Goed dat de bestelling ook snel is geleverd en alles naar wens is verlopen. We waarderen je feedback en je vertrouwen in ons.

Product doet wat het moet doen

Product snel ontvangen. Na gebruik ook snel effect op het gazon. Mooie diepe kleur en goede groei.

Antwoord van graszaaddirect.nl

De prijs kwaliteit verhouding .

De prijs kwaliteit verhouding beviel mij in het bijzonder en de snelle levering. Ik kan niet zo snel bedenken wat beter kan.

Antwoord van graszaaddirect.nl

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat je nu niet direct verbeterpunten ziet. We waarderen je vertrouwen in ons enorm.