Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de deskundige en duidelijke adviezen via verschillende kanalen, en de kwaliteit van de producten. Ook het brede assortiment, de duidelijke website, het bestelgemak en de heldere productinformatie worden vaak positief genoemd. De klantenservice wordt gewaardeerd om haar vriendelijkheid, snelle en oplossingsgerichte aanpak, en persoonlijke benadering. Verder wordt de nette, stevige en verzorgde verpakking, soms met extra informatieve boekjes, als positief ervaren. Er zijn enkele klachten over vertragingen of problemen met de bezorgdienst en sommige klanten hebben twijfels bij tegenvallende resultaten van bepaalde producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsgraszaaddirect.nl
Afleveren en resultaat
Mijn eerste bestelling liet wat langer op zich wachten, maar het resultaat laat zich zien, wat prachtig. Mijn tweede bestelling werd binnen 24 uur netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden.
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je ondanks de langere levertijd van je eerste bestelling nu zo tevreden bent met het resultaat. Mooi ook dat je tweede bestelling snel en netjes is geleverd. We waarderen je feedback en je vertrouwen in ons.
Uitstekende kwaliteitsproducten
Ruime keuze aan kwaliteitsvolle meststoffen en zadenmengsels. Eenvoudig te bestellen op de site met gedetailleerde beschrijvingen van de producten. Snel geleverd.
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dankjewel voor je prachtige review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteitsproducten, de ruime keuze, de duidelijke productbeschrijvingen en de snelle levering. We waarderen je feedback en je vertrouwen in ons.
Goed advies en snelle levering
Gaven me goed advies over vervanging van graszaad dat niet meer in de handel is en dit werd vervolgs snel geleverd.
De bestelling is zo geplaatst en is echt snel bezorgd.
De producten die ik besteld heb, doen hun werk zoals wordt beschreven.
Heel tevreden
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig was, de levering snel verliep en de producten doen wat je ervan verwacht. We waarderen je feedback en je vertrouwen in ons.
Goede kwaliteit graszaad, grasveld bij ons chateau zag er steeds niet uit.
Vorig jaar graszaad met klaver gezaaid, helemaal goed.
Nu weer bij besteld voor groter oppervlak
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product en de service.
We waarderen je vertrouwen in Graszaaddirect en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Ik heb al twee keer gezaaid en elke dag water gegeven, maar er komt nog geen grasspriet omhoog. Vorig jaar met ander zaad kreeg ik wel resultaat, geen idee wat er aan de hand is.
Inmiddels een week op vakantie geweest en warempel nu zijn er stukken gras bij gekomen! 😊
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dankjewel voor je review. Fijn dat er uiteindelijk toch gras is opgekomen na wat geduld en de vakantie. Kieming kan soms wat tijd nodig hebben, dus mooi dat je nu resultaat ziet. We waarderen je feedback en je vertrouwen in ons.
Goed advies over vervangend product
Kreeg goed advies over vervangend product. De website is overzichtelijk en plaatsen van een bestelling gaat vlot.
Wij hebben inmiddels ervaring om onze zaden via deze webwinkel te kopen. Je voelt de zorgzaamheid van het team. . . en je merkt de kwaliteit van het product. Daarom zijn jullie onze zaden-leverancier.
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dankjewel voor deze prachtige review. Wat fijn om te horen dat jullie inmiddels met vertrouwen bij ons terugkomen voor jullie zaden. Het betekent veel voor ons dat jullie de zorg en aandacht van ons team ervaren én tevreden zijn over de kwaliteit van de producten. Bedankt voor jullie vertrouwen en loyaliteit, dat waarderen we enorm.
Snelle levering en goede produkten.
Het etiket op de verpakking mis ik wel. Nu staat het alleen op de pakbon wat ik gekocht heb. Handiger als het op het produkt zelf ook staat!
Ik heb graszaad gekocht.
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dankjewel voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de producten.
Goed om te weten, er zit een sticker aan de onderkant van de zak met de productinformatie. Dat maakt het wat minder zichtbaar bij ontvangst, dus je opmerking nemen we zeker mee als waardevolle feedback.
We waarderen je vertrouwen in ons.
Duidelijke website met nuttige informatie
Duidelijke website met veel nuttige informatie over het onderhouden van je grasveld. Goede service. Bestelling was snel geleverd.
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je de website duidelijk vindt en de informatie over grasonderhoud als nuttig ervaart. Ook goed om te lezen dat je tevreden bent over de service en de snelle levering. We waarderen je feedback en je vertrouwen in ons.
De snelheid is prima . Het advies is goed. Tot op heden goede ervaringen. Al een paar jaar overigens,
Nog iets te vroeg om een goede beoordeling te geven
Het is nog lastig om een goede beoordeling te geven over de producten omdat we pas Lavameel en korrel hebben gestrooid om heermoes tegen te gaan. Resultaat moet nog later komen.
Wel heel tevreden over snelle en goede levering van de producten
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dankjewel voor je review en je eerlijke terugkoppeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en goede levering van de producten.
We begrijpen goed dat het nog te vroeg is om het effect van lavameel en korrel op heermoes te beoordelen, dat heeft inderdaad even tijd nodig om zichtbaar resultaat te geven.
We waarderen je vertrouwen en horen het resultaat graag op een later moment nog van je terug.
Vlotte bezorging.
De zuring steker is heel stevig. Echter de steel zit met 2 schroefjes vast die niet op de taak berekent zijn. Snel thuis de steel met 2 bouten aan de steker vastgezet.
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dankjewel voor je review en je eerlijke feedback.
Fijn om te horen dat de bezorging vlot was en dat de zuringsteker zelf stevig aanvoelt. Jammer wel dat de bevestiging van de steel niet goed genoeg bleek te zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
We nemen je opmerking over de schroefjes/bouten mee om dit te bekijken en te verbeteren waar mogelijk. Dank ook voor het meedenken in een oplossing.
We waarderen je feedback en je vertrouwen in ons.
Snelle en correcte levering. Het product nog niet kunnen gebruiken ivm lang aanhoudende droogte.
Tuin zat vol met klaveren, behandeld met onkruid verdelven deels gras verbrand, wachten tot het beter wordt g
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dankjewel voor je review. Vervelend om te horen dat een deel van het gras is beschadigd na de behandeling. We hopen dat het gazon zich goed herstelt. Mocht je vragen hebben of advies willen over het herstel, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.
Het beviel me dat de bestelling er snel was. De wormen waren levend, een beetje traag maar begrijpelijk na vervoer. Ik heb ze in een laag wormenkompostaarde en hooi gestopt om te acclimatiseren in een daartoe bestemde wormenbak. De dag erop leek het erop dat een deel van de wormen verdwenen waren via luchtgaatjes. Hoewel er stond dat ik de wormen twee dagen moest laten wennen gaf ik kleingesneden groenteafval en koffiegruis en wat fijngesnipperd karton. De volgende dag zaten er nauwelijks nog wormen in de wormenbak. Deze zak kostte meer dan 50 euro. Wat deed ik verkeerd?
Super hulp gehad bij het uitzoeken van de eperfect zaai goed en kruidens voor me.kippen
Via telefoon informatie gevraagd om volière met weidevogels en waadvogels in te zaaien met gras en bloemen zaad.
Ik werd zeer goed geholpen. Zaden inmiddels binnen, nu nog wachten voor het juiste weer om in te zaaien.
Fantastische service, snel antwoord op mijn vragen en ook snelle bezorging
Wederom perfect snel geleverd en goede service. Heel erg tevreden en ik raad Graszaad Direct zeker aan!
Antwoord van graszaaddirect.nl
Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de aankoop.