Gecertificeerd sinds: 25 feb 2025geldig
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en efficiënt ervaren. Veel klanten waarderen de scherpe en eerlijke prijzen van de producten. De communicatie wordt als duidelijk, snel en oplossingsgericht ervaren. Ook het deskundige en behulpzame advies wordt positief genoemd. Daarnaast wordt de bereikbaarheid van het personeel per telefoon en mail gewaardeerd. Enkele klanten zien kleine verbeterpunten in de communicatie en hebben soms moeite gehad om het personeel te bereiken.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewstennisarena.nl
We hadden een groot tennisracket besteld. Toen we een vraag hadden, hebben we een e-mail gestuurd en kregen we ontzettend snel reactie. We zijn vriendelijk en goed geholpen. De service was uitstekend en we zijn zeer tevreden over onze ervaring. In de toekomst zullen we hier zeker weer onze spullen bestellen. Aanrader!
Ik had midden in de vakantie tennisnsaren besteld voor n goede prijs. Duurde 1 dag langer dan de site aangaf maar na een mailtje kreeg ik daar een geruststellend en duidelijk antwoord op. Uiteindelijk een hele fijne ervaring gehad
Fijne webshop met goed en deskundig advies.
Goede sortering en marktconforme prijzen.
Snelle service. Precies het artikel wat ik zocht
Mooi webshops en geweldig artikelen van Yonex
Rackets/schoenen en snaren zijn goed en niet duur.
Je kan personeel goed bereiken ( bellen)
Snelle levering en leuke kortingen!
De hele afwerking was perfect
Goede prijs snelle levering
Blij met de snelle levering en aantrekkelijke prijzen
Ik ben zeer tevreden over de service
Ruime keuze, snel en vlot geleverd.
Zeer goede service
Goede service en snelle levering
super snel
Goeie prijs snel geleverd
Goede service
Snelle service
Snelle levering en goede prijs
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver