SUITSUIT

7.017 reviews in totaal   1.167 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.167 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 27 sep 2021

nl.suitsuit.com/# voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering. De kwaliteit, uitstraling en degelijkheid van de producten worden vaak geprezen, evenals het stijlvolle en chique design. De verpakking wordt als luxe en zorgvuldig ervaren, wat zorgt voor een positieve eerste indruk. De praktische indeling en het gebruiksgemak van de producten vallen ook in de smaak. Verder worden de vriendelijke en oplossingsgerichte service en de adequate afhandeling van problemen gewaardeerd. Toch zijn er enkele verbeterpunten. Sommige klanten ervaren onduidelijkheid of vertragingen bij de levering. Er zijn ook opmerkingen over producten die kwetsbaarder zijn dan verwacht of waarvan de kwaliteit tegenvalt. Daarnaast vinden sommige klanten het lastig om contact te krijgen of moeten zij langer wachten op een oplossing bij klachten.

ReviewsSUITSUIT

Privéprofiel

suitsuit cases

I am happy with the Suitsuit service. In terms of appearance, the cases look good but I recommend the covers if you want your case to stay in top condition. Luggage isn't always handled so carefully at the airport and the covers really do protect the appearance
Keurige en snelle levering. Super blij met de koffers. De hoezen hadden een verkleuring en er werd, na het melden direct actie ondernomen. Netjes afgehandeld door de serviceafdeling.
Hele snelle reactie nadat ik had gemeld dat er iets kapot was. Daarna super goede oplossing en weer snel een nieuw product ontvangen. Heel netjes!

Love it!

Erg snel geleverd! Volgende dag had ik mijn allereerste suitsuit koffer in huis :) koffer is echt heel mooi en ruim. Ook de 4 afsluitbare vakjes zijn perfect!

Fijne webwinkel

De bestelling verliep soepel. Informatie via de mail was duidelijk. Contact gehad i.v.m. een relatief snelle prijswijziging, welke ook direct werd aangepast. Product is onderhand binnengekomen en ziet er goed uit, exact zoals op de foto. Niets te klagen!

Retournering zonder problemen, goede bezorging, mooie koffers

Ik had een koffer besteld die achteraf gezien te groot was. Deze is zonder problemen geretourneerd. Daarna heb ik een kleiner formaat besteld, die keurig en op tijd geleverd is. De koffers zien er echt heel mooi uit.
Mijn koffer was na 1e keer gebruiken defect geraakt. Om die reden had ik contact opgenomen via de site. Contact liep vrij moeizaam. De chat op de website werkt niet, als je belt wordt er ook niet altijd opgenomen. Dus heb ik via de socials nogmaals contact gezocht. Toen bleek dat er nog geen akkoord was gegeven voor mijn voorstel. Maar uiteindelijk heb ik 2 maanden later bericht gekregen dat ze akkoord waren! En heb ik nu weer een complete kofferset thuis :)

Antwoord van SUITSUIT

Dank je wel dat je dit met ons deelt. Wat vervelend dat het contact wat stroef is verlopen. Excuses voor het ongemak. Maar fijn dat we het uiteindelijk goed hebben kunnen oplossen. We wensen je veel plezier met je kofferset!

Met zorg

De producten worden met zorg gemaakt en verstuurd. Mijn accessoires werden geleverd in een luxe verpakking, dat maakt het echt een cadeau om uit te pakken.

Kwaliteit van koffer valt tegen

Verzending prima. De kwaliteit van de handbagagekoffer van de Expression serie vind ik ondermaats. Echt niet te vergelijken met mijn eerdere SuitSuit koffer die ik 8 jaar terug gekocht heb. Het plastic voelt goedkoop aan; alsof het elk moment kan scheuren. Ander materiaal dan mijn oude koffertje, dat ook dun plastic heeft maar niet zo kwetsbaar voelt. De ene rits loopt binnenin ook niet helemaal soepel in de bocht. Retourkosten van €7,95 vind ik erg hoog. Want ja, ik wilde graag deze koffer en heb een bewuste keuze gemaakt, maar vind de kwaliteit echt tegenvallen. Dus ik zou de koffer liefst terugsturen, maar dan heb ik €7,95 betaald (en nog geen koffer!) terwijl ik wel dit koffertje wilde maar gewoon betere kwaliteit verwacht had.

Antwoord van SUITSUIT

Wat ontzettend vervelend dat je niet helemaal tevreden bent met je koffer. Mocht deze niet bevallen, kun je deze altijd binnen 30 dagen retourneren voor een terugbetaling. Als je koffer uiteindelijk toch schade oploopt, helpen we je graag verder via ons garantieformulier. Met vriendelijke groet, SUITSUIT
De bestelling was keurig verpakt en werd snel bezorgd. Het artikel voldeed aan mijn verwachting en had een prima kwaliteit-prijs verhouding.
Mijn reiskoffer + tas gekocht in de "spring sales". Tas werd na 3 dagen geleverd maar de reiskoffer was er niet bij. Contact opgenomen met Suitsuit en altijd snel en correct antwoord. Uiteindelijk de reiskoffer na een week ontvangen.
Superfijne en mooie koffer Vraagje: van onze oude Suit Suit koffer zijn de wieltjes stuk gegaan. Is het mogelijk om nieuwe wieltjes te bevestigen?

De perfecte packing cubes.

De packing cubes waren netjes verpakt, zien er super uit en passen perfect in mijn koffer. Levering was snel en efficiënt.
Mooie kwaliteit. Degelijk. Snelle levering. Zelfs mijn dochters van 20 zijn verliefd op mijn tas.
Ik ben erg blij met mijn koffer. Heel mooi en de vakjes aan de binnenkant zijn erg handig. Nadat mijn bijhorende hoes kapot was gegaan tijdens mijn eerste rijs, heb ik gratis een nieuwe gekregen. Dat was fijn en er werd snel gereageerd bij de klantenservice.
qua bestelling is alles goed gegaan. Wij hebben het koffer nog niet gebruikt, dus weten nog niet of het een ideaal koffer is.
Goede kwaliteit tas. Ziet er mooi uit, is praktisch voor traveling of voor werk. Snel geleverd.

Items niet ontvangen en krijg geen reactie op emails.

Beste SUITSUIT team, Ik neem opnieuw contact met jullie op over mijn bestelling #NL282209 van 9 april, omdat mijn eerdere berichten tot op heden niet serieus worden opgepakt. Ik heb inmiddels meerdere e-mails gestuurd en ook via de chat contact gezocht, maar ik ontvang geen inhoudelijke reactie. In de chat werd in eerste instantie gereageerd, maar vervolgens krijg ik daar ook plotseling geen antwoord meer. Dit vind ik zeer onprofessioneel. Nogmaals ter verduidelijking: ik heb alleen de koffer en de kofferhoes ontvangen. De overige items (bagagelabel, paspoorthoes en packing cube set) heb ik niet ontvangen, terwijl de zending met trackingnummer 3SRDN0010709555 volgens DHL wel als “geleverd” staat. Ik was op het moment van levering thuis en het pakket is niet bij mij en ook niet bij buren afgeleverd. Ik heb het formulier ingevuld en ondertekend zoals door jullie gevraagd en ook contact opgenomen met DHL om een onderzoek te starten. Wat mij vooral stoort, is het gebrek aan communicatie vanuit jullie kant. Ik ontvang wel automatische berichten met de vraag of ik goed geholpen ben, terwijl mijn probleem nog steeds niet is opgelost en ik geen reactie krijg op mijn berichten. Aangezien ik op 28 april op reis ga en deze items nodig heb, verwacht ik dat dit probleem per direct wordt opgepakt. Ik verzoek jullie om mij vandaag nog een duidelijke update en concrete oplossing te geven, bijvoorbeeld door de ontbrekende items opnieuw te versturen of een passende compensatie te bieden. Bij uitblijven van een reactie zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen. Ik verwacht op zeer korte termijn een reactie. Met vriendelijke groet, E. Badal

Antwoord van SUITSUIT

Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend jammer dat je een vervelende ervaring met ons hebt gehad. We zien dat er wel chat berichten zijn gestuurd, maar deze lijken niet goed aan te komen. Excuses voor het ongemak. Gelukkig zien we dat een van onze collega's je ondertussen wel al heeft gemaild om dit probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen. Met vriendelijke groet,  SUITSUIT
Goed geholpen, heel vriendelijk en snelle service ben heel Blij dankjewel
Mooie en goed kwaliteit! Snel service! Heel tevreden Zeker en aanrader