SUITSUIT

6.716 reviews in totaal   1.148 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, oplossingsgerichte en vriendelijke klantenservice. Ook de snelle en stipte levering wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt meestal als hoogwaardig en stevig omschreven. Daarnaast zijn klanten enthousiast over het mooie, stijlvolle en luxe design van de koffers en accessoires. De verpakking wordt vaak als netjes, luxe en extra beschermend ervaren, wat het uitpakken extra bijzonder maakt. Problemen met producten of bestellingen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Verder is er geregeld tevredenheid over het formaat en de praktische indeling van de producten. Toch zijn er enkele verbeterpunten. Klanten ervaren soms onbereikbaarheid of trage communicatie bij de klantenservice. Er wordt ook melding gemaakt van onduidelijkheid, vertragingen of problemen met verzendpartners. Daarnaast zijn er klachten over tegenvallende materiaalkwaliteit of snelle slijtage. Het oplossen van problemen kan soms veel moeite kosten en niet iedereen is tevreden over het formaat of de functionaliteit van de producten.

ReviewsSUITSUIT

Top , Ik ben fan van de collectie . Service 10/10 , vlug antwoord op mail . Mijn opbergzakjes zaten vol met vlekken, onmiddellijk geantwoord en nieuwe opgestuurd.

Goede klantenservice!

Helaas ontving ik het verkeerde product. Na een mailtje kreeg ik een verzendlabel en het juiste product had ik de volgende dag in huis. Top geregeld!
De service die jullie leveren is echt top! Onze koffer was kapot en Wij mochten direct een nieuwe uitzoeken erg netjes gedaan
Iedere contact met de klantenservice was fijn! Ik heb twijfel over de kwaliteit van de eerste koffer dat ik had besteld, maar de tweede was prima.

Mooie producten, valse beloftes voor de leveringstijd

Blij met de producten en nu al een aantal keer wat besteld. Maar nog geen 1 keer is de belofte waargemaakt betreft de leveringstijd. Het excuus is altijd dat het druk is, maar dit is structueel.
Op en top service, mooie ontwerpen, geweldige valiezen en steeds de meest klassevolle colectie’s!
D S
Denny S.

Mooie maar dure producten

Snelle levering. Mooie producten. Foto's zijn overeenkomstig met het product. Top! Wel aan de prijs. Webshop kan beter. Lijkt alsof je een actieprijs hebt, maar is dezelfde als de doorgehaalde prijs...
Fijne koffers , al mijn kinderen als cadeau gedaan en nu ook mezelf . Makkelijk terug te vinden op de kofferband van het vliegveld
Geweldige artikelen heb ook al een grote koffer, strandtas . Jammer dat ik nog 0,05 cent moest uitgeven voor gratis dhl verzending🫣
Het ging niet soepel met de verzending: ik kreeg plotseling het bericht dat mijn bestelling de volgende dag bij mij thuis bezorgd zou worden en niet op het door mij opgegeven afhaalpunt. Ook was niet duidelijk wat ik dan zou krijgen en de rest van de bestelling liet lang op zich wachten. Ik heb toen gemaild en na een paar dagen kreeg ik een mailtje terug Dat was prettig en duidelijk I

Antwoord van SUITSUIT

Wat ontzettend vervelend dat de levering van je pakket niet helemaal soepel is gegaan. Excuses voor het ongemak. Hopelijk heb je nu wel je volledige bestelling ontvangen. Mocht je toch nog iets missen, laat het ons zeker even weten! Dan gaan we dit voor je oplossen. Met vriendelijke groet,  SUITSUIT
Jullie zijn telefonisch slecht te bereiken, werd eerst niet opgenomen. Later kreeg ik Richard aan de lijn en ben heel vriendelijk geholpen, hij krijgt van mij een dikke 10.
Snelle en goede leverings Goede communicatie per mail en alles netjes geleverd nu hopen dat de koffers het lang gaan volhouden

Goede service na veel geduld

Na 5 dgn te vergeefs chatten waarbij niemand reageerde , kreeg ik van Sophie een excuus en heeft ze mijn probleem snel opgelost.
Ben zeer tevreden met mijn koffers, had een beschadiging, erover gebeld mocht het opsturen en binnen paar dagen weer terug.. Topservice.

Tevreden

Snelle levering alleen jammer dat jullie met DHL leveren. Maakt er een zooitje van. Voor de rest tevreden over hoe het was ingepakt.
Mooie koffer die snel is bezorgd.Zelfs voor mensen die vaak reizen was de koffer precies wat we zochten
Quality of product , color palette of products, quick delivery
De website is overzichtelijk en het bestel proces duidelijk. Er worden voldoende betaalmogelijkheden aangeboden.

Wat mooi, wat een kwaliteit, wat een luxe!

Alleen al het uitpakken van het pakket was een feestje…. Wat mooi verpakt, wat een kwaliteit en wat een luxe! Zowel de koffer als de beschermhoes; prachtig! En dan ook nog een slaapmasker cadeau erbij. Heerlijk! Dank!!

Antwoord van SUITSUIT

Wat fijn om te lezen! Geweldig dat het uitpakken al een feestje was en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het cadeau. Geniet ervan!
Mooie producten, luxe uitstraling en snelle levering