Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de scherpe prijsstelling en de kwaliteit, uitstraling en degelijkheid van de producten. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. De klantenservice wordt vaak geprezen om haar vriendelijkheid en duidelijke communicatie. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Zo komen er af en toe klachten voor over vertragingen in de levering en gebrekkige communicatie. De klantenservice wordt soms als moeilijk bereikbaar ervaren en de afhandeling kan beter. Daarnaast ervaren veel klanten het retourproces als lastig, kostbaar en onduidelijk, met name doordat retourneren naar Duitsland moet gebeuren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBagage24.nl
Bestelproces verliep makkelijk, vlug en efficiënt.
Ik heb eerst de ervaringen van anderen gelezen en dan met name de negatieve en dat bracht mij aan het twijfelen. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Het geleverde artikel is conform hetgeen ik heb besteld.
Qua retourafhandeling en klantenservice zijn er nog wel wat puntjes op de i te zetten...
Onze bestelling van 2 dezelfde koffers werd vlot en snel geleverd in 2 pakketten. De koffers waren echter groter dan verwacht en we hebben ze terug moeten sturen.
Dit viel tegen qua retourkosten omdat het 2 pakketten waren en - niet goed opgelet bij de bestelling - het retouradres is in Duitsland!
Daarna werd slechts 1 van de 2 koffer terugbetaald.
Dit wel goed gekomen door te mailen met de klantenservice,
maar toen viel wel op dat de Trusted Shops Kopersbescherming helemaal niet mee was gestuurd.
Ook hebben we diverse malen gebeld, maar de telefoon van de klantenservice wordt niet beantwoord.
Qua retourafhandeling en klantenservice zijn er dus nog wel wat puntjes op de i te zetten...
Prima service
Bagage24.nl heeft precies gedaan wat het beloofd heeft. Gemakkelijke bestelling en snelle levering. Mooie tassen en waren degelijk verpakt. Bestelling, betaling en verzending zijn vlot verlopen. Prima service dus. Erg tevreden.
Koffer snel en netjes geleverd. Kleur zoals op de site, petrol. Zelfde koffer heb ik eerder al aangeschaft in andere kleur en is al een paar vliegreizen goed doorgekomen. Koffer rolt makkelijk me je mee, slotcode makkelijk in te stellen.
Op dit moment niets byzonders maar het…
Op dit moment niets byzonders maar het produkt (koffer) ziet er goed uit, en klopt met de omschrijving. Ook de bestelling ( vanuit Duitsland ) met DHL verliep vlekkeloos. binnen enkele dagen wat de zending binnen
De levering kwam heel snel binnen. Alleen ben ik nog niet op reis geweest met de koffers dus kan voor nu niet zoveel vertellen over het product. Wel wat mij opvalt is dat het product licht is. Zo kan je genoeg spullen in de koffers doen. Ik had andere koffers die heel zwaar aanvoelde zonder spullen in, dus zo waren wij al heel veel kilo kwijt alvorens wij spullen in hadden gezet.
Prachtige schoudertas besteld. Heel scherpe prijs gekregen in vergelijking met andere aanbieders. Tas was makkelijk te bestellen en werd snel bezorgd. We zijn heel tevreden.
Alles is heel erg vlot en goed gegaan!
De bestelling was een cadeau voor mijn schoondochter, keurig op tijd en op haar adres afgeleverd👍🏻
Chesterfield Brand laptoptas
Geweldige laptoptas gekocht, tegen een goede prijs. Bagage24 heeft deze goed verpakt en snel verzonden. TOP!
Mooie koffer Bench.
Prima website, alles makkelijk te vinden.
Uitstekende snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van je zending.
Koffer Bench ziet eruit al op de website, de kleur is zoals ik heb besteld, ziet er verder degelijk uit, ritsen lopen makkelijk, verschillende handvatten, wieltjes lopen soepel. NB, tot op heden nog niet gebruikt voor vakantie, die test volgt nog.
Donderdagochtend besteld en dinsdag pas binnen was niet helemaal 1-3 werkdagen
Zeer tevreden met product en levering. Product en kwaliteit kwamen overeen met de info op de site. Snelle levering.
duidelijke informatie op de site en vlotte en nette verzending.
Prachtige portemonnee!
Mijn eerste bestelling bij Bagage24. Tijdig ontvangen en goed verpakt en bovenal voor een gunstige prijs.
Aanrader!
Helaas geen gehoor aan vraag en dure retourzending.
Gevraagd bij de bestelling voor een Cotopaxi rugzak met veel kleur, krijg ik er een met grijs, leger groen en donker blauw. Hierom niet naar tevredenheid en helaas retourzenden vanuit Nederland naar Duitsland is prijzig.
Bij website bagage24.nl ging ik er niet vanuit dat webwinkel in Duitsland gevestigd zou zijn. Anders had ik er nooit besteld.
Tevens lastig te retourprocedure te vinden op de site.
blij met het product!
we zijn heel blij met het product en de accurate afhandeling van de verzending.
Administratief netjes afgewikkeld en snel geleverd. Koffer ziet er keurig uit.
Goede prijs en goed georganiseerd
Prima prijs voor het product, goede communicatie over bestelling en bezorging
2 brics koffers gekocht ! Super snelle en juiste levering !
Prijs echt top waren al afgeprijste artikelen en met extra 15% extra nog onder de 100 euro per koffer !
High quality
Quick delivery. Suitcases are very high quality, absolutely happy with my order.