SUITSUIT- Logo - Beoordelingen

SUITSUIT
Beoordelingen:

901 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.089 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 sep. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
SUITSUIT voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle bezorging. Blijkbaar was bij de autofill van windows het huisnummer vergeten. Volgende dag mail ontvangen en de dag erop de koffer. De koffer is erg solide en ruim. Accessoires kun je apart erbij kopen. De hoes is een must voor evt beschadegingen. Aangezien het voor onze dochter de verjaardag is krijgt ze de accessoires van anderen.

de meest kritische beoordeling

5 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas is mijn koffer niet geleverd (bagagelabel en hoes wel). Vanwege de vele verhalen over zoekgeraakte pakketen, aangegeven bij een servicepunt mijn pakket op te willen halen. Ineens werd er een deel (label en hoes) bij mij thuis bezorgd. De bezorger heeft het beneden bij de trap gezet zonder handtekening of op mij te wachten. Het koffer ontbrak, ik ben er nog tevergeefs achteraan gerend. De bestelling staat op volledig geleverd en dit bevestigd de klantenservice van DHL. DHL verwees me door naar Suit Suit om een intern onderzoek te starten. De klantenservice van Suit Suit was gesloten met de mogelijkheid om een terugbelverzoek achter te laten in de voicemail. Ik ben niet teruggebeld over mijn kwijtgeraakte koffer en DHL biedt €3,40 per kilo van de kwijtgeraakte bagage, meer kunnen ze niet voor me doen. Koffer heeft me €200 gekost.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor SUITSUIT

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Geweldige rugtas, alleen een fabrieksfout?

De levering was snel en ik ben gek op de rugtas. De kleur is prachtig en het formaat is perfect. Het enigste is (en ik denk dat het een fabrieksfout je is) is dat mijn Rits op meerdere punten vast loopt wanneer ik hem dichtrits waardoor ik bang ben dat de rits snel kapot zal gaan.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Suitsuit voor de juiste keuze.

Duidelijke site zodat ik mijn keuze kon maken. Geweldig mooi assortiment in verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor de roze koffer van 76 cm hoog met bijpassende hoes. Goede kwaliteit en ziet er ook mooi uit. Superblij ermee.
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
4 dagen geleden
Goedemiddag, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat leuk om te zien dat jij een koffer en hoes set hebt aangeschaft. We wensen je hier heel veel plezier en mooie reizen mee.
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling verliep prima. Bestellen (Klarna, wat mij het meest aanspreekt), DHL verliep dit keer prima (zelfs mogelijk in de avond!) en dinsdag de tas in huis. Toppie
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlotte en correct afhandeling. De koffers zijn echt mooi. We hebben ondertussen al verschillende koffers gekocht of aangeraden. Dus zeker een topper !
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
8 feb. 2024
Goedemorgen, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service en producten. Heel veel mooie reizen toegewenst met je SUITSUIT koffers.
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering. Volledig zoals omschrijving en foto's op de website. Niet alleen supermooie, maar ook degelijke koffers.
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
5 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beoordeling. We wensen je heel veel mooie reizen toe met je nieuwe koffers.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Reiskoffer besteld voor onze dochter,maar helaas de verkeerde kleur. Binnen enkele dagen weer omgeruild. Helemaal Top
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
6 dagen geleden
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat jij snel de juiste kleur bij je hebt thuis geleverd. Hopelijk is je dochter er heel blij mee. We wensen haar er veel plezier mee.
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ziet er goed uit

Ik heb het nog niet gebruikt maar ziet er heel goed uit. Kleur komt overeen zoals op foto
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
30 jan. 2024
Bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat de eerst indruk heel goed is. We wensen je heel veel plezier met je eerste reis met je nieuwe koffer.
DV
Debra V.
Blaasveld
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede communicatie en top producten zoals beschreven kwalitatief.
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
4 dagen geleden
Dankjewel voor je positieve beoordeling voor SUITSUIT. We zijn heel blij te zien dat je tevreden bent met onze services. Veel plezier met je nieuwe aankopen.
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, alleen thuis bezorgen aangegeven en ging naar ophaalpunt.
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
6 dagen geleden
Hartelijk dank voor je beoordeling. Het kan soms voorkomen dat wanneer DHL verhinderd is om te leveren, zij het pakket naar het dichtstbijzijnde service punt brengen. We hopen dat je desondanks wel heel veel plezier hebt van je nieuwe aankopen! Met vriendelijke groet, SUITSUIT
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle afhandeling met duidelijk informatie over verzending
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
29 jan. 2024
Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankopen.
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Erg mooie kwaliteit en top op tijd bezorgd. Erg blij mee
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
6 dagen geleden
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te zien dat je zo blij bent met je bestelling. Heel veel plezier ermee.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top

Mooie spullen, adequaat bestelproces en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Veel plezier met je nieuwe aankopen.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Perfect!

Hele snelle levering, mooi product en goed detailwerk
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
6 dagen geleden
Hartelijk dank voor je positieve review. Leuk dat je zo enthousiast bent over onze service en producten.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correctie levering en goede communicatie
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
3 dagen geleden
Bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij te horen dat je het contact met ons zo positief ervaart. We wensen je veel plezier met je nieuwe aankopen.
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en mooie kwaliteit koffers
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
6 dagen geleden
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. We wensen je veel reisplezier met je nieuwe SUITSUIT koffer.
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Koffer is zoals verwacht.
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
5 feb. 2024
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat je bestelling snel bij je thuis is geleverd. Veel plezier met je nieuwe koffer.
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg klant vriendelijk & snelle reacties!
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
7 feb. 2024
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Daar doen we het natuurlijk voor!
PT
Paula T.
Mijnsheerenland
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne mooie tas, snel geleverd Blij mee
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
7 feb. 2024
Goedemorgen, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe tas. We wensen je er heel veel plezier mee.
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, kwaliteit van product!
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
13 dagen geleden
Bedankt voor je positieve beooreling.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
super snelle levering, past perfect
Beoordeling melden
Antwoord van SUITSUIT
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor je positieve review. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankopen.