SUITSUIT- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 23 sep. 2023
SUITSUIT is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij SUITSUIT kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 27 sep. 2021

Beoordelingen voor SUITSUIT

943 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.763 beoordelingen in totaal

8 jul. 2023
Goede service en snelle bezorging. Blijkbaar was bij de autofill van windows het huisnummer vergeten. Volgende dag mail ontvangen en de dag erop de koffer. De koffer is erg solide en ruim. Accessoires kun je apart erbij kopen. De hoes is een must voor evt beschadegingen. Aangezien het voor onze dochter de verjaardag is krijgt ze de accessoires van anderen.

de meest kritische beoordeling

7 dec. 2022
Koffer na 1keer vliegen kapot wiel eraf kofferschaal kapot en rits kapot, suitsuit wil hierin geen verantwoordelijkheid nemen. Andere koffer van action helemaal onbeschadigd teruggekomen

Beoordelingen voor SUITSUIT

- Een hele gelukkige klant !

Met de 30% korting die ik via Ing heb kunnen krijgen heb ik eindelijk de koffers met hoezen gekocht die ik al een tijdje heel graag wilde hebben! Mooie kleur (was moeilijk om te kiezen) en kwaliteit goede service plus een super snelle levering waardoor ik alles de volgende dag al in huis had ! zeker een aanrader :) - Een hele gelukkige klant !
Antwoord van SUITSUIT
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service en producten. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankopen.
24 aug. 2023

chique en handig! Handbagagehoes verbeteren om er makkelijk in te kunnen komen, terwijl hij er al omheen zit!

Ziet er chique uit en is handig in gebruik met die extra “binnenkant-assesoires”! Ik zou bij de beshermhoes van de kleinste handbagage koffer wel een systeem bedenken dat je makkelijk bij je spullen kunt komen, als de hoes er al omheen zit!. IK WIL HEM DAN BEST UIT TESTEN! ( en mijn bevindingen met jullie delen!) 😃
24 aug. 2023
Hartelijk dank voor je positieve review. Het klopt dat de hoes bedoeld is voor bijvoorbeeld tijdens de vlucht. Als een extra laag bescherming. Heel veel plezier met jouw nieuwe aankopen.

Suitsuit is top!

De website van Suisuit is zeer duidelijk en aantrekkelijk. De verzending ging heel vlot, het was er na 24 uur al wat super snel is! Zo hoefde ik niet lang te wachten! De producten zelf zijn ook fantastisch. Ik ben er enorm blij mee :))
30 aug. 2023
Dankjewel voor je positieve beoordeling. Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Heel veel plezier met je nieuwe aankopen.

Nog even afwachten…..maar hoopvol

Ik kan mijn ervaring in het gebruik van Suitsuit nog niet mededelen aangezien mijn vakantie nog niet is aangebroken. Maar de beide koffers die ik heb gekocht zien er op het oog mooi uit dus dat is al voor mij een pluspunt waard.
Antwoord van SUITSUIT
Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat leuk dat jij je nieuwe SUITSUIT koffers binnenkort mag gaan gebruiken op vakantie. We wensen je een hele mooie reis.

Geweldig materiaal!!!

Prachtige stijl, koffer erg mooi en ruim. Met fijne opberg vakken .Afdekhoes erbij gekocht voor beschadigen in de juiste kleuren . In combinatie met de schoudertas, ga ik in stijl op vakantie.
4 sep. 2023
Bedankt voor je beoordeling. Leuk dat je een mooie bijpassende tas bij je koffer hebt. Veel plezier ervan.
6 sep. 2023
Met deze koffer set kun je zeker op vakantie! De verkoopsters op de chatsite geven goede adviezen. Misschien wat meer kleurkeuze voor de losse beschermhoezen. Verder top
7 sep. 2023
Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat we je goed hebben kunnen adviseren. Veel plezier met je koffer.
6 sep. 2023
Besteld en volgende dag in huis, echt top! Zat maar een paar uur tussen, dus bizar snel. Verder heb ik eerder suit suit koffers aangeschaft, de beste koffers ever!
7 sep. 2023
Bedankt voor je positieve review. Leuk dat je zo enthousiast bent. Heel veel plezier met je nieuwe aankopen.
Ik vind suitsuit gewoon prachtig. Het product wordt heel mooi geleverd. De pastel lijn vind ik mooi ik ben zeer tevreden.
Antwoord van SUITSUIT
Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat leuk dat je een setje thuis hebt in deze kleuren. Veel plezier ermee.
28 aug. 2023
Netjes verpakt, snelle levering, hele mooie koffer. Jammer dat de 76 cm Blossom in Dark Taupe niet meer leverbaar is.
28 aug. 2023
Hartelijk dank voor je positieve review. Heel veel plezier met je nieuwe SUITSUIT koffer.
MC
Mehmet C.
Rotterdam
Snel verzonden, maar dhl (met kleine letters geschreven) weer niet geleverd op de afgesproken dag. Mooie kofferset.
Antwoord van SUITSUIT
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat de levering niet helemaal soepel ging. Gelukkig zijn ze wel goed aangekomen. Heel veel plezier met je nieuwe kofferset.
27 aug. 2023

Aanrader!

Vlot en vriendelijk contact nav een vraag over een product. Bestelling snel geleverd en naar wens. Aanrader!
28 aug. 2023
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe aankopen.
Prachtig mooie cover en mooi design. Luxueus voor een goed tarief. Werkelijk waar voor je geld
DM
D M.
Zoetermeer
27 aug. 2023
echt kwaliteit koffers en natuurlijk een hebben dingetje me dochter was er helemaal blij mee
28 aug. 2023
Hartelijk dank voor je positieve review. Leuk dat je dochter een setje thuis heeft. Heel veel plezier ermee.
9 sep. 2023
Super mooie kleur, fijne vak inhoud. Gewoon mooie koffers. Makkelijk te verrijden.
Antwoord van SUITSUIT
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling.

super goede service

Ik weet dat jullie een super goede service hebben en dat is mij zeker bijgebleven.
30 aug. 2023
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service.
Mooie spullen goede korting alleen het retourbeleid is een beetje vreemd
Antwoord van SUITSUIT
Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk dat jij 2 mooie setjes thuis hebt. Mocht jij vragen hebben over ons retourbeleid, laat het ons zeker even weten. Onze klantenservice staat voor je klaar. Heel veel plezier met je koffers.
2 sep. 2023
Vintage, sober, mooie afwerking, super accessoires aan betaalbare prijs
4 sep. 2023
Bedankt voor je positieve beoordeling.
28 aug. 2023
Alles was keurig verpakt en de gehele order ook in 1x compleet. Chapeau!
28 aug. 2023
Dankjewel voor je positieve review. Wat leuk dat je zo enthousiast bent door onze inpak skills. Veel plezier met je nieuwe aankopen.
29 aug. 2023
Prachtige koffers, mooie details en lichtgewicht. Niks meer aan doen!
30 aug. 2023
Hartelijk dank voor je review. Heel veel mooie reizen gewenst met je nieuwe SUITSUIT koffers.
De levering was erg snel. De kwaliteit van de koffer is fantastisch.
Antwoord van SUITSUIT
Hartelijk dank voor je positieve review. Heel veel mooie reizen toegewenst met je nieuwe SUITSUIT koffer.