Items niet ontvangen en krijg geen reactie op emails.
Beste SUITSUIT team,
Ik neem opnieuw contact met jullie op over mijn bestelling #NL282209 van 9 april, omdat mijn eerdere berichten tot op heden niet serieus worden opgepakt.
Ik heb inmiddels meerdere e-mails gestuurd en ook via de chat contact gezocht, maar ik ontvang geen inhoudelijke reactie. In de chat werd in eerste instantie gereageerd, maar vervolgens krijg ik daar ook plotseling geen antwoord meer. Dit vind ik zeer onprofessioneel.
Nogmaals ter verduidelijking: ik heb alleen de koffer en de kofferhoes ontvangen. De overige items (bagagelabel, paspoorthoes en packing cube set) heb ik niet ontvangen, terwijl de zending met trackingnummer 3SRDN0010709555 volgens DHL wel als “geleverd” staat.
Ik was op het moment van levering thuis en het pakket is niet bij mij en ook niet bij buren afgeleverd. Ik heb het formulier ingevuld en ondertekend zoals door jullie gevraagd en ook contact opgenomen met DHL om een onderzoek te starten.
Wat mij vooral stoort, is het gebrek aan communicatie vanuit jullie kant. Ik ontvang wel automatische berichten met de vraag of ik goed geholpen ben, terwijl mijn probleem nog steeds niet is opgelost en ik geen reactie krijg op mijn berichten.
Aangezien ik op 28 april op reis ga en deze items nodig heb, verwacht ik dat dit probleem per direct wordt opgepakt. Ik verzoek jullie om mij vandaag nog een duidelijke update en concrete oplossing te geven, bijvoorbeeld door de ontbrekende items opnieuw te versturen of een passende compensatie te bieden.
Bij uitblijven van een reactie zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.
Ik verwacht op zeer korte termijn een reactie.
E. Badal