Smølke

385 reviews in totaal   113 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn enthousiast over de snelle en tijdige verzending, en waarderen het dat proefpakketten beschikbaar zijn. Ook wordt de klantenservice vaak geprezen vanwege snelle en goede reacties op vragen of problemen. Sommige huisdiereigenaren merken op dat het voer geschikt is voor speciale diëten of gezondheidswensen van hun huisdieren, wat als positief wordt ervaren. Aan de andere kant zijn er ook teleurgestelde reacties omdat sommige huisdieren het voer niet lusten of erg kieskeurig zijn, waardoor het lastig is geschikt voer te vinden. Daarnaast melden enkele klanten problemen met de bezorging, zoals niet ontvangen pakketten of het uitblijven van proefpakketten, wat tot teleurstelling leidt.

ReviewsSmølke

Kitten proef pakket

Leuk pakket en snelle levering
M H
melanie h.
Mijn kat is heel kieskeurig. Deze brokjes vind ze heerlijk. Ze geniet er echt van.
super service. katjes vonden het lekker

Antwoord van Smølke

Fijn om te lezen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen! Volle buikjes en blije baasjes, daar doen we het allemaal voor! Hartelijke groet, Team Smølke
Mijn pup vond het lekker

Antwoord van Smølke

Fijn om te lezen dat je pup de voeding lekker vond! Hartelijke groet, Team Smølke
De smaak is niet aantrekkelijk voor mijn 5 poezen! Ik heb het eten weg moeten gooien omdat geen van mijn 5 poezen het lust... Erg jammer.

Antwoord van Smølke

Jammer dat de katten er niet zo van kunnen smøllen. Gelukkig hebben we nog andere smaakjes in het assortiment waar de katten misschien wel hun bekje bij af kunnen likken. Onze klantenservice helpt graag meedenken. Hartelijke groet, Team Smølke
H H
Hillie H.
Gewoon goed merk

Antwoord van Smølke

Hartelijk dank voor het compliment! :D Dat vinden we leuk om te lezen. Hartelijke groet, Team Smølke
Geïmporteerde review
De service is uitstekend, nadat er iets was misgegaan is er van alles gedaan om uit te zoeken hoe dat kon gebeuren . Daarna terug gebeld door het bedrijf (Leah) die het heeft uitgezocht. Dus dank aan Leah die het allemaal regelde en ook voor mijn hondje Tess wat lekkers erbij stuurde. Foutje niks mis mee als het goed wordt opgelost. Dus dank voor de uitstekende services.

Antwoord van Smølke

Hi Ankie, dankjewel voor het mooie compliment aan onze klantenservice. Erg blij dat we jou en Tess hebben kunnen helpen! Alles over voor onze klanten ;)
Goed product. Ze vinden het heerlijk

Antwoord van Smølke

Hartelijk dank voor het mooie compliment over onze voeding! Hartelijke groet, Team Smølke
A K
alie k.