Smølke

462 reviews in totaal   190 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over het voer; veel huisdieren vinden het smakelijk en er worden regelmatig verbeteringen in hun gezondheid opgemerkt, zoals een glanzendere vacht en betere ontlasting. De prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd, zeker bij speciale diëten of hypoallergeen voer. Het proefpakket wordt als prettig ervaren om het product uit te proberen. Daarnaast wordt de klantenservice meestal als behulpzaam en oplossingsgericht gezien, vooral wanneer er zich problemen voordoen. Ook de snelheid en betrouwbaarheid van de levering worden vaak positief benoemd. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering en de ervaring met het proefpakket kan variëren, afhankelijk van het huisdier.

ReviewsSmølke

Snelle levering en spike vind heerlijk

Mooie stukkigheid Smølke Goodness

Mooie stukkigheid Smølke Goodness, hoge acceptatie, mooie verpakking. Smølke Goodness serie is top.

Antwoord van Smølke

Wat een mooi compliment voor ons nieuwe product! Alleen de meeste Goodness voor onze beestjes! Hartelijke groet, Team Smølke
Onze kat van 16 jaar werd mager en wou bijna niet meer eten. Na een bloedonderzoek bleek ze gelukkig toch gezond te zijn, maar vond bijna alles wat we haar voor zetten niet lekker TOT we Smølke ontdekten met de paté varianten van het natvoer. GEWELDIG. Ze eet weer!!! Dank je wel Smølke!!!

Antwoord van Smølke

Fijn te lezen dat ook de ouden van dagen nog kunnen smøllen. Hartelijke groet, Smølke
M H
melanie h.
Mijn kat smult er echt van, terwijl zij heel kieskeurig is. Maar dit vindt ze echt lekker, meteen maar een nieuwe zak besteld

Antwoord van Smølke

Echte fijnproevers weten wat lekker is ;) heel fijn dat ze zo kan smøllen van de brokjes! Hartelijke groet, Team Smølke
Snel levering kar vind het heerlıjl zıet er naar uıt

Antwoord van Smølke

Hartelijk dank voor je mooie review!
De hondjes vinden het heerlijk

Antwoord van Smølke

Wat fijn! Dankjewel voor het delen!
Leuke actie, snel geleverd

Top Hypoallergeen voer

Wij zochten een betaalbaar hypoallergeen voer, wat wij gevonden hebben in Smolke Sensative Eend. Onze hond is er dol op. Wij hebben dit voer gekocht, omdat onze hond veel aan het krabben is, en de dierenarts dacht, dat de hond allergisch is voor bepaalde voeding maar ook van grassen. Wat voor effect Smolke heeft, kan ik pas na ca. 4 weken zeggen.

Antwoord van Smølke

Wat fijn om te horen dat de voeding zo goed aanslaat! Allergie klachten zijn inderdaad heel vervelend. Je bent altijd welkom onze klantenservice een berichtje te sturen voor al je vragen! Hartelijke groet, Team Smølke
Onze kitten vond het heerlijk

Wat fijn!
Ons hondje was zeer tevreden met zijn brokjes en vond het heel erg lekker:)

5 Feline stars

Snel geleverd. Katten vonden het zeer lekker. Had al goed merk hiervoor. Maar deze vissen ze eruit. Tijd voor overstap voor mijn veel te dikke gesteriliseerde felines. Fijn om zo te kunnen proberen.

Échte fijnproevers weten wat lekker is! ;) Hartelijke groet, Team Smølke
Ze vind het heerlijk

Wat fijn om te horen!
U beloofde mij dat mijn bestelling Thuis afgeleverd zou worden. Maar kreeg 3 dagen later een bericht dat het pakket opgehaald moest worden bij een ophaalpunt 7 km vanaf mijn huisadres !

Antwoord van Smølke

Hartelijk dank voor je review. Wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan met je bestelling. Onze klantenservice heeft contact met je opgenomen en onderzoek gedaan. Volgens DHL was er een verzorgvoorkeur aangegeven om het pakket af te leveren bij een DHL servicepoint en dat de bestelling ondertussen is afgehaald. We begrijpen dat het vervelend is, als je verwacht dat het thuis wordt afgeleverd. In je DHL-app kun je deze voorkeur aanpassen. Dan komt je bestelling voortaan gewoon thuis op de deurmat. Laat het ons weten als je meer vragen hebt over de leveringsmogelijkheden. We kijken graag met je mee! Hartelijke groet, Team Smølke
Goed voer, mijn katten houden van de brokjes en het natvoer!

Antwoord van Smølke

Hartelijk dank voor de complimenten! Fijn dat je katten er zo lekker van kunnen smøllen! Hartelijke groet, Team Smølke
Alles was perfect gegaan met de bestelling

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je review! Hartelijke groet, Team Smølke

Mijn dieren smullen van Smølke

Mijn honden smullen al jaren van Smølke

Antwoord van Smølke

Wat goed om te horen! Zij weten wel wat lekker is! Hartelijke groet, Team Smølke