ergo2work.nl

1.682 reviews in totaal   42 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte service, en de duidelijke en snelle communicatie. De klantenservice wordt als toegankelijk en behulpzaam ervaren, met medewerkers die actief meedenken en snel reageren. Ook retouren en omruilingen verlopen soepel, met een vlotte afhandeling bij defecten. De kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten positief beoordeeld. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of bezorgproblemen, defecte of kapotte producten en in sommige gevallen gebrekkige of late informatie wanneer er vertragingen optreden.

Reviewsergo2work.nl

A L
Arlet L.
Goede kwaliteit en snelle verzending

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle verzending. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
Geïmporteerde review

Men bood andere optie, echter geen oplossing.

Men bood andere opties, echter wel heel jammer dat het toetsenbord dat wij eerder gebruikten of elke keer toch snel kapot is (ergonomisch met numerieke deel rechts) en dat de enige optie als vervanger (numerieke deel onder letters) niet geschikt is en totaal niet prettig werkt voor onze medewerkster. Nu elders naar andere optie gezocht en deze gekocht/besteld.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen in Ergo2Work! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work

Top ding mijn score!

Erg fijn contact gehad. De score kruk gebruik ik om door het huidvet crossen. Het is beter dan een trippelstoel omdat de scorekruk klein is en niet zo’n invalidegevoel geeft! Erg blij mee!

Antwoord van ergo2work.nl

Wat fijn om deze 5 sterren te ontvangen! Bedankt voor je vertrouwen in Ergo2Work en voor het delen van je positieve ervaring. Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review! We willen ons graag blijven verbeteren. Wil je jouw feedback met ons delen via info@ergo2work.nl, zodat we de volgende keer wél 5 sterren kunnen behalen? Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
We hebben met de bezorging lang gewacht. De eerste aanvraag verliep niet vlekkeloos en de bezorging was erg vertraagd.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je langer op de bezorging hebt moeten wachten dan verwacht, zeker bij een eerste bestelling. Dat is natuurlijk niet de ervaring die wij je willen bieden. Zoals eerder toegelicht, is er vertraging ontstaan doordat er minder voorraad beschikbaar was dan nodig voor je bestelling. Daarna is de zending helaas ook nog vertraagd bij de vervoerder. Onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback serieus en kijken intern hoe we dit kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
Geïmporteerde review
Wederom zeer tevreden: altijd snelle levering en waar nodig goede service. Wij zijn inmiddels vaste klant
Goed geholpen via telefoon/klantenservice

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. We willen ons graag blijven verbeteren. Wil je jouw feedback met ons delen via info@ergo2work.nl, zodat we de volgende keer wél 5 sterren kunnen behalen? Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
C P
Cecile P.
Betrouwbaar, snel en goed assortiment.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze shop en de artikelen als betrouwbaar hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work

Bezorgadres is niet hetzelfde als bedrijfsadres

Ondanks de vermelding dat het pakketje op het bezorgadres zou worden bezorgd, werd het pakketje naar het bedrijf verstuurd.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review en onze excuses voor het ongemak. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We gaan intern uitzoeken waar dit is misgegaan, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
het bestellen en de bezorging.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bestelling en levering. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
Wederom tevreden over de levering.

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je weer tevreden bent over de levering. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
Super snel geleverd

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work

Antwoord van ergo2work.nl

Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Ergo2Work
Geïmporteerde review

Goede en snelle service, goed product

Goed geholpen, prettig contact met de medewerkers. Ze hebben ervoor gezorgd dat het produkt de volgende dag al werd afgeleverd. De kruk met dubbele beensteun voldoet goed.

Snel en netjes geleverd!

Product in de middag besteld en de volgende dag in huis, zoals beloofd. Verpakking was ook prima.
Geïmporteerde review
Fijn bedrijf, goeie service. mooie website, mooie ergo vriendelijke producten. En snelle levering. Ik heb een nieuwe mousetrapper aangeschaft, waarmee ik klachtenvrij kan werken. De vorige is jaren meegegaan, ook via Ego2work gekocht.
Geïmporteerde review
Excellent produit. Rien à ajouter. Le choix d’un autre livreur serait néanmoins à envisager.