Hippe Geboortekaartjes

20.298 reviews in totaal   425 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 26 aug 2024

hippe-geboortekaartjes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de behulpzame, snelle en oplossingsgerichte klantenservice. De snelle levering wordt vaak genoemd als een pluspunt en de ruime keuze aan producten en ontwerpopties wordt gewaardeerd. Ook de kwaliteit van de kaarten en andere producten wordt meestal als erg goed ervaren. Het bestelproces en de website worden door veel klanten als makkelijk en intuïtief omschreven. Problemen worden doorgaans snel en correct opgelost, vaak met een nieuwe levering of compensatie. Er zijn echter ook negatieve punten. Sommige klanten ervaren vertragingen, fouten of beschadigingen bij de bezorging. Daarnaast zijn er klachten over drukfouten, de kwaliteit van het papier en beschadigingen aan producten. De ontwerp-tool wordt soms als ingewikkeld of beperkt ervaren en bij speciale opties is er soms sprake van onduidelijkheid. Tot slot wordt de prijs, inclusief verzendkosten en extra proefdrukken, door veel klanten als te hoog gezien.

ReviewsHippe Geboortekaartjes

Misleidende prijstool en teleurstellende drukkwaliteit

Hoewel de ontwerptool erg gebruiksvriendelijk is, raden wij deze website niet aan. De prijscalculator klopt simpelweg niet. Onze kaartjes bleken bij het afrekenen ineens € 150,- duurder te zijn dan de indicatie. Volgens de klantenservice lag dit aan de foliedruk die we aan hadden moeten vinken in de calculator, maar die optie bestaat helemaal niet in de tool. Omdat ik net bevallen was, had ik geen tijd om elders opnieuw te beginnen en heb ik toch besteld. De aangeboden 5% korting maakte het prijsverschil helaas niet goed. ​Na ontvangst bleek ook de kwaliteit teleurstellend. De kaarten zijn ongelijk geprint (sommige hebben een witte rand van een paar millimeter) en er zitten kleine beschadigingen op de randen. Heel jammer voor zo'n duur product in een speciale periode.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Goedemorgen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Allereerst vinden we het erg vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Zeker in zo’n bijzondere periode rondom de geboorte van jullie kindje begrijpen we dat je graag wilt dat alles perfect verloopt. We nemen je feedback over de prijscalculator en de communicatie rondom foliedruk serieus. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer het uiteindelijke bedrag afwijkt van de eerste verwachting. Daarom hebben we inmiddels een aanpassing op de website doorgevoerd, zodat de meerprijs van foliedruk duidelijker wordt weergegeven. Ook vinden we het jammer om te lezen dat de kwaliteit van de kaarten niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Een ongelijke bedrukking of beschadigingen horen uiteraard niet voor te komen. We hadden hier graag samen naar gekeken om tot een passende oplossing te komen. We hebben inmiddels per e-mail contact met je opgenomen om de situatie verder te bespreken en samen te kijken naar een passende oplossing. We hopen dit alsnog naar tevredenheid voor je te kunnen oplossen. Nogmaals bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak. Liefs, Iris - Hippe Geboortekaartjes

Goed bevallen!

Ruime keuze aan geboortekaartjes, makkelijke ontwerptool, grote selectie aan enveloppen, papiersoorten en leuke extra’s zoals sluitstickets en raamborden. Enige jammere vond ik dat een tweede proefdruk vrij duur was, terwijl het logisch is dat je aanpassingen maakt naar aanleiding van je eerste proefdruk.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ruime keuze, de ontwerptool en alle extra opties! 😊 Ook bedankt voor je eerlijke feedback over de tweede proefdruk. We begrijpen heel goed dat je na een eerste proefdruk vaak nog kleine aanpassingen wilt doen. We nemen je opmerking daarom zeker mee om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en heel veel geluk gewenst samen! 💛 Liefs, Iris - Hippe Geboortekaartjes.

Handige ontwerp app met mooie kaartjes

Het was al ons 3e kaartje en het is weer prima gegaan. De app is handig en via de proefdruk kun je het resultaat 100% beoordelen. De verzending via postnl verliep helaas rampzalig met 6 dagen vertraging tot gevolg. Dat is echter volledig aan postnl te wijten.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Goedemiddag, Bedankt voor jullie mooie review en het vertrouwen in Hippe Geboortekaartjes! Wat leuk om te lezen dat dit alweer jullie derde kaartje bij ons is en dat jullie opnieuw tevreden zijn over het resultaat. Fijn dat jullie onze ontwerpomgeving en de proefdruk als prettig ervaren. We vinden het belangrijk dat jullie vooraf goed kunnen zien hoe het kaartje eruit komt te zien, zodat het eindresultaat helemaal naar wens is. Wat jammer dat de bezorging via PostNL dit keer zoveel vertraging heeft opgelopen. We begrijpen dat dit extra vervelend is rondom zo’n bijzonder moment. Helaas hebben wij hier tijdens het verzendproces geen directe invloed op, maar we hopen natuurlijk dat dit in de toekomst weer soepel verloopt. Bedankt voor jullie vertrouwen en we wensen jullie heel veel geluk met jullie mooie kaartje! Liefs, Iris - Hippe Geboortekaartjes.
Zeer ruime keuze aan geboortekaartjes, mogelijkheid om een kaartje te bewerken hoe jij het wilt. Eenmaal klaar snelle en correcte levering. Wij waren zeer tevreden bij ons eerste kindje waardoor we voor ons tweede kindje hier terug hebben besteld.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Dank voor je mooie review, fijn om te horen dat je tevreden bent!
Stilgeboren Ik heb wel een tip! Ons dochtertje is stilgeboren en wij hebben alsnog de geboortekaartjes laten drukken. Het is dan wel pijnlijk als we de mijlpaal kaartjes bij geleverd worden (1 week oud, eerste kerst etc.). Ons meisje gaat dat allemaal niet meemaken want ze is overleden 😞 Dat besef komt dan weer extra hard binnen als je dat soort dingen ontvangt bij je bestelling. Dus misschien ergens een mogelijkheid toevoegen om aan te geven dat het om een stilgeboren kindje gaat? Misschien kon dat ook wel hoor maar heb ik het over het hoofd gezien 😌

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Beste klant, Wat intens verdrietig om te lezen… wat een groot gemis. Allereerst: gecondoleerd met het verlies van jullie dochtertje. Dat jullie ondanks alles toch kaartjes hebben laten drukken, zegt zoveel liefde. Dank je wel dat je dit met ons deelt. We begrijpen heel goed dat het ontvangen van mijlpaalkaartjes in jullie situatie extra pijnlijk moet zijn geweest. Dat hadden we jullie graag bespaard. Je tip is ontzettend waardevol en we nemen dit serieus mee om te kijken hoe we hier beter rekening mee kunnen houden, bijvoorbeeld met een duidelijke optie om aan te geven dat het om een stilgeboren kindje gaat. Dank je wel voor je openheid. We wensen jullie heel veel kracht toe.
Jullie maken zulke mooie kaartjes zo blij mee Er ging ook wat mis met mijn bestelling inplaats van rechte hoekjes waren het ronde maar kreeg meteen nieuwe opgestuurd super snel en dat was echt heel fijn

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Graag gedaan, bedankt voor je mooie review!

Uitgebreid gratis Proefpakket en heel mooi kaartje gekozen

Proefpakket was heel uitgebreid en super fijn om te kijken wat we wilden. De kaartjes daarna hier besteld en heel blij, prachtig ontwerp en materiaal. Snel geleverd. Het kost een aardige duit vind ik, maar we hebben mega veel complimenten gekregen over hoe mooi het kaartje was.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Goedemorgen, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 😊 Goed om te horen dat het uitgebreide proefpakket jullie heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze en dat jullie zo blij zijn met het ontwerp en de kwaliteit van de kaartjes. Ook leuk dat jullie zoveel mooie complimenten hebben ontvangen! We begrijpen dat het een investering is, dus des te fijner om te horen dat het eindresultaat dat voor jullie waard was. Dank voor het vertrouwen en heel veel geluk gewenst! Liefs, Simone - Hippe Geboortekaartjes.

Goede ervaring

Geboortekaartjes voor onze dochter hier gekocht. Keuze uit veel ontwerpen. De zoekmachine voor het zoeken van afbeeldingen kan nog verbeterd worden en makkelijker gemaakt worden. Verder heel veel mogelijkheden. Gratis proefdruk is fijn om alles nog na te kijken. Snelle en goede levering door postNL.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Beste, Dankjewel voor je review en het vertrouwen om de geboortekaartjes voor jullie dochter bij ons te bestellen! Wat fijn om te horen dat je de ruime keuze en de snelle levering als positief hebt ervaren, en dat de gratis proefdruk goed van pas kwam om alles rustig na te kijken 😊 Ook bedankt voor je eerlijke feedback over de zoekfunctie voor afbeeldingen. Dit nemen we zeker mee om onze website verder te verbeteren. We wensen jullie heel veel geluk met jullie dochter en hopen jullie in de toekomst nog eens terug te zien! Liefs, Simone - Hippe Geboortekaartjes.

Extreme prijsverhoging

4 jaar geleden exact hetzelfde geboortekaartje besteld. Voor 65 kaartjes betaalde ik toen 140 euro; nu 340! Extreme prijsverhoging als je het mij vraagt. Verder test setje erg mooi en kaartjes ook.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Bedankt voor je review! Het verschil is inderdaad erg stevig, dus we hebben dit even nagekeken. Het lijkt erop dat de prijs voor een speciale vorm indertijd niet doorberekend is door een systeemfout. Kaartjes met speciale vormen en folie waren indertijd al een stuk duurder dan wat jullie er toen voor betaald hebben. Daarnaast is de papiersoort ook verschillend, hierin zit waarschijnlijk ook nog een deel van het prijsverschil. Je hebt indertijd dus door onze fout geluk gehad :) Fijn dat je - ondanks deze onduidelijkheid - toch blij bent met de kaartjes! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!
Veel keuze en vrijwel alles is mogelijk! Ik had de proefdruk thuis en toen was de geboortedatum slecht te lezen. Ik vroeg om advies en jullie hebben het toen voor mij aangepast, erg fijn! Ook het geboortebord is mooi en perfect van formaat.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de mogelijkheden én onze service. We vinden het belangrijk dat alles goed leesbaar en helemaal naar wens is, dus we helpen daar graag bij mee. Superleuk om te horen dat ook het geboortebord mooi is geworden en perfect van formaat is. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier ermee! 💛 Liefs, Iris - Hippe Geboortekaartjes

Kaartjes, stickers, bord Etc. Ik kom terug.

Dit is al de zoveelste keer dat ik bij Hippe geboortekaartjes bestel. Ben er nog steeds ontzettend enthousiast over. Mensen die het snappen, mee denken en oplossen. Helaas, was er 1 keertje iets verkeerds gedrukt. Apparatuur kan ooit een keer een foutje hebben gemaakt. Kan de beste overkomen. Dit is ook perfect opgelost en snel. Ik heb hier meerdere kaartjes besteld/ontworpen, stickers besteld/ontworpen en raam bord besteld/ontworpen. Ik zal zeker voor de volgende kind, feest, bord, stickers etc. Bij hun weer bestellen/ontwerpen!!

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Beste klant, Wat een geweldige review, dank je wel! Zo fijn om te lezen dat je al zo vaak bij ons bestelt en nog steeds zo enthousiast bent. Natuurlijk kan er soms iets misgaan, maar des te belangrijker vinden we het om dit snel en goed op te lossen. Heel leuk om te horen dat je dat zo hebt ervaren. Dank voor je vertrouwen en loyaliteit, we staan bij een volgende baby, feest of ontwerp weer heel graag voor je klaar Groetjes, Albin Team Hippe-Geboortekaartjes
Snelle service. Goede ondersteuning toen bleek dat pakket niet goed geleverd was (fout post NL). Ze denken mee in oplossingen en communiceren duidelijk over wat ze weten en kunnen doen.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je onze service als snel hebt ervaren. Jammer dat de bezorging niet helemaal goed is gegaan, maar we zijn blij dat we met je mee konden denken en samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier gewenst met je bestelling! Liefs, Iris - Hippe Geboortekaartjes.
Hele sterke klantenservice. Ik had tijdens het ontwerpen van mijn kaartje wat problemen met het ontwerp. Maar telkens stonden ze klaar om me verder te helpen. De kaartjes zijn wel aan de iets prijzigere kant, maar ik vind het persoonlijk wel de moeite waard. Onze kaartjes waren echt heel mooi en krijgen hier ook veel complimenten over.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Goedemiddag, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en dat we je goed hebben kunnen helpen tijdens het ontwerpproces. Daar doen we het voor 😊 Ook leuk om te lezen dat de kaartjes veel complimenten krijgen en dat je er zo blij mee bent, ondanks dat je ze wat aan de prijzige kant vindt. Dank voor je vertrouwen en veel plezier met de kaartjes! Liefs, Iris - Hippe Geboortekaartjes

Jammer!

Geboortekaartjes besteld en hiervoor het voorbeeld van een van de kaartjes op de website gebruikt, ik vond dit namelijk een super mooie kleurcombinatie. Op de site was hierbij alles heel goed en duidelijk te lezen. Helaas was is dit niet het geval bij de kaartjes die ik heb ontvangen!

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Wat ontzettend jammer dat de kaartjes niet naar wens zijn! Zou je contact met onze klantenservice kunnen opnemen? We willen dit namelijk heel graag voor je oplossen!
Heel blij met onze geboorte kaartjes. Bij een paar kaartjes was de tekst uitgelopen daarover contact gehad en gelijk nieuwe kaartjes gekregen.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Veel dank voor je positieve recensie. Met een maatwerkproduct kan er soms wat fout gaan, fijn dat we dit alsnog voor je hebben kunnen oplossen!

Zeer tevreden met enkele minpuntjes

Zeer vlot contact met de klantendienst. Veel mogelijkheden. Uiteindelijk al onze kaartjes snel geleverd. Donderdag besteld rond 16u en op zaterdag geleverd (met foliedruk). Toch geen vijf sterren owv: - prijzig om meerdere proefkaartjes te bestellen. Eerste is gratis. Dan heb in liever dat alle proefkaartjes voordeliger zijn dan de eerste gratis. - dun papier/karton. Voelt hierdoor minder kwalitatief. We hadden een groot kaartje en een houten blokje om dit in te zetten, maar kaartje plooide om… zeer jammer, zeker gezien de prijs. - We hadden een donkerblauwe achtergrond. Je zag hier de inktstrepen licht op (verticale strepen). Op het nippertje niet storend, maar het blijft me wel bij
Mooi papier, leuk dat je makkelijk zelf kan ontwerpen. Gratis leuk iets bij onze bestelling gekregen. En mega snel!

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Goedemiddag, Bedankt voor jullie mooie review en de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het papier en het zelf ontwerpen. Super dat jullie ook blij waren met het extraatje bij de bestelling! 🎁 En natuurlijk heel fijn om te horen dat jullie bestelling zo snel is geleverd. Veel plezier met jullie mooie kaartjes! 💛 Liefs, Iris

Goed, maar waarschijnlijk werkt een pc beter dan mobiel

Ik vind dat er leuke kaartjes zijn om te zoeken en de mogelijkheid om het kaartje middels pdf digitaal te ontvangen. Het kan toevallig alleen aan mijn mobiel liggen maar het bewerken was soms lastig waarbij het tekstvak niet uit beeld ging en ik daardoor niet de wijziging kon zien, daarbij werkte de wijziging bij mij wat vertraagd. Als laatste vond ik de kleuren anders uitvallen dan hoe ik het op mijn telefoon zag. Ik had een bruinig kaartje uitgezocht in het bruinige kleurenpalet kon ik ook zien maar bij het ontvangen van de proefdruk was deze vrij paars. Hierover contact gehad en heel vriendelijk geholpen en er werd fijn meegedacht dus dat was erg fijn! Dus zou zeker nog eens bestellen hier maar dan kijken om dit via een pc te bewerken.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Fijn dat je ervaring met ons deelt. Goed te vernemen dat de klantenservice je gericht heeft kunnen helpen. We kijken er naar uit om weer voor je klaar te mogen staan. Met vriendelijke groet, Sofieke Hippe Geboortekaartjes

Heel fijne service!

Bij het ontwerp van de geboortekaartjes was er een fout maar na contact op te nemen werd er super goed gecommuniceerd &’ werd het recht gezet. Dikke chapeau! We zijn hoe dan ook heel blij ermee!

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Goedendag, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Natuurlijk vinden we het jammer dat er een fout in het ontwerp is geslopen, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. Dank je wel voor je begrip en vertrouwen. We wensen jullie veel geluk en mooie momenten toe met jullie kleintje! Met vriendelijke groet, Iris - Hippe Geboortekaartjes

Super service en goede kwaliteit

Erg blij met onze geboortekaartjes! Ik wilde iets kleins aanpassen aan het ontwerp en ben supergoed geholpen via de mail. Daarna ook nog een bijpassend geboortebord besteld.

Antwoord van Hippe Geboortekaartjes

Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de geboortekaartjes en dat we jullie goed hebben kunnen helpen met het aanpassen van het ontwerp. Fijn dat jullie daarna ook nog een bijpassend geboortebord hebben besteld! We wensen jullie heel veel geluk en genieten toe met jullie kleintje. Bedankt voor het vertrouwen in Hippe Geboortekaartjes! 🤍 Liefs, Iris - Hippe Geboortekaartjes.

Hippe Geboortekaartjes

Op Hippe Geboortekaartjes vind je de leukste, mooiste, kleurrijkste en vooral hipste geboortekaartjes van Nederland. Collecties van verschillende ontwerpers zijn samengebracht op één plaats. Overzicht...