Lucardi Juwelier Veenendaal

612 reviews in totaal   142 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke en warme benadering van het personeel. De service wordt als snel, behulpzaam en professioneel ervaren, waarbij medewerkers zich inzetten voor een prettige winkelervaring. Daarnaast waarderen klanten het deskundige en persoonlijke advies, en merken zij op dat medewerkers ruim de tijd nemen, zelfs tijdens drukte. De kwaliteit van de sieraden en producten wordt regelmatig geprezen. Drukte in de winkel en soms beperkte personeelsbezetting worden genoemd als minpunten, al blijft het personeel doorgaans vriendelijk en behulpzaam. Ook is er soms onduidelijkheid of teleurstelling over de verwerking van kortingsacties.

ReviewsLucardi Juwelier Veenendaal

We zijn super fijn geholpen in Veenendaal top meiden werken daar.

Super lieve verkoopster!

Ik kwam om een tweede gaatje te schieten en de verkoopster in filiaal Veenendaal was echt zo zorgvuldig en lief. Ze heeft heel goed gekeken hoe het mooi stond ten opzichte van mn eerste gaatjes en stelde me erg op mijn gemak. Top!! Ook voor mijn dochtertje was ze erg aardig en nam ze alle tijd om goed de maat van het ringetje te bepalen.
Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Voorraad aan verschillende maten was helaas nihil. Anders had ik waarschijnlijk meer dan 4 ringen gekocht 😅

Antwoord van Lucardi Juwelier Veenendaal

Beste Neeltje, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door ons team. Jammer dat de voorraad in verschillende maten beperkt was, dat begrijpen we heel goed. We hopen je snel nog eens te mogen verwelkomen, hopelijk met een ruimere keuze zodat je alsnog kunt slagen voor nog meer moois!
Goed en vriendelijk geholpen
Heel fijn geholpen. Ik had een hele lijst met oorbellen op mijn telefoon gezet en de verkoopster naam alle tijd om ze op te zoeken, top!
Werd erg netjes geholpen door de dames en ze namen de tijd voor mij en gaven goed advies.

Goede service!

Ondanks de drukte op de zaterdag goed geholpen door de medewerkers! Goed geslaagd voor een goede prijs met mooie oorbellen!

Super!

Heel goed geholpen door de vriendelijke medewerkster. Een mooi kettinkje uitgezocht voor mijn moeder. Ze heeft zelfs het oude hangertje die ik meehad schoongemaakt. Echt top service!
Zeer nette aandachtelijk winkel met een geweldige klanten service.
Goed geholpen door vriendelijke medewerkster en advies gekregen.
Goed en netjes geholpen, ook mijn kleinzoon was gevallen, kreeg gelijk hulp van een medewerker.

Super leuk geholpen!

Super leuk geholpen en erg vriendelijke dames in de winkel Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Antwoord van Lucardi Juwelier Veenendaal

Gelukkig kunnen slagen bij ons en hopelijk tot snel! 💜

Batterijtje horloge

Het batterijtje in mijn horloge was nog nooit zo snel vervangen. Zo’n aardige dame in de winkel. Dank voor je snelle service
de duidelijke en eerlijke behandeling over de nieuwe batterijen in m’n verschillende horloges.Wel jammer dat Lucardi niet de juiste gereedschap heeft om in alle soorten horloge een nieuw batterijtje te zetten.Zo verlies je de korting daarop.
Aardige medewerkster die meedenkt en je niet haast. Erg vriendelijk.
super fijne service in de winkel word vriendelijk en goed geholpen