Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de mogelijkheid om metalen producten exact op maat te bestellen, wat hen veel gemak oplevert. De snelle en correcte levering wordt vaak geprezen. Het brede assortiment, de kwaliteit, afwerking en verpakking van de producten worden als erg goed ervaren. De klantenservice wordt doorgaans als behulpzaam, oplossingsgericht en snel beoordeeld. Ook wordt de website als duidelijk en gebruiksvriendelijk beschreven. De prijs wordt meestal als redelijk tot goed gezien. Er zijn enkele klachten over vertragingen door de bezorgdienst. Sommige klanten missen bepaalde maten, met name smallere aluminium strips. Er zijn incidentele opmerkingen over de communicatie van de klantenservice. Daarnaast vinden sommigen de verzendkosten aan de hoge kant en zijn er suggesties voor verbetering van de informatievoorziening op de website.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsMetaalshopper.nl
Aanrader
Geweldig!
Zending toch snel geleverd
Aanrader!
Nu de bezorging nog
Antwoord van Metaalshopper.nl
Bestellen gaat heel makkelijk online
Antwoord van Metaalshopper.nl
Al met al toch tevreden!
Antwoord van Metaalshopper.nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
- +31859021000
- metaalshopper.nl
- info@metaalshopper.nl
- Eindhoven, NLD
Maatwerk metaal uit eigen fabriek. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Metaalshopper.nl verzekerd van kwaliteit. We staan volledig achter onze producten en het productieproces.