microvezelstore.nl

386 reviews in totaal   157 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over hoe goed de doeken drogen en het streeploze resultaat dat ze leveren. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en als stevig en duurzaam ervaren. Ook wordt de prijs-kwaliteitverhouding regelmatig genoemd en als goed beoordeeld. Verder waarderen gebruikers dat de doeken makkelijk in gebruik zijn en weinig kracht vereisen bij het schoonmaken. De snelle levering wordt meestal als positief ervaren. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen of problemen met de bezorging. Daarnaast zijn de meningen over de klantenservice gemengd: sommige klanten waarderen de snelle oplossingen bij fouten, terwijl anderen slechte communicatie ervaren. Ook is er bij sommige klanten verwarring bij het kiezen of onderscheiden van producten of sets.

Reviewsmicrovezelstore.nl

Late levering

Het duurde meer dan een week voordat ik de bestelling heb ontvangen

Goede afhandeling

Er was iets mis gegaan bij de bestelling en dat werd meteen recht gezet
Droogt heel goed de tegels van mijn douche.
Werkt geweldig , 10x beter dan de zeem!
Voor nu 1 ster. Waarom? Ik heb nog steeds niks binnen! Dpd zou 2 keer zijn langs geweest. Eerste keer niemand thuis. Tenminste dat was de melding. Maar we zitten midden in een verbouwing dus de hele dag is er een aanloop en uitloop van 6 mensen inclusief ikzelf. Na de melding aangeven leg anders maar in de tuin. Maar mooi niet. Melding retour afzender. Contact opgenomen en er zouden nieuwe dienen zijn verstuurd. Ik open de track en trace en die is leeg…. We gaan maar weer mailen.
Fijne zachte doeken nu nog eens goed proberen hoe prettig ze zijn in het gebruik
Werkt echt
Duidelijke site en snelle levering.
A D
Annettte D.
Streeploos drogen van kastjes en glas
Droogt goed
Mijn tegels van de badkamer worden super droog