baptist.nl- Logo - Beoordelingen

baptist.nl
Beoordelingen:

1.403 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.814 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 feb. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
baptist.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst die ik nog niet gekregen heb. Een medewerkster van Baptist heeft gisteren telefonisch contact met me opgenomen en excuseerde zich omdat 1 van de 3 bestelde items niet meer voorradig was maar dat ze snel een levering van dat item verwachten. Ze vroeg me of ik hierop graag wil wachten en zo de hele bestelling in één keer zou ontvangen of dat ik de twee andere items al wenste te ontvangen en dan het derde later zou krijgen. Ik heb geopteerd om te wachten tot de bestelling volledig was. Nu DAT noem ik klantvriendelijkheid! Zo moet het! Top Baptist!

de meest kritische beoordeling

22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect maar de mindere score… Ik bestel iets bij julie en 2 min later krijg ik een mail of ik het paketje extern wil verzekeren … Geeft een raar gevoel van is het niet gewoon de bedoeling dat het aankomt ? Als ik in de toekomst iets bestel moet ik rekening houden dat het verloren gaat beschadigt wordt en dat dat dat voor mij is …
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor baptist.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nog een ouderwetse kwaliteit winkel.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
GROOT GAMMA EN UITSTEKENDE SERVICE !
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed ingepakt en snelle levering
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfect product en snel geleverd
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantgericht en snelle levering
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede prijs
Beoordeling melden
JS
Jj S.
Katwijk aan zee
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vertelt de waarheid groetjes
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima product snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Accurate en snelle levering!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima bedrijf. Goede service
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
vlot en correct afgehandeld
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Is snel geleverd
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles goed
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel goed
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Positief
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
👍
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden