Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, correcte en zorgvuldige levering. Het brede en kwalitatieve assortiment wordt gewaardeerd vanwege de vele keuzes en unieke producten. De kwaliteit van de producten wordt vrijwel altijd als uitstekend en betrouwbaar beoordeeld. Klanten prijzen het deskundige, vriendelijke en behulpzame personeel, zowel in de winkel als online. Het deskundig en persoonlijk advies wordt zeer gewaardeerd en helpt klanten bij hun aankoop of probleem. De service wordt als uitstekend, oplossingsgericht en persoonlijk ervaren, ook als er iets misgaat. Klanten waarderen de duidelijke informatie, maar missen soms specifieke detailinformatie online.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbaptist.nl
Altijd correct. Geen probleem, maar de volgende dag levering herken ik niet. Vermelding kan 1 tot msx 4 dagen duren lijkt me meer vertrouwen deven
Antwoord van baptist.nl
Bedankt voor uw review.
Helaas was de levering van uw bestelling inderdaad wat later. Op 15 mei, de dag van uw bestelling, hadden wij een open dag bij Baptist. Omdat het de dag ervoor ook nog Hemelvaart was, hadden we wat extra tijd nodig om alle bestellingen te verwerken.
We hadden hier wel een melding over op de homepage gezet, maar ik begrijp dat niet iedereen dat zal zien. Hopelijk heeft de vertraging niet voor problemen gezorgd bij u.
Team Baptist
Een bon besteld om kado te doen. Snelle levering en de jarige is er super blij mee. Ook nog een gratis magazine en een notitieblokje erbij. Ik heb er een leuk pakketje van gemaakt.
Een goed assortiment met veel spullen die op voorraad zijn. Daarbij ook goede service en redelijke levertijden.
Baptist is de fijnste winkel voor handgereedschap
Baptist is de fijnste winkel voor kwaliteits handgereedschap voor meubelmakers en houtbewerkers. Top kwaliteit, redelijke prijs, goed advies, uitstekende service en snelle levering. Ik koop hier vrijwel al mijn hangereedschap (zagen, schaven en beitels) en gespecialiseerde machines (bandzaag, water slijper, zaagtafel en vandiktebank). Als er wat is kan je altijd bellen en wordt het probleem opgelost.
Snelle levering, helaas niet de goede maat.
Snelle levering, helaas één onderdeel niet de goede maat.
Gebeld, juiste maat helaas niet leverbaar, kon deze retourneren.
Teruggestuurd, snelle reactie maar terugbetalen duurt wat lang.
Uitgebreid assortiment en snelle levering. De frees was keurig verpakt. Ik heb 'm alleen nog niet kunnen gebruiken maar heb er alle vertrouwen in dat ie goed werkt
Snel en fijne service. Had een spoedbestelling, die is ertussen geplaatst en op tijd aangekomen. Dat is is nogeens service! Dankjullie wel
Hele fijne winkel met ervaren mensen. Ook als je online besteld. Even bellen met een vraag en dan online verder bestellen.
Mijn bestelde hout draaibank werd heel snel verstuurd en keurig bezorgd als afgesproken
Blij met de producten. Zou echter graag weten of iets vers groen hout is, of gedroogd. Voor lepel snijden is vers hout wenselijk. Dat blijkt niet uit de site info.
Prix compétitifs, frais de port minimum (4,90 €), livraison rapide par PostNL, très bon choix d'outils de très bonne qualité.
Mijn vandiktebank was bijna een jaar oud en vertoonde een probleem.
Heb hem naar de zaak gebracht en na twee weken kreeg een een hele nieuwe machine.
Dat is pas service. 👍
Mooie producten en snel verzonden.
Hoewel ‘even’ een goede lijmklem te maken middels een balk, toch niet zo eenvoudig is. 😉
In de webshop was iets niet helemaal duidelijk hoe ik twee producten kon combineren. Even bellen en het werd direct uitgezocht! Heel fijn
Bestelling netjes verpakt! Snel genoeg verzonden. In de winkel altijd behulpzaam.
In de winkel en online heeft de baptist een top service. Ik heb de invalzaag van Maffel gekocht met liniaal, op de site stond netjes vermeld dat het om een na levering zou gaan. De dag na mijn bestelling ben ik gebeld door een medewerker van Baptist of ik de zaag alvast wilde ontvangen aangezien die wel op voorraad was. Kortom: top service!
Online besteld, volgende dag opgehaald, lag keurig klaar. Helemaal top, en vriendelijk.
Goed assortiment, snelle verzending en ik ben fan van het blad Noest. Heerlijk om te lezen en weer inspiratie op te doen voor nieuwe projecten.
Goed, echter de 1ste ervaring, mocht het na 10 ervaringen hetzelfde ervaren, zou ik mogelijk 5 sterren geven
Terrasolie van Osmo snel geleverd, goed verpakt en ook nog een blocnote en het leuke tijdschrift Noest ontvangen