Klanten zijn zeer te spreken over het uitgebreide, professionele en hoogwaardige assortiment van Baptist. De producten worden als van hoge kwaliteit ervaren, wat voor velen een doorslaggevende reden is om hier te kopen. De levering is doorgaans snel, betrouwbaar en correct. Daarnaast wordt de service als persoonlijk, deskundig en behulpzaam beschreven; het personeel denkt mee en lost problemen adequaat op, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Sommige klanten merken op dat de prijzen aan de hoge kant zijn, hoewel dit vaak geaccepteerd wordt vanwege de geboden kwaliteit. Ook zijn er af en toe opmerkingen over vertragingen of incomplete zendingen bij de levering.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbaptist.nl
Het tempo van verzending is vergeleken met het verleden een stuk beter, prima! Ik ben trouw aan jullie maar vind de produkten redelijk aan de prijs. Met name het in rekening brengen van verzendkosten zeker bij hogere bedragen vind ik niey kunnen!
Het fijne aan de Baptist is het uitgebreide assortiment! Echt een winkel voor mensen die het liefst hun bed in de schuur/werkplaats zouden willen zetten ;)
Een zaak met een zeer uitgebreid assortiment van klasse gereedschap. Daarnaast een deskundig vriendelijk personeel dat je helpt bij je aankoop.
Snelle , Correcte en doelmatige informatie van verzending pakket van mijn hobby werkplaats luchtreiniger ook vanwege het formaat pakket.
Mis alleen de Nederlandse handleiding maar kon wel uit de voeten met de Duitse variant.
fijn bedrijf met kwaliteits spullen, soms is de afwerking wat minder zoals het handvat van de Pfeil schraapstaal zetter maar dit valt zo op te lossen.
danku
Heel prettig contact en uitleg over de latere levering van mijn bestelling die uit Duitsland moet komen. En begrip voor de verjaardag van mijn zoon
Klantvriendelijke en prima communicatie
Ik had wat vragen m.b.t. mijn bestelling: dacht eerst dat het stuk was of niet volledige!!!
Een paar mailtjes heen en weer hebben alle vragen en pseudoproblemen opgelost.
Ik had ook het gevoel dat de verzending met veel zorg was gebeurd.
En dat doet deugd: mensen die hun job met hart en ziel doen.
J Leemen
Baptist is de speciaalzaak!
Baptist is gewoon een ouderwetse speciaalzaak zoals je die nog weinig ziet. Hier nemen ze alle tijd voor je, zeer deskundig en professioneel!
Vlotte en correcte levering. Product voldoet goed aan wat het moet doen: slijpsteen wee vlak maken. Eenvoudig te gebruiken.
Ik ben fan !
Erg uitgebreid en kwalitatief aanbod, uitstekende prijzen, handige webwinkel en vriendelijke klantenservice !
Everything was smooth and fast, highly recommended shop. I’m just afraid everybody will discover them and will bought all fine tools I want to buy.
een duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag !
het gevraagde volledig geleverd en op datum en tijd. Bedankt
Was vorige week donderdag middag heel gezellig en zeer sociaal personeel hartelijke groeten Alex en Joke
persoonlijk en deskundig
Altijd weer persoonlijke en deskundige service. En een aanbod dat je altijd weer inspireert en blij maakt.
De bestelling was mooi snel binnen en in tegenstelling tot sommige andere winkels gewoon compleet.
Ook het vermelden waard is dat toen bij een eerdere bestelling een klein fabrieksfoutje aan het licht kwam, 1 mailtje met begeleidende foto genoeg was om direct een nieuw onderdeel opgestuurd te krijgen.
Prima service mannen
Ruime selectie, snel verzonden, alleen kwaliteitsproducten. Als je belt zijn er mensen met kennis van zaken.
Super
Zeer snelle reactie op mijn vraag over een onderdeel
Na bestelling geplaatst te gebben kreeg ik het onderdeel binnen twee dagen per post thuis gestuurd.
Aangezien ik niet genoeg ruimte heb voor een permanent grote werktafel, heb ik de BORA CK12S CENTIPEDE ONDERSTEL 762 X 1220 X 1820 MM bij baptist gekocht.
Ik ben zeer tevreden over dit onderstel. Supersnel uit- en ingeklapt. Aan beide kanten plaats ik 2 balken waarop ik 3 kleinere mdf platen leg. Op die manier heb ik een zeer grote werktafel die erg stevig is. Zeer aan te raden!!
Zoals altijd ben ik zeer tevreden over Baptist. Zeer snelle levering, goede service en betrouwbaar.
Een van de weinige speciaalzaken (op het gebied van gereedschap ) in Nederland, daar moeten we zuinig mee zijn
Prettig en goede kwaliteit
Prettig winkelen, ruim aanbod. Kwaliteitsproducten. Betrouwbaar. Snel geleverd.