happy-spirit.nl

7.480 reviews in totaal

7.480 reviews since 2 jun 2021

Gecertificeerd sinds: 15 jun 2021
happy-spirit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg te spreken over de kwaliteit van de producten, die als betaalbaar worden ervaren en een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. De snelle en nette levering wordt gewaardeerd, net als de zorgvuldige verpakking met soms een extra attentie. Ook de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice valt positief op, evenals het ruime en gevarieerde aanbod. Enkele klanten zijn minder tevreden over de kleur, grootte of beschadigingen van ontvangen producten. Daarnaast komen klachten voor over vertragingen of verkeerde leveringen. Sommige klanten geven aan dat ze meer productinformatie of uitleg bij de bestelling zouden willen ontvangen.

Reviewshappy-spirit.nl

Snelle levering en een prima prijs/kwaliteit verhouding!

Helemaal tevreden

De bestelling wordt goed verpakt en bezorgd, altijd leuk dat er een kleine attentie bij zit.
De stenen werden snel en heel goed verpakt verzonden.

Alles beviel weer behalve

Alles beviel weer, alleen het zilverkleurig stalen kettinkje is al na 1x thuis dragen stuk....wat wel heeeel erg snel en spijtig is.
Goede website, mooie spullen. Goede communicatie en bij problemen snel en goed opgelost. Helaas de verkeerde bestelling binnen gehad. Verder goed.
Verzending post.nl liep niet goed, heb mail gestuurd naar geen reactie van jullie kant uit helaas, pakket ondertussen ontvangen.
Snel geleverd en mooie stenen. Ik ben tevreden
Ik vind het een fijne online winkel. Heb inmiddels 7 items besteld. Vriendelijke prijs, brievenbus prettig.
Wat ik Besteld heb kreeg ik Daags erna al Binnen
De levering was efficient maar ik had een andere idee wat ik wil bestellen. Door de foto had ik gedacht dat ik meer een rose/ coraal kleur had besteld en ik had een andere maat in mijn gedachten !! De volgende keer zal ik eerst bellen ! Met vriendelijke groet, Judy Andres uit Enschede

Antwoord van happy-spirit.nl

Hallo Judy, Bedankt voor je bericht en je bestelling bij happy-spirit.nl. Wat fijn om te horen dat de levering efficiënt verliep. We begrijpen dat kleuren soms anders kunnen overkomen dan verwacht, en we waarderen je tip om bij twijfel eerst contact op te nemen. Zo zorgen we samen voor de beste ervaring! Hartelijke groet van het happy-spirit.nl team
Erg blij en tevreden met de bestelling. Alles goed ontvangen.
Mooie producten en goed verzorgde levering. Tot nu toe ben ik heel blij met de bestelde producten.
Mooie producten, makkelijk te bestellen
M B
Marianne B.
Altijd goede stenen en Wierook, mocht er een probleem zijn of je hebt een vraag over iets word je geweldig geholpen. Perfect.
We hebben een mooi product keurig ontvangen
Duidelijke website, snelle en goede levering. Jammer dat stenen altijd kleiner zijn dan aangeven. Bv steen aangeboden van 5 tot 10 gram is 5 gram of minder.

Heel tevreden

De site biedt veel informatie en het assortiment is ruim. Snelle levering. Ben tevreden.

Zeer tevreden

Snelle verzending, goed verpakt en fijne klantenservice!
Privéprofiel
Mooie producten, de steen was ook heel mooi
Beschrijving van dat gene wat je koopt, waar staat combi voor etc. Ik weet staat op website maar zou ook heel fijn zijn als dat erbij is.

Antwoord van happy-spirit.nl

Hoi! Bedankt voor je waardevolle feedback. Bij happy-spirit.nl vinden we het belangrijk dat alles duidelijk is, en we nemen je suggestie mee om de beschrijvingen nog uitgebreider te maken, zodat je precies weet waar "combi" voor staat. Fijn dat je bij ons winkelt!

Happy Spirit brengt de mooiste edelstenen en de lekkerste wierook voor de laagste prijs. Happy Spirit is meer dan een winkel en webshop. Het bedrijf begrijpt dat ze een maatschappelijke functie hebben...