happy-spirit.nl- Logo - Reviews

974 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.172 reviews in totaal

happy-spirit.nl- Logo - Reviews

happy-spirit.nl

974 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.172 reviews in totaal

De reviews voor happy-spirit.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de kwaliteit en uitstraling van de producten en de zorgvuldige, stevige en mooie verpakking. Ook waarderen zij het deskundige en persoonlijke advies, de duidelijke en vriendelijke communicatie, het vriendelijke en oplossingsgerichte klantcontact en het ontvangen van een extra cadeautje of attentie bij hun bestelling. Daarnaast worden de producten als over het algemeen betaalbaar ervaren. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen of bezorgproblemen, klachten over beschadigingen of afwijkingen aan producten en suggesties dat de communicatie in sommige gevallen beter kan. Daarnaast vinden sommige klanten bepaalde artikelen prijzig.

Reviews voor happy-spirit.nl

Mooie stenen, netjes verzonden.
Dat t netjes in t doosje verpakt was .
Ik denk dat er iets miste in de verpakking; er was een gratis extraatje beloofd.
Antwoord van happy-spirit.nl
Hallo, bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je een onvolledige ervaring had. Bij Happy-Spirit streven we ernaar om elke klant een complete en voldoening gevende ervaring te bieden. Jouw opmerkingen helpen ons om onze service te verbeteren. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld.
NK
Nikkie K.
Snelle levering, mooie producten
Netjes verpakt, en snel in huis!
Super net en goed betrouwbaar bedrijf!!!
Antwoord van happy-spirit.nl
Hallo, het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent met Happy-Spirit.nl! We streven ernaar om altijd betrouwbaar en professioneel te zijn. Jouw positieve woorden maken onze dag helemaal goed. Nogmaals bedankt en we hopen je in de toekomst weer te mogen begroeten.