De reviews voor happy-spirit.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de kwaliteit en uitstraling van de producten en de zorgvuldige, stevige en mooie verpakking. Ook waarderen zij het deskundige en persoonlijke advies, de duidelijke en vriendelijke communicatie, het vriendelijke en oplossingsgerichte klantcontact en het ontvangen van een extra cadeautje of attentie bij hun bestelling. Daarnaast worden de producten als over het algemeen betaalbaar ervaren.
Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen of bezorgproblemen, klachten over beschadigingen of afwijkingen aan producten en suggesties dat de communicatie in sommige gevallen beter kan. Daarnaast vinden sommige klanten bepaalde artikelen prijzig.
Reviews voor happy-spirit.nl
🙏🏾
De kleur van de stenen hangers week wel heel veel af van de foto's
ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Antwoord van happy-spirit.nl
Hallo, het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We streven ernaar om elk pakket zo snel mogelijk te bezorgen. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, zij zullen je graag verder helpen. Bedankt voor je begrip.
Reageert niet op email, maten kloppen niet
Reageert niet op email. Maten die bij armbandjes staan kloppen totaal niet
Onderstaande reactie lijkt vriendelijk maar is alles behalve behulpzaam: de vraag naar een oplossing/klachten blijfven onbeantwoord (emails beantwoordt men gewoon niet) en heb ik simpelweg geld verspild aan artikelen welke niet kloppen qua omschrijving op de website. HIER NIETS KOPEN AUB!!!
Antwoord van happy-spirit.nl
Het spijt ons om te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. Bij happy-spirit.nl streven we ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden met onze edelstenen en spirituele producten. Jouw feedback is waardevol en helpt ons te blijven verbeteren. We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven.
Teleurstellend..
Ik bestelde vaak bij deze shop maar de kwaliteit lijkt niet meer te zijn wat hij was. Mijn verzilverde labradoriet hanger is binnen 5 weken geheel verkleurd en kan ik dus niet meer dragen. Erg jammer, in het verleden nooit problemen gehad bij deze webshop.
Antwoord van happy-spirit.nl
Hallo, wat vervelend om te horen dat je ervaring met onze labradoriet hanger niet naar verwachting was. Bij ons bij Happy-Spirit.nl streven we altijd naar hoge kwaliteitsstandaarden voor al onze producten, dus het is teleurstellend om te horen dat dit niet jouw ervaring is geweest. We waarderen je feedback en nemen het ter harte. Dank voor je steun in het verleden en we hopen dat je in de toekomst weer een positieve ervaring met ons zult hebben.
Niets nog ontvangen
Nog steeds niets ontvangen
Beste klant,
Het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Bij Happy-Spirit.nl streven we ernaar om onze klanten altijd op tijd te bedienen. We begrijpen je zorgen en waarderen je geduld.
Het team van Happy-Spirit.nl
Tot op heden niets ontvangen en geen enkele reactie op mail of facebook.
Beste klant,
Het spijt ons te horen dat je nog niets hebt ontvangen. Bij Happy-Spirit.nl streven we ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden. We betreuren het dat dit in jouw geval niet lijkt te zijn gebeurd. Bedankt dat je ons op de hoogte hebt gesteld van deze situatie.
Met vriendelijke groeten,
Het Happy-Spirit.nl team
Ik heb niks ontvangen en geen contact
Beste klant,
Het spijt ons zeer te horen dat je problemen hebt ondervonden met jouw bestelling. Bij Happy-Spirit.nl streven we ernaar dat elke klant een positieve ervaring heeft. We begrijpen dat dit niet het geval is voor jou op dit moment.
Het is belangrijk voor ons dat onze klanten tevreden zijn en dat we dit probleem oplossen. We raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice, die je graag verder helpt.
Hartelijk dank voor je begrip.
Vriendelijke groeten,
Het team van Happy-Spirit.nl
Post NL zegt dat het pakketje is geleverd ,ik heb echt niets ontvangen 😭
Antwoord van happy-spirit.nl
Hallo, wat jammer om te horen dat je je pakket niet hebt ontvangen. Dit is zeker niet de ervaring die we bij Happy-Spirit.nl willen bieden. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, zodat we kunnen helpen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Dank je wel.
Niet ontvangen wat ik besteld heb..;(
Zie foto met bestelbon en de verkregen spullen. Ik