heijnen-planten.nl- Logo - Beoordelingen

heijnen-planten.nl
Beoordelingen:

98 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden331 beoordelingen in totaal  

4,51
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging was prima, keurig bedrijf, hele vriendelijke chauffeur die alles netjes verpakt bracht en op de gewenste plek plaatste. Kwaliteit lijkt echt okay, weinig wortels maar hopelijk gaat alles goed aan. Heel tevreden zo ver. Ik zou het wel prettig vinden als ik een dag voor levering even een seintje zou krijgen dat t onderweg is.

Meest relevante negatieve beoordeling

25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
16 plantjes die allemaal op voorraad waren besteld, levering week 6. Het bedrijf doet heel vaag over de leverdatum, tot het eind toe. Eind week 6, wordt niet geleverd, wordt week 7 meneer. Eind week 7, wordt helaas ook niet geleverd meneer, wordt week 8. Bij 1e navraag boete bij annuleren, dan toch geen boete want er is nog niets gedaan met uw order meneer. Valse info op web site, vage communicatie en uiteindelijk gewoon wanprestatie. Geannuleerd. Organisatie, logistiek en communicatie is gewoon slecht. Is mij een compleet raadsel hoe dit bedrijf aan een zo hoge score komt. GEEN aanbeveling.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor heijnen-planten.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
netjes verzorgd en goed in gepakt ziet er goed uit en vers planten
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
veel en juiste aandacht en advies van ze gehad. Fijn bedrijf!
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
15 dec 2023
Goedendag, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u met alles tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Heijnen Planten
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en de laurieren zien er goed uit. Zie foto
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
21 okt 2023
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw positieve beoordeling en de planten zien er prachtig uit. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
JB
Jeroen B.
Amsterdam
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goeie beschrijving en snelle levering

Goeie beschrijving en nog betere laurier haag. erg blijmee
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
28 aug 2023
Beste tuinliefhebber, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de planten en onze plantinstructies. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
de haagplanten zagen er goed uit stonden alleen erg droog
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
10 nov 2023
Hallo, Bedankt voor uw positieve beoordeling. De planten worden voor vertrekt verzorgt met water. Dat de planten iets droger bij u aankomen, is heel normaal, maar schaadt de planten niet. Als u de planten bij aankomst direct voorziet van water en ook tijdens de periode dat de plant wortelt goed water geeft, zullen de planten zich goed vestigen en aangroeien. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling en bezorging perfect en de planten groeien
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
25 sep 2023
Goedenmiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u met alles tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfect geregeld Prachtige planten Aardige chauffeur
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
16 nov 2023
Beste tuinliefhebber, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw planten en danken u voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Heijnen Planten
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon uitstekend

Goed verpakt, mooie planten. Gewoon uitstekend.
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
12 jan 2024
Beste tuinvriend, Bedankt voor uw positieve review. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met de leverservice en uw planten. Heel erg veel plezier gewenst met uw bestelling en wij zien u graag nog een keer in onze webshop terug. Met vriendelijke groet, Heijnen Planten.
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede kwaliteit planten, en snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
22 jun 2023
Lieve tuinvriendin, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede keuze, snelle levering en mooie planten
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
12 jan 2024
Goedemiddag, het doet ons goed om te dat alles naar wens is verlopen. Wij danken u voor uw positieve review en wensen u veel plezier met uw planten. Wij zien u graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Heijnen Planten
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, prima verpakt, mooi op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
6 nov 2023
Goedendag, Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijn om te horen dat u met alles tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Portugese laurier-heg staat er netjes bij…

Portugese larierheg staat er netjes bij :-)
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
21 jul 2023
Beste tuinvriend, Bedankt voor de 5 sterren en veel plezier met uw nieuwe heg gewenst! Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en planten zien er goed uit.
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
12 jan 2024
Beste tuinvriend, Wat ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met de planten en de service. Wij doen altijd ons uiterste best om de planten op een juiste manier te leveren bij onze klanten. Wij danken u voor uw positieve review en wensen u veel groeiplezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Heijnen Planten
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle communicatie en kwaliteit bomen
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Datum tijd afspreken voor levering.
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie planten en op tijd geleverd
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
28 jul 2023
Beste tuinvriend, Fijn om te horen dat u met alles tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe thujahaag! Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goeie planten, op tijd geleverd
Beoordeling melden
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit van de planten
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
prachtige volle Hedera planten
Beoordeling melden
Antwoord van heijnen-planten.nl
28 jul 2023
Beste tuinvriend, Bedankt voor het positieve commentaar. Wij zijn blij dat u tevreden bent met de planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten Heijnen