Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, correcte en nette levering van hun bestelling. De hoge kwaliteit, stevigheid en het mooie design van de pannen worden vaak geprezen. Daarnaast worden de pannen als fijn in gebruik ervaren, makkelijk schoon te maken en handig voor inductie en afgieten. Ook waarderen klanten de duidelijke communicatie en updates rondom hun bestelling. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar beschreven. Er zijn enkele opmerkingen over de communicatie bij vertragingen en over de communicatie rondom voorraad. Daarnaast merken sommige klanten op dat de prijs relatief hoog is, al vinden de meesten de kwaliteit het waard.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDUCQ Nederlands
Goed kwalitatief product
Levering snel en perfect alleen jammer dat de gratis wok niet voorradig was en pas in augustus kan worden geleverd.
Super snel verzonden. Goed op de hoogte gehouden via mail over je bestelling. Site is top had nieuwe deksel nodig staat heel duidelijk waar je de maat welke deksel je moet bestellen dus altijd de goede maat. Verder hele fijne pannen👍
Prachtige grillpan
Zijn er 100% tevreden mee.
Dank U wel
prachtig design en geweldig in gebruik!
Ik ben er heel blij mee, zowel met de kookpannen als de koekenpan en wok en sautepan. Ze doen het goed, mooie uitstraling, goed schoon te maken en anti-aanbak is uitstekend.
Snelle levering, mooie korting en kwaliteit pannen
Ik ga de pannen pas over 3 maanden gebruiken ivm verhuizing . Dan krijg ik Bora . Nu heb ik nog een afzuigkap.
Direct bericht na het bestellen en snelle levering, die goed en stevig was ingepakt.
Prima. Helpen goed meedenken en geven goed advies. Top geregeld.
Tevreden klant
Wauw wat een fantastische pannenset is dit! Zware kwaliteit en prachtig design.
Heel blij mee!
Goede levering en tot mijn verrassing zat er een mooie opscheplepel als cadeautje bij.
Goed en snelle levering en betrouwbaar
Het bestellen op de site gaat makkelijk. De klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk. De communicatie kan beter als een product niet op voorraad is. Dit staat niet op de site en wordt ook niet kenbaar gemaakt als je hebt besteld in bevestiging. Ook komt er geen bericht naderhand dat de bestellong even op zich laat wachten.
Mooi produkt en snelle levering