ducq.com/eu/nl

536 reviews in totaal   156 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De kwaliteit van de pannen wordt vaak geprezen; ze worden als stevig, duurzaam en fraai ervaren. Daarnaast waarderen klanten het eenvoudige gebruik, de makkelijke schoonmaak en het prettige ontwerp van de pannen. De klantenservice wordt doorgaans als vriendelijk, bereikbaar en behulpzaam ervaren. Ook de stevige, zorgvuldige en veilige verpakking bij levering wordt positief benoemd. Klanten waarderen het wanneer de communicatie duidelijk is. Sommige klanten merken op dat er verbeterpunten zijn in de klantenservice. Daarnaast zijn er opmerkingen over het ontbreken van informatie bij vertraging of het niet op voorraad zijn van producten.

Reviewsducq.com/eu/nl

Super snel verzonden. Goed op de hoogte gehouden via mail over je bestelling. Site is top had nieuwe deksel nodig staat heel duidelijk waar je de maat welke deksel je moet bestellen dus altijd de goede maat. Verder hele fijne pannen👍
prachtig design en geweldig in gebruik! Ik ben er heel blij mee, zowel met de kookpannen als de koekenpan en wok en sautepan. Ze doen het goed, mooie uitstraling, goed schoon te maken en anti-aanbak is uitstekend.
Snelle levering, mooie korting en kwaliteit pannen
Direct bericht na het bestellen en snelle levering, die goed en stevig was ingepakt.
Ik ga de pannen pas over 3 maanden gebruiken ivm verhuizing . Dan krijg ik Bora . Nu heb ik nog een afzuigkap.
Prima. Helpen goed meedenken en geven goed advies. Top geregeld.

Tevreden klant

Wauw wat een fantastische pannenset is dit! Zware kwaliteit en prachtig design. Heel blij mee!
Goede levering en tot mijn verrassing zat er een mooie opscheplepel als cadeautje bij.
S V
Simone V.
Goed en snelle levering en betrouwbaar
Het bestellen op de site gaat makkelijk. De klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk. De communicatie kan beter als een product niet op voorraad is. Dit staat niet op de site en wordt ook niet kenbaar gemaakt als je hebt besteld in bevestiging. Ook komt er geen bericht naderhand dat de bestellong even op zich laat wachten.
Mooi produkt en snelle levering

Kwaliteit ducq pannen

Stevige pannen met fijne handgrepen. De deksels zijn top icm het gebruik van de bora kookplaat. Zeer vriendelijke klantenservice.
Goed verzorgde levering en notificaties. Prima product. Vorige pan bijna 5 jaar intensief gebruikt naar volle tevredenheid.