Beoordelingen voor dreamlines.nl



Uitstekend

4.82/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 119 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft dreamlines.nl al 478 beoordelingen verzameld.

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-04-2019
Data zijn niet beschikbaar
14-04-2019
Hanneke v. N.
Wat een geweldige service krijg je bij Dreamlines, afgelopen november hadden we een cruise geboekt naar de Carabean en alles was prima geregeld. Nu gaan we binnenkort naar Noord Europa en de Oostzee en weer is Michiel van Dreamlines voor ons geweldig in de weer om ons een onvergetelijke reis te bezorgen. Wat niet mogelijk leek heeft Michiel mogelijk gemaakt. Dank daarvoor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Data zijn niet beschikbaar
13-03-2019
Geweldige service van Dreamlines bij het boeken van een lastminute cruise. Heel het team is behulpzaam en erg service gericht. Een extra compliment voor Naomi waarmee ik het meeste contact hebt gehad. Om de cruise een succes te maken heeft Naomi veel met Royal Carribean gebeld om het onmogelijke mogelijk te maken. Dreamlines mag zeker de volgende keer weer onze cruise boeken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2019
Data zijn niet beschikbaar
21-01-2019
Prima behandeling. Er werd mee gedacht over de beste optie voor ons.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Data zijn niet beschikbaar
09-01-2019
Altijd heel vriendelijk en beleefd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Data zijn niet beschikbaar
04-01-2019
Alles was tot in de puntjes verzorgd,vanaf de start tot en met de thuiskomst,ik zou niet weten wat er nog aan verbeterd zou kunnen worden.
Misschien toch iets: een advies hoe we de kilo,s er weer vanaf krijgen,het eten en drinken was n.l.uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Data zijn niet beschikbaar
27-12-2018
Dat was - alweer - een vriendelijke en vlotte afhandeling van onze vragen Resulterend in een boeking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Data zijn niet beschikbaar
12-12-2018
vriendelijke behandeling en goed advies
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-12-2018
Data zijn niet beschikbaar
03-12-2018
Prettig te woord gestaan en snel geregeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
23-11-2018
Uitermate goed en vriendelijk geholpen door Yoni, waarvoor dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
13-11-2018
de service van dreamlines is:
vriendelijk, to-the-point en accuraat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
13-11-2018
Uitstekend en vakkundig te woord gestaan door uw medewerker, die aangaf, dat er geen andere mogelijkheid aanwezig was om anders dan via Parijs op 19-10-2019 terug te vliegen van Miami naar Schiphol.
Betere alternatieven met korte overstappen waren niet voorhanden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
12-11-2018
Ik ben bijzonder goed geholpen door Machiel, ook bij mijn twijfel een raam of patrijspoort heeft hij geen moment de indruk gewekt om een duurdere hut proberen te verkopen.
Goed contact en snelle mail reactie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
10-11-2018
Fijn geholpen en geadviseerd. Waardevolle tip gekregen, super
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
10-11-2018
prettig gesprek met iedere keer dezelfde persoon, is best belangrijk je hoeft niet alles dubbel uit te leggen.

Niet opdringerig ze ging van alles uitzoeken om mijn scootmobiel mee te kunnen nemen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
09-11-2018
Deskundig en snel advies gegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
09-11-2018
Ben uitstekend geholpen door Naomi , niet opdringerig , wel to the point.
Ik geef een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
07-11-2018
Goede en vriendelijke service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
07-11-2018
Geholpen door Naomi Uijlenhoed op zeer correcte en snelle wijze.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
07-11-2018
Snelle en effectieve afhandeling van een boeking.
Vriendelijke mensen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
06-11-2018
Bij vragen en bij boeking, snelle reacties en professionele behandeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Data zijn niet beschikbaar
05-11-2018
Hele goede service. Aantal keren gebeld en alle keren zijn mijn vragen zo goed mogelijk beantwoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
30-10-2018
Uitermate prettige consulente, die bereid is om mee te denken en snel reageert op gestelde vragen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
29-10-2018
Goed geholpen door mijn contactpersoon Michiel
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
29-10-2018
Yoni Barten is onze begeleidster naar de volgende cruise.
Dit wordt onze achtste cruise maar zo een hartelijkheid snelheid en accuratesse ben ik nog weinig tegen gekomen, ben zelf 40 jaar manager geweest bij een van de grootste supermarkten in Nederland(bij de zelfde) en weet dus echt wel waar we het over hebben.
Mijn advies aan u is, zorg dat u ze niet kwijt raakt want zij is erg goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
29-10-2018
Prima, snel, vriendelijk en duidelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
25-10-2018
Het is als n warm bad zo fijn als je daar geholpen wordt, met veel respect en engelen geduld het is heel prettig . Je word super geholpen dat is zeker niet overal, ik had met Stip n overeenkomst voor n invalide hut dat ging men bij de maatschappij informeren of men nog n vrije hut had, men zou mij met drie weken laten weten. Maar toen kwam er n mail dat ik die reis niet meer kon maken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
25-10-2018
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
25-10-2018
Snel actie na aanvraag voorstel, vriendelijk, best aanbod en perfect afhandeling daarvan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
22-10-2018
Telefonisch contact gehad daarbij zeer hulpvaardig met mogelijke oplossingen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
13-10-2018
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
12-10-2018
Goed meegedacht en goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
08-10-2018
Maken slordige fouten.
- eerst verkeer de voorwaarden signature pakket.
- dan weer vergeten korting te berekenen.
- nu zag ik weer een spelfout in de naam van mijn vrouw bij de HAl staan.

dit soort fouten zijn niet nodig als men alles zorgvuldig na kijkt.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
08-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
08-10-2018
Voor ons oudere , werd er heel goed geluisterd en goede adviezen gegeven Dank daarvoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
08-10-2018
Zeer vriendelijk telefonisch geholpen .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
07-10-2018
De service was erg klantvriendelijk, snel en efficiënt. Er werd rekening gehouden met onze verzoeken en bijkomende tips werden spontaan gegeven. De vaste contactpersoon zorgt voor extra vertrouwen bij het zoeken naar de juiste reisformule. Normaal regelen we onze reizen liever zelfstandig maar deze keer was dreamlines als tussenpersoon een enorme hulp en naar we hopen de beste keuze, dank hiervoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
03-10-2018
ben heel fijn geholpen bij het boeken van een cruise heel vriendelijk en vakkundig
mijn hartelijke dank hiervoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
03-10-2018
Ik werd door uw cruise - medewerker prettig behandeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
02-10-2018
tot op heden prima geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Data zijn niet beschikbaar
01-10-2018
Meer dan voortreffelijk geholpen bij de zoektocht naar een reis met mijn kleindochter en een vriendinnetje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Data zijn niet beschikbaar
30-09-2018
Er wordt goed meegedacht en advies gegeven over de best passende boeking. We werden prettig te woord gestaan en vlot geholpen.
5.00
Uitstekend

dreamlines.nl

Contact
Haaksbergweg 75
1101 BR Amsterdam
Nederland
info@dreamlines.nl
dreamlines.nl
Winkel-exploitant
Dreamlines GmbH
Hermannstraße 9
20095 Hamburg
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Hamburg HRB 111011
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Felix Schneider
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld. Uit deze beoordelingen wordt dagelijks de score berekend. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met dreamlines.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.