Redshell.nl- Logo - Beoordelingen

Redshell.nl

73 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden437 beoordelingen in totaal

2 jan 2024
Helaas bleek de headset EPOS 661 toch niet meer voorradig. Daar ben ik netjes over gebeld ivm sinterklaas?. met de keuze wachten of annuleren. Ik heb gekozen voor wachten daar de prijzen inmiddels ook gestegen waren. Netjes voor de kerst kwam de levering binnen.

18 apr 2024
Nakomen van verplichting. Bij aantrekkelijke prijs die fout blijkt te zijn niet wijzen naar je leverancier.

Beoordelingen voor Redshell.nl

17 okt 2024
Goede klantenservice, er wordt meegedacht in oplossingen!
12 okt 2024
Snelle levering, prettig bedrijf!
17 okt 2024
7 okt 2024
16 sep 2024
Snelle levering en de beste prijs. het product voldoet precies aan de beschrijving.
1 sep 2024
Fast delivery of my special keyboard.
13 sep 2024
10 sep 2024
9 aug 2024
De levering was volgens afspraak.
2 aug 2024
Goede after sales
8 aug 2024
Goedemiddag Hans, Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat wij een goede service hebben geleverd. Hopelijk zien we je snel weer terug! Gr. het RedShell Team
27 aug 2024
22 aug 2024
12 jul 2024
Scherpe prijs en snelle levering
16 jul 2024
Bedankt voor je positieve reactie!
6 jul 2024
Top winkel. Snel schakelen goed advies.
9 jul 2024
Hartelijk bedankt voor je postieve review en je order! Hopelijk tot ziens! Team RedShell
29 jul 2024
Makkelijk te bestellen, snel geleverd.
8 aug 2024
Goedemiddag Pieter, Hartelijk bedankt voor je review en je order! Hopelijk tot ziens! Team RedShell
2 jan 2024

Goede communicatie en nette levering

12 feb 2024
Goedemorgen, Fijn om te horen dat je order toch, ondanks de lange levertijd, goed en wel geleverd is. Hopelijk zien we je snel weer terug en kunnen we je helpen bij de aanschaf van hardware :) Gr. het RedShell Team
5 dec 2023
Snelle reactie op email terug ontvangen met vraag over levertijd. Het artikel zou 3-4 dagen levertijd hebben, echter nog niets ontvangen. Blijkt dat het artikel uit een Europees magazijn komt en het vervoer van daaruit vertraagd is. Wacht nog op het artikel.
15 jan 2024
Goedemiddag, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Uiteraard onze excuses voor de vertraging, helaas brengen wij het pakketje niet zelf langs maar ik begrijp je frustratie zeker! Hopelijk kunnen wij bij je volgende bestelling de 5e ster ook krijgen :) Gr. het RedShell Team
23 mrt 2024
Direct bijbehorende track and trace mail versturen als het pakket 8s verzonden. Waarschijnlijk was dit bij ons vergeten. Via WhatsApp geïnformeerd en afgehandeld. Goede service.
29 mrt 2024
Goedemiddag, Dank je wel voor de vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat je de informatie goed hebt ontvangen, e-mail en Whatsapp ;) Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn! Gr. het RedShell Team
11 mrt 2024

nieuwe port replicator

Zochten een nieuwe port replicator en met hulp van Chat service een nieuwe gevonden, inmiddels geleverd en werkt perfect. Overigens zelfs goedkoper dan het vorige model
14 mrt 2024
Goedemiddag, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Hopelijk zien we je snel terug op onze webshop. Gr. het RedShell Team
10 mei 2024
Goed en snel geholpen, prima prijs. De bereikbaarheid van de voordeur mag iets beter maar ik was blij dat ik af mocht halen in plaats van bezorgen.