Klanten zijn zeer tevreden over de service, met name de snelle, oplossingsgerichte en attente ondersteuning. Ook de snelle reacties en vlotte verzending van bestellingen worden geprezen. De prijzen worden als zeer concurrerend ervaren, vaak voordeliger dan bij andere winkels. Daarnaast waarderen klanten de persoonlijke, duidelijke en directe communicatie met het bedrijf. Het personeel wordt als vriendelijk, behulpzaam en meedenkend omschreven, en het deskundige, eerlijke advies bij aankopen wordt positief beoordeeld.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDigimaxx.nl
Vriendelijke en deskundige support, goede respons op vragen
Topzaak
De mensen van Digimaxx zijn zeer klantvriendelijk. Als ik hun advies vraag, krijg ik altijd direct en correct antwoord. Ze hebben verstand van zaken en communicatie verloopt zeer prettig.
Versturen en aanlevering altijd keurig op tijd.
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Helpt je met alle vragen en problemen en adviseert op prettige en eerlijke manier. Klantcontact staat hier hoog in vaandel, en dat is fijn als je net begint met een nieuwe hobby. Blij met de spullen die ik t.n.t. heb aangeschaft en had ze súper snel in huis. In de toekomst blijf ik hier zeker graag als klant.
Top qualiteit lens voor een goed prijs. Snel mijn vragen beantwoord. Goed verpakt. All round goede service.
Redelijke prijs voor 2e hands lens en ook keurig en snel verzonden.
Lens was ook in goede conditie.
Geen betere service in Nederland te vinden. En naar mijn idee zeer scherp geprijsd. Denken mee en geven eerlijk advies.
2 mannen die je goed helpen.
En een brok ervaring hebben.
Perfect geregeld
De lens die ik zocht was bij DigiMaxx EUR 200,- goedkoper dan bij alle andere winkels.
Volgende dag in huis.
Prima geregeld.
PS - special thanks to Michiel
Goed geholpen, goede zaak
Makkelijke en directe communicatie. Het is een ritje naar Dordrecht absoluut waard.
Ontzettend fijne service en snelle verzending!
stock up to date houden