Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte service. De duidelijke, directe en persoonlijke communicatie wordt gewaardeerd en zorgt voor vertrouwen. Daarnaast worden de snelle levering en reacties, zelfs buiten reguliere tijden, als positief ervaren. Ook de scherpe en eerlijke prijzen, het deskundige, eerlijke en persoonlijke advies, en de klantvriendelijke houding van het personeel dragen bij aan een prettige winkelervaring. Verder wordt de goede beschikbaarheid van producten en het up-to-date houden van de voorraad positief benoemd. Incidenteel ontstaat er een misverstand over de actuele beschikbaarheid van producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsDigimaxx.nl
Redelijke prijs voor 2e hands lens en ook keurig en snel verzonden.
Lens was ook in goede conditie.
Geen betere service in Nederland te vinden. En naar mijn idee zeer scherp geprijsd. Denken mee en geven eerlijk advies.
2 mannen die je goed helpen.
En een brok ervaring hebben.
Perfect geregeld
De lens die ik zocht was bij DigiMaxx EUR 200,- goedkoper dan bij alle andere winkels.
Volgende dag in huis.
Prima geregeld.
PS - special thanks to Michiel
Goed geholpen, goede zaak
Makkelijke en directe communicatie. Het is een ritje naar Dordrecht absoluut waard.
Ontzettend fijne service en snelle verzending!
klein flitsertje besteld…
Ik had een klein flitsertje besteld voor mijn camera.
Deze werd juist en snel geleverd.
Echter, het flitsertje werkte niet zoals ik wenste, dus moest ik deze helaas retour sturen.
Ook dat was geen probleem, mijn betaling had ik ook al supersnel weer op mijn rekening staan.
100% service dus.
stock up to date houden
Erg fijn geholpen bij het maken van mijn bestelling. Erg klantvriendelijk, een goede service en snel contact.
Mooi lensje die Sigma 16mm f/1.4 voor MFT. Wel een beetje vreemd dat de lensdop van de bajonet niet origineel van Sigma was. Al mijn andere Sigma lenzen hebben wel een Sigma dop!
Prettig en vakkundig advies.
Snelle service. Ik had de camera de volgende dag al in huis
Digimaximaal servicegericht
Online bestellen lukte niet. Gebeld en kundig verder geholpen, bestelling geplaatst en ontvangen. Helaas niet compleet (netsnoer oplader ontbrak). Gemaild en bijna per omgaande nazending van netsnoer ontvangen. Servicegericht, WYSIWYG. Bedankt!