alarmsysteemexpert.nl- Logo - Beoordelingen

alarmsysteemexpert.nl
Beoordelingen:

139 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.004 beoordelingen in totaal  

4,78
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 okt. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
alarmsysteemexpert.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een beveiligingssysteem onder de knie krijgen is nieuw voor mij en welk systeem moet je kiezen? Wij waren al een tijdje op zoek en zijn uiteindelijk geweldig geholpen bij alarmsysteemexpert.nl. Super service en advies, het was meteen duidelijk wat de beste optie was qua systeem en qua leverancier. De keus viel op Ajax, dat onderscheidt zich echt van alle andere systemen die wij hebben gezien, het is heel goed doordacht en met de juiste oplossingen. Daarna volgde het meedenken en het plan dat alarmsysteemexpert.nl voor ons heeft gemaakt. Het traject gaat meteen lekker vlot van start, en die vaart blijft erin, heel fijn want dan kan je zelf ook door als je het systeem aan het installeren bent. Kortom, top!

de meest kritische beoordeling

8 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De afwikkelingen kunnen vlotter, vloeiender als een geoliede machine als men afstemt met consument. Wel tevreden of het uitvoeren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alarmsysteemexpert.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en probleemoplossende hulp met mijn alarmsysteem. Één puntje van kritiek: als levering dezelfde dag tegen aanvullende kosten wordt verkocht en dat lukt uiteindelijk niet, wat kan, dan is het wel netjes om dat niet zonder aandacht te laten gebeuren. Dan lijkt de communicatie met Trunkers niet helemaal op orde.
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden met de service en producten.

Wij hebben meerdere producten gekocht bij AlarmsysteemExpert. Over de snelle levering, administratieve afhandeling en telefonische support zijn wij zeer tevreden! Mvg het team van AutoDaktentWestland
Beoordeling melden
Antwoord van alarmsysteemexpert.nl
31 jan. 2024
Wat een fantastisch leuke review fijn dat je de tijd voor ons neemt bedankt!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en deskundig advies en levering

Snel en deskundig advies via de chatfunctie. N.a.v. specifieke wensen een camerasysteem geadviseerd gekregen en dit past perfect bij de aangegeven wensen.
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was netjes verlopen. Om 22:00 besteld, de dag erna bezorgd. Top. Het product was ook goed verpakt/gefixeerd in de doos.
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed, betrouwbaar en goed te bereiken voor advies of hulp

Goed, betrouwbaar en courante prijzen. Bovenal goed te bereiken voor advies of hulp bij installatie
Beoordeling melden
Antwoord van alarmsysteemexpert.nl
31 jan. 2024
Erg bedankt voor deze leuke review! Als er vragen zijn of dergelijke weet je ons te vinden!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed geholpen snel verzonden.

Via What’s app goed, snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Bestelling snel verstuurd.
Beoordeling melden
FV
Filip V.
Buggenhout
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

snelle service en super kwaliteit

snelle service, en alles is Dahua en ben er zeer tevreden van.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goede hulp bij technische vragen
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en nette oplossing.
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van het product.
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig en snel geleverd
Beoordeling melden
MW
Mark W.
Amersfoort
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden