profipack.nl- Logo - Beoordelingen

profipack.nl
Beoordelingen:

817 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.466 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 mei 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
profipack.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er zijn producten verkeerd geleverd. Daar kan ik een negatieve review over schrijven, maar een fout kan gemaakt worden. Het is echter dan hoe wordt het opgelost? Dat bepaald voor mij de kwaliteit. Na kort mail contact zijn de juiste producten ontvangen. De verkeerd geleverde producten mag ik behouden. TOP! De producten zijn van goede kwaliteit ( dat is uiteraard ook belangrijk)

de meest kritische beoordeling

12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zijdepapier besteld - was heel slecht verstuurd want de grote vellen waren opgerold in verpakking en die stak gewoon uit de doos omdat de doos te klein was. Papier is van slechte kwaliteit - niet het zijdevloeipapier wat ik gewend ben - daargelaten dat door de manier waarop het verpakt is de randjes van het papier helemaal gerafeld en gekreukt zijn. Aangezien ik het gebruik om mijn kunstwerken te beschermen moet het er enigszins netjes uitzien. Dit kan ik hier niet voor gebruiken helaas. Als je het gebruikt om spulletjes in te pakken is het waarschijnlijk prima maar wel hele goedkope kwaliteit papier - niet iets wat mooi is om een doosje mee te vullen bijvoorbeeld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
8 mei 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
8 mei 2024
Bedankt voor deze positieve review! Fijne dag!
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
7 mei 2024
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijne dag!
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
7 mei 2024
Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten! Fijne dag!
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
7 mei 2024
Bedankt voor deze positieve review! Fijne dag!
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
6 mei 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
EE
Ed E.
Zaltbommel
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
6 mei 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Tot een volgende keer!
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
6 mei 2024
Bedankt voor deze beoordeling!
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
6 mei 2024
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijne dag!
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
6 mei 2024
Fijn dat u tevreden bent met onze service! Fijne dag!
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
3 mei 2024
Bedankt voor de beoordeling! Fijne dag!
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
25 apr 2024
Bedankt voor deze top beoordeling! Fijne dag!
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
25 apr 2024
Bedankt voor de positieve beoordeling! Tot een volgende keer!
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
levering met DHL verliep niet soepel De cordstrap rollen waren "vierkant" Folie zat los er op, waardoor de band er af is gelopen
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
8 mei 2024
Bedankt voor de feedback! Helaas kan er af en toe wel wat misgaan met leveringen via onze vervoerder. Wij gaan contact met u opnemen en kijken of hoe we dit kunnen oplossen. We helpen u graag een volgende keer weer!
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor de review! Jammer om te zien dat jullie niet volledig tevreden zijn met ons. Ik zal contact met jullie opnemen om te kijken waar dit aan ligt en of we dit kunnen verbeteren.
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Spullen zijn netjes ingepakt en snel geleverd. Een item was er even niet meer beschikbaar. Ik werd er keurig per mail over geinformeerd en item is twee dagen later opgestuurd. Prima service op deze manier.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.nl
23 apr 2024
Bedankt voor deze top beoordeling! Tot een volgende keer!