ricken.nl

530 reviews in totaal   197 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en nette levering, het ruime en gevarieerde assortiment, en de goede kwaliteit van de producten. De vriendelijke en behulpzame service, zowel online als in de winkel, wordt veelvuldig gewaardeerd. Daarnaast wordt de duidelijke communicatie en het oplossingsgericht handelen bij problemen positief benadrukt. Ook voelen klanten zich welkom en gewaardeerd door de medewerkers. Enkele klanten ervaren echter vertragingen of verkeerde bezorgingen. Daarnaast wordt er soms melding gemaakt van gebrekkige terugkoppeling bij problemen.

Reviewsricken.nl

Ik had aangegeven dat ik een naaivoet je in mijn woonplaats wilde ophalen bij Ricken. Bleek dat diegene die dat normaal verzorgde dat pas over een week kon regelen. Omdat ik graag eerder aan de slag wilde hebben ze het voetje toen kosteloos opgestuurd. Super!

Antwoord van ricken.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat we snel een oplossing konden bieden en dat u direct aan de slag kon. We waarderen uw feedback enorm en helpen u graag opnieuw wanneer dat nodig is!
Contact met filiaal Besterdring. Heel behulpzaam en duidelijk. Goede uitleg en adviezen.

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! ⭐️ Fijn om te horen dat het contact met ons filiaal in Tilburg aan de Besterdring zo behulpzaam en duidelijk was, en dat je goed bent geholpen met uitleg en advies. Graag tot een volgende keer!
Pakket was vertraagd door dpd, dit gemeld en dat hebben ze god opgelost

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! ⭐️ Vervelend om te horen dat het pakket vertraagd was door DPD, maar fijn dat je het hebt gemeld en dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen.
Erg vriendelijke te woord gestaan , en gedaan wat werd beloofd. En de aankoop werkt goed

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! ⭐️ Fijn om te horen dat je zo vriendelijk te woord bent gestaan en dat alles netjes volgens afspraak is verlopen. Nog mooier dat je aankoop goed werkt! Graag tot een volgende keer!
Goede service
Prima service, afspraken uitstekend nagekomen.
Mooi product, precies als omschreven. Wn super snel geleverd!

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling! ⭐️ Fijn om te horen dat het product precies aan de verwachtingen voldoet en dat de snelle levering goed is bevallen. Graag tot een volgende keer!
Snelle service.

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service. Daar doen we het voor! Bedankt voor uw feedback.
Snel geleverd en prima product
Alles prima verlopen. Goede prijs.
Complete levering
The service is sublime! Good communication with the seller after I’ve contacted them re a small misunderstanding. The issue was taken care of immediately and I’m now looking forward to receiving the extra items.

Antwoord van ricken.nl

Thank you very much for your 5-star review! We’re delighted to hear that you experienced our service as sublime. Clear communication and quick solutions are very important to us, so it’s great to know the issue was resolved promptly. We truly appreciate your trust and hope you enjoy the extra items—we look forward to serving you again!
Snelle levering, net verpakt. Makkelijk te bestellen en fijne afhandeling.

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! ⭐️ Fijn om te horen dat de levering snel en netjes verpakt was, en dat het bestellen en de afhandeling soepel zijn verlopen. Graag tot een volgende keer!
Bestelling was niet aangekomen maar is nu netjes afgehandeld. Geld teruggestort.

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! ⭐️ Vervelend dat de bestelling in eerste instantie niet is aangekomen, maar fijn dat dit netjes is opgelost en het bedrag is teruggestort. We waarderen je begrip en helpen je graag weer een volgende keer!

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!
Beatrix S.
Goede service

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te zien dat u tevreden bent met uw aankoop. We waarderen het vertrouwen in onze producten en service enorm. Veel plezier met uw bestelling en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Ricken.nl! Met vriendelijke groet, Team Ricken.nl
Mooi product ontvangen en snelle levering

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! ⭐️ Fijn om te horen dat je het product mooi vindt en dat de levering snel is verlopen. Graag tot een volgende keer!
Bestelling en levering helemaal volgens plan.

Antwoord van ricken.nl

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! ⭐️ Fijn om te horen dat de bestelling en levering helemaal volgens plan zijn verlopen. Graag tot een volgende keer!