Confetti Campus Nederland / België

3.163 reviews in totaal   516 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, betrouwbare en goed verpakte verzending. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en overtreft regelmatig de verwachtingen. Het brede, kleurrijke en unieke assortiment wordt als groot pluspunt ervaren. De klantenservice wordt als persoonlijk, behulpzaam en oplossingsgericht beschreven, vooral bij het oplossen van fouten of klachten. De prijzen worden doorgaans als goed en eerlijk gezien. Klanten waarderen de zorgvuldige en vaak feestelijke verpakking van hun bestelling en problemen met bestellingen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost, vaak met extra service. Een enkeling noemt de prijs als minpunt, met incidentele opmerkingen over hogere prijzen voor sommige producten.

ReviewsConfetti Campus Nederland / België

Goede kwaliteit en snelle levering

Love these

Love these, I use a lot of color coding in my journals and just being able to get the color I want, it perfect.
Goede prijs en houden zich aan de afspraak.
Er waren problemen met de levering vanwege de sneeuw. Ondanks dat confetti hier niets aan kon doen, hebben ze de retour gezonden order, kosteloos weer opgestuurd. Heel erg goede service.
Snelle levering, mooie spullen.
Netjes en snel verzonden. Stabilo pennen en navulling gekocht: fijne pennen. Schrijven heerlijk. En jullie verkopen de navulpennen… 😄

Mooi en snel geleverd

Mooie kwaliteit opbergbakjes, heel snel geleverd
Hele goeie service.Mijn probleem werd heel netjes afgehandeld.
Geweldig assortiment, tegen nette prijzen. en snelle verzending!
Wij hadden beschadigde stiften ontvangen. Gelukkig hadden we nieuwe stiften ontvangen, mijn dochters waren blij. Super vriendelijk en snel opgelost Mvg Yilmaz
Mooie goede producten