waterontharderaquasain.nl

123 beoordelingen in totaal verspreid over 5 markten 6 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewswaterontharderaquasain.nl

Geïmporteerde review

Wij zijn zeer tevreden

In het gebied waar wij wonen maken we gebruik van bronwater, met een behoorlijke hoeveelheid aan kalk. Sinds dat we de Aquasain waterontharder hebben geïnstalleerd kunnen we water uit de kraan drinken, komen de glazen zonder kalkaanslag uit de vaatwasser en onder de douche produceert de zeep veel meer schuim.We zijn over het algemeen erg tevreden. Eerder hadden we een waterontharder met zout en het water konden we niet drinken, plus de verspilling van zout en het werk van het voorzichtig toevoegen van zout. Met Aquasain installeer je het en ben je klaar.

Cross-market beoordelingen

Beoordelingen die zijn verzameld via samengevoegde profielen. Deze beoordelingen zijn opgenomen in de algehele beoordeling en kunnen in vertaalde vorm worden weergegeven.