tattooforaweek.com/nl

306 reviews in totaal   39 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewstattooforaweek.com/nl

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Celine, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol
Tattoo bleef maar 4 dagen zitten en dat op een plek (in mn nek) die niet veel te lijden heeft, vond het plaatje zelf ook niet mooi, onscherp en dan is twee keer €5,49 nog zonder van mn geld! Daarbij werden de tattoos verzonden in een envelopje met privé afzender uit België?? Dacht bij een Nederlandse webwinkel besteld te hebben en dit kwam erg onprofessioneel over en daarbij vond ik de verzendkosten belachelijk duur voor zon flut-envelopje. Voelde me best misleid om eerlijk te zijn.

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Florieke Dank je voor je recensie. Wat jammer te horen dat je niet tevreden bent. Ons adres staat heel duidelijk op elke pagina onderaan. Vele online-bedrijven doen dit niet, maar wij willen onze contactgegevens net duidelijk vermelden opdat de klant niet op het verkeerd been wordt gezet en hij ons makkelijk kan contacteren. Onze tijdelijke tattoos blijven in regel 3 tot 7 werkdagen staan. Veel is afhankelijk van onze verschillende huidtypes,... Hieraan kunnen wij niet veel veranderen. Enkel onze semi-permanente tattoos blijven langer staan, maar ook deze blijven bv langer staan bij een drogere huid. De transportkosten proberen we zo laag mogelijk te houden. Vanaf 20€ zijn die zelfs gratis, terwijl wij als KMO toch veel betalen aan transport. Om die kosten te drukken en zo de verkoopprijs van de tattoos te drukken maar ook omdat we ons steentje willen bijdragen aan een mooie natuur, opteren wij voor een zo klein mogelijk verpakking. Vele groetjes Carol
D T
Diane T.
Mooie tattoo, die makkelijk aan te brengen is en niet te duur is

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Diane, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol
Snelle levering , goede prijzen

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Maria, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol

Top spul

Wilde altijd al eens een triathlon winnen met plak tattoo’s. Missie geslaagd!

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hartelijk dank voor de fantastische beoordeling! Wie weet hebben de tattootjes wel een beetje geholpen bij de overwinning :-) Dikke proficiat met de overwinning! Als je dit kan op zo'n jonge leeftijd dan ga je het nog heel ver schoppen in de triathlon-wereld! Wij duimen alvast mee! PS: Misschien volgende x eens polsen bij de organisatie om een tijdelijke tattoo-nummer (met eventueel logo van de hoofdsponsor erboven) te bestellen bij ons. Doet het allemaal iets professioneler lijken ;-) Het tattooforaweek-team.

Bestelling

Na een probleem met mijn bestelling werd dit na een mailtje onmiddellijk opgelost! Dat is service!

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Eddy, dank je voor je mooie recensie. We zijn blij dat onze klantenservice op prijs wordt gesteld. Als er iets niet goed verlopen is, doen we er alles aan om dit te verhelpen. Hopelijk tot gauw. Groetjes Carol

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Jan, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol
Perfecte tatoeages en de moeite waard

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Rein, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Matthias, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Patrick, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol
wilma r.
Groningen
Top

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Wilma, Dank je voor je mooie recensie. Leuk te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor. Tot gauw! Groetjes Carol
Ik vind ze leuk, ik heb ook echte tattoo's

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Mister T Dank je voor je mooie recensie en de leuke bijgevoegde 'aan-foto's'. Tof dat je die hebt aangebracht op je hoofd! Heel orgineel en ze passen ook heel mooi bij je echte tattoos. Dank je om dit te delen met ons. Groetjes Carol

Anker

Makkelijk aan te brengen

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Frans, Dank je voor je mooie recensie. Ik heb deze zomer ook veel gouden tattoos gezet. Komt mooi uit met het zonnetje. Groetjes Carol
Snelle levering, inhoud prima.

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Carla, Dank je voor je mooie recensie. Het doet ons steeds plezier als de klant tevreden is. Groetjes Carol
D P
Dagmar P.

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Dagmar, Dank je voor je mooie recensie. Het doet ons steeds plezier als de klant tevreden is. Groetjes Carol

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Dank je voor je mooie recensie en dito foto Eddy. Als de klant tevreden is, zijn wij het ook. Groetjes Carol
De tattoos zijn niet bezorgd

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Beste Yard, dank je voor je recensie. Zoals duidelijk bij elk product vermeldt is de levering tussen de 2 à 6 werkdagen. Hier zijn we nog niet aan. Je bestelde op een vrijdagavond en de tattoos zijn de maandagmorgen verstuurd. We zitten jammer genoeg met een feestdag er tussen, waardoor de levering langer onderweg is, maar in België werken de postdiensten niet op de feestdagen. Je tattoos zullen zeker nog op tijd geleverd worden. Alvast veel plezier ermee! Groetjes Carol*Tattooforaweek

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Laura Dank je voor je recensie. 3 sterren is mooi, maar laat ons toch nog ruimte voor verbetering. Wat kon er voor jou beter, anders? We staan zeker open voor kritiek, zo kunnen we er uit leren. Groetjes Carol
Product werkt absoluut niet. Heb de video en instructies gevolgd, maar het werkt niet

Antwoord van tattooforaweek.com/nl

Hallo Karel, wat jammer dit te lezen. Je koos voor onze semi-permanente tattoos. Die komen helemaal tot hun recht na 36u. In het begin ga je er heel weinig van zien, maar na 36u zijn die heel mooi en blijven ze langer staan dan de standaard tattoos. Groetjes Carol