Klanten zijn over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de producten en geven aan dat de verpakking meestal goed en zorgvuldig is. In sommige gevallen wordt de service als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Veel klanten uiten echter ontevredenheid over lange levertijden en niet-ontvangen bestellingen. Ook wordt vaak slechte of ontbrekende communicatie gemeld, vooral bij problemen met bestellingen. Daarnaast zijn er klachten over het ontvangen van verkeerde producten of producten met een verlopen houdbaarheidsdatum, en wordt de service bij klachten of problemen regelmatig als onvoldoende ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsappiehein.com/nl
We blijven dit doen!
Nu al een aantal keren bij AH besteld vanuit Portugal. Geen vragen bij de levering. Iedere keer alles goed qua aantal en verpakking en de vervoerder DHP is altijd keurig op tijd en meldt vooraf via een berichtje wanneer hij komt en dat is hier in Portugal best het vermelden waard.
Nicht die eckigen Rademaker Hopjes
Hallo,
leider stimmen die Hopjes auf dem Bild und Ihrer Website nicht mit den Hopjes überein. Es sind ovale Hopjes und nicht die eckigen.
Schade, ich hatte gehofft hier noch die Original Hopjes zu bekommen.
Voor de eerste bestelling prima
Het pakket is goed aan gekomen alleen 2 kleine dingetjes vergeten te leveren maar vor de rest prima voor mijn eerste bestelling
Ik wil best een serieuze beoordeling geven maar dat kan pas echt wanneer ik mijn bestelling heb ontvangen. Tot nu toe niks vernomen over mijn bestelling behalve dan dat de betaling is aanvaard. Dus waar blijven mijn goederen????
Er is nog iets te melden er zitten 6 curry in de doos en 8 besteld .De blikjes balletjes zijn ingedeukt wat bederf bevordert .Volgende keer hoop ik op beter natellen .
Betaald, 9-6-2026, niets ontvangen!!!
Het is niet eens verzonden, volgens appiehein.com.
Graag geld terug storten!
Jammer!!!
FNOFEZJBO
Makkelijk om nederlandse producten te bestellen en in Spanje te laten leveren.
De bestelling maken ,Alleen is nog niet geleverd 🥲
De levertijd is wel heel erg lang. De bestelling was kompleet en goed.
Makkelijke site, vlotte levering en een klein presentje in de doos, leuk.
Bestelorder werd nooit geleverd
ik heb teezakjes van Pickwick EarlGrey voon Teepot bestellt 20 pakjes en U heeft mij 20 pakjes von Kopje gestuurd dus nu moet ik 3 sakjes per pot gebruiken en dat was niet de bedoeling.
Na 10 dagen besteld en betaald en niets meer gehoord.
Ik bestel het vanuit Spanje en zoals toegezegd komt het pakket vijf dagen later binnen!
Alles perfect verpakt en 1 dag te vroeg! :-)