Droneflightacademy.eu

177 reviews in totaal   104 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de duidelijkheid van de cursusinhoud, de uitleg en de overzichtelijke website. Ook het gemak van inschrijven, navigeren en het tempo van de cursus dragen bij aan een soepel leerproces. Het lesmateriaal wordt als goed, begrijpelijk en compleet ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt doorgaans gewaardeerd. Er zijn echter aandachtspunten rondom de bereikbaarheid van de klantenservice, waarbij vooral de telefonische ondersteuning als onvoldoende wordt beoordeeld. Daarnaast ervaren veel klanten frustratie bij het examenproces, met name door technische problemen, softwarevereisten en onduidelijkheden bij het Proctor-examen. Enkele klanten zouden graag meer filmpjes of extra verduidelijking willen.

ReviewsDroneflightacademy.eu

Gescande documenten slecht te lezen In het Engels met het examen
Duidelijk uitleg en goede leerstof. Verbetering zou het examen via Proctor exam zijn omdat ik geen webcam had en de verbinding verbroken werd, verder alles top en kan er weer 5 jaar tegen.
Duidelijk omschreven Ondanks de soms moeilijke termen
Website is makkelijk voor een cursus volgen die je graag wilt doen
Ik heb de cursus A2 5 jaar geleden ook al gedaan en was toen al tevreden. Goede uitleg in de cursus en dus ook nu weer.
Privéprofiel
Mijn ervaring is matig vanwege de achterlijke handelingen die je moet doen om tot het examen te komen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken als je hiervoor hulp nodig hebt. De handelingen die je voor het Proctor Exam moet doen werken alleen met Google Chrom (en dan lukt het nog niet) en als je zoals ik met Safari werkt kun je het wel schudden. Helaas geen waarschuwing vooraf hiervoor. Ben benieuwd naar de reactie van mijn e-mail hiervoor. Ziet er wel professioneel uit maar mijn ervaring is (nog) niet zo. Nu een niets zeggend antwoord gekregen niet van DFA maar van Thrusted nog wat. Ook nu verschuild een bedrijf zich weer achter tussenbedrijf waar ik eerst een soort lidmaatschap moest aangaan om dit antwoord te kunnen geven. Verder denkt DFA dat mijn probleem in een paar dagen vanzelf oplost. Waardeloos. En zij denken dat ze mijn probleem op deze manier hebben opgelost. wel geld innen voor een cursus maar niet thuis geven bij problemen. Niet aan beginnen bij deze Drone Flight Acadamy.

Antwoord van Droneflightacademy.eu

Beste heer/mevrouw, Wij reageren op het platform Trusted waar u eerder al een review achterliet. In ons ticketsysteem zie ik dat u in het weekend een ticket heeft ingeschoten over een probleem met de installatie van Proctor. Onze klantenservice heeft u daarbij op 10 maart een uitgebreide instructie toegestuurd en u heeft daar op dinsdag (na het plaatsen van deze review) op gereageerd dat u het nogmaals ging proberen. Is het inmiddels gelukt? Zo niet helpen we u uiteraard graag verder. Groet, Team DFA
D T
D T.
Duidelijke informatie op de webshop, gemakkelijk aan te schaffen. Goede cursus, duidelijk ondersteuning middels filmpjes.
Snelheid en inhoud drone examen
Alles prima geregeld enkel wat problemen met het examenprogramma, kreeg het niet op mijn macbook geïnstalleerd helaas.