tunturi.com/nl/

147 reviews in totaal   141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, evenals de degelijkheid en kwaliteit van de producten. Ook wordt het gebruiksgemak van de apparaten gewaardeerd en ervaren sommige klanten de montage als eenvoudig. Daarnaast wordt de klantenservice regelmatig geprezen om persoonlijke hulp. Toch zijn er aandachtspunten: enkele klanten ervaren vertragingen of onvriendelijke bezorgers, en er zijn klachten over defecten of snel kapotgaande onderdelen. De montage kan lastig zijn door onduidelijke of incomplete handleidingen. De klantenservice krijgt kritiek op traagheid en gebrek aan opvolging of empathie. Ook wordt het ontbreken van duidelijke communicatie over levertijden, productinformatie of after-sales genoemd als verbeterpunt. Sommige functies of apps blijken niet intuïtief in gebruik.

Reviewstunturi.com/nl/

Filmpje Tunturi T5 loopband te rooskleurig

Het filmpje bij de tunturi t5 loopband is misleidend. Alle lastige stukjes van het gebruik worden niet in beeld gebracht. Daarmee is het dagelijks gebruik met inklappen, opbergen en weer installeren eigenlijk niet te doen. Verder is het natuurlijk een instapmodel en doet het wat het moet doen.
Duidelijke beschrijving en snelle bezorging

Tevreden koper

Goed en snel geleverd !
Degelijke loopband, wel wat zwaar, 48Kg moest twee trappen op! Krijg tablet nog niet gekoppeld, BT ziet hem wel maar App weigert wachtwoord waarmee account bij Tunturi is aangemaakt!
ik ben nog steeds aan het proberen om de hometrainer te assembleren. Heb ook al naar jullie gebeld. url's in de gebruiksaanwijzing leiden niet meer naar een filmpje (melding dat de video niet meer beschikbaar is). Telefonisch kon men mij niet helpen. Ben verwezen naar een technisch servicepunt. Gebruiksaanwijzing is niet compleet (wel nummers bij plaatjes maar geen nummerlijst met definitie waar het voor staat). Er staan ook termen in die voor de gewone "man" niet duidelijk zijn en waar geen uitleg bij staat. Ik ben geneigd om de hometrainer in losse delen naar de vuilstort te brengen en het als een miskoop te zien. Ik voel me uiterst geïrriteerd.
B K
Bart K.

Installatie beschrijving beneden peil…

Installatie beschrijving te gecompliceerdm niet in volgorde en illustraties niet duidelijk...verdient niet de schoonheidsprijs... gr Ben Derkink....je kunt me bellen 074-2918337 - leg ik het duidelijk uit.

Good products and assistance

HQ products, really nice packaging, good delivery, fast to help in case of issues.