tunturi.com/nl/

177 reviews in totaal   163 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer te spreken over de snelle levering, de degelijkheid en kwaliteit van de producten, en de aantrekkelijke prijsstelling in verhouding tot de kwaliteit. Ook de duidelijke en eenvoudige montage, het gebruiksgemak en de heldere communicatie over levering en producten worden gewaardeerd. Daarnaast is de klantenservice positief beoordeeld wanneer deze persoonlijk en empathisch optreedt. Toch zijn er verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen bij de levering, onvriendelijke bezorgers of gebrekkige communicatie over de status van hun bestelling. Daarnaast zijn er klachten over defecten of snel slijtende onderdelen, onduidelijke of incomplete handleidingen, en lastige montage in bepaalde gevallen. Ook zijn er negatieve ervaringen met de klantenservice als klachten traag of onduidelijk worden afgehandeld, en vinden sommige klanten bepaalde functies of het dagelijks gebruik van de producten lastig.

Reviewstunturi.com/nl/

Wat voor bedrijf is dit??

Wat voor bedrijf is dit? Ze leveren een kapot apparaat en in plaats van zich te verontschuldigen als je belt en er meteen werk van de maken krijg je de opdracht om een uitgebreid serviceformulier in te vullen. Ok, vooruit. Binnen twee werkdagen bericht. Niet dus. Na 4 werkdagen gebeld, krijg ik iemand aan de lijn die vrij laconiek vertelt dat er bij ons in de buurt geeen servicemonteur zit. Wat dan? We zullen een nieuwe moeten krijgen. Maar hoe of wat en wanneer, volstrekt onduidelijk. Weer twee dagen later, nog niets gehoord. Als jullie gewoon eens beginnen met je fatsoenlijk te verontschulidgen als je een kapot apparaat levert en je daarnaast gaat houden aan de termijnen die je zelf noemt. En oh ja, als je een zojuist besteld apparaat kapot aflevert, dan moet het genoeg zijn om het bestelnummer op te vragen bij de klant. Ik vind het een gotspe dat ik dan een uitgebreid formulier moet gaan invullen en zelfs foto's moet gaan maken. Belachelijk.
Goede kwaliteit en snelle verzending
Supersnel geleverd. Makkelijk opzetten. Heel stil in gebruik
Snel en keurig bezorgen. Daar hou ik er van. Ga zo door Tunturi.
Duidelijke website , korte leveringstijd en goede kwaliteit
Perfect gewoon.
Tot dusverver niets,dit is mijn eerste ervaring.
M M
Mieke M.
Snelle levering. Misschien betere uitleg over koppeling met en mogelijkheden app.
Snelle bezorging, uitstekende kwaliteit van het materiaal
Snelle levering en alles aanwezig.

Goede Klantenservice en producten.

Klantenservice. Het was een goede ervaring om 2 redenen. Ten eerste omdat de klantenservice niet door een systeem wordt uitgevoerd. Chatbots zijn onvoldoende en kunnen niet tot de kern van de vraag/hulp komen. Resultaat, een slechte klant ervaring. De tweede reden is dat de klantenservice door een mens gedaan wordt. Een mens kan zich inleven en verdiepen in de klantvraag en daar goed op reageren. De medewerker van Tunturi New Fitness vervult de klantenservice zeer goed en als klant voel je je goed geholpen (en dat is waar het bij klantenservice om gaat). Producten. Ik heb tot nu toe 2 producten gekocht PT20 (Power Tower) en CT80 (Core Trainer). Beide zijn goed in elkaar te zetten als je de product handleiding volgt en zijn robuust en stabiel. Een goede investering.
Na t hardlopen even lekker m’n spieren ontspannen

Oersterk materiaal, degelijke kwaliteit

Oersterk materiaal, kant en klaar voor gebruik. Goede onderneming (B Corp). Vele jaren plezier met degelijke kwaliteit. Doe zo verder!