tunturi.com/nl/

147 reviews in totaal   141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, evenals de degelijkheid en kwaliteit van de producten. Ook wordt het gebruiksgemak van de apparaten gewaardeerd en ervaren sommige klanten de montage als eenvoudig. Daarnaast wordt de klantenservice regelmatig geprezen om persoonlijke hulp. Toch zijn er aandachtspunten: enkele klanten ervaren vertragingen of onvriendelijke bezorgers, en er zijn klachten over defecten of snel kapotgaande onderdelen. De montage kan lastig zijn door onduidelijke of incomplete handleidingen. De klantenservice krijgt kritiek op traagheid en gebrek aan opvolging of empathie. Ook wordt het ontbreken van duidelijke communicatie over levertijden, productinformatie of after-sales genoemd als verbeterpunt. Sommige functies of apps blijken niet intuïtief in gebruik.

Reviewstunturi.com/nl/

Bestellen is eenvoudig en duidelijk, mooi stevig product en fijn in gebruik

Bestellen is eenvoudig en duidelijk. Levering met transporteur ging per ongeluk goed. Je krijgt een mail dat levertijd tussen 8 en 10 volgt maar die kreeg ik om twee uur dat ze er binnen twee uur zouden zijn, dat is lastig. Ook geen optie om uit te stellen of te communiceren. Product zelf uitstekend verpakt. Let op het is echt zwaar dus meerdere personen nodig om op de plek te krijgen. Montage duidelijk en eenvoudig. Functionaliteit helder. De app is niet zo overzichtelijk

Snelle en nette levering

Op 2e Pinksterdag een loopband besteld die netjes de eerstvolgende werkdag verstuurd werd. De volgende dag werd het al geleverd. Complimenten ook voor de chauffeur van Transmission die mij geholpen heeft om het gevaarte in de lift te krijgen terwijl hij dit niet hoefde te doen. Alleen het inklappen van de loopband gaat erg zwaar, hopelijk wordt dat nog wat soepeler.
Prima product, wat lastiger inelkaar te zetten dan gedacht. Verzending is later dan gemeld wordt bij aankoop. Op zich ok, maar qua verwachtingsmanagement valt het dan tegen. Dit is de tweede keer dat ik bestel en beide keren krijg je een leverdatum bij aankoop te zien, beide keren duurde significant langer.
Vlotte transactie van wat er inderdaad als een solide toestel uitziet. Het gebruik ervan zal uitwijzen of de kwaliteit ervan goed is. Of de service-kwaliteit eveneens ok is, zal blijken als daar ooit beroep op zal moeten worden gedaan. Wat mij betreft heb ik er alvast vertrouwen in! Wat de transporteur betreft: toestel werd geleverd door een onbeschofte vlerk, die weigerde om het twee meter verder te plaatsen - uit de plenzende regen in de (openstaande) garage. Als 72-jarige bleek het een hele karwij om in het 65 kilogram wegende gevaarte beweging te krijgen, zodat op die manier waterschade kon worden voorkomen. Transportfirma werd hieromtrent reeds door mij op de hoogte gesteld.
De bestelling liet wel even op zich wachten. Waarschijnlijk omdat we tussen kerst en oud en nieuw besteld hebben. Op zich geen probleem maar wat communicatie hierover was prettig geweest. De bezorger was weinig vriendelijk. Het is dat een aanwezige klant van mij kon helpen, de bezorger vond het door de sneeuw allemaal te ingewikkeld en had vooral haast… Wel blij met de bestelde crosstrainer. Het in elkaar zetten nam meer tijd in beslag dan de 45 minuten die Tunturi opgeeft maar dat mag de pret niet drukken! 😉
snelle bezorging, na het bekijken van een YouTube filmpje met de juiste volgorde hebben we het apparaat goed in elkaar kunnen zetten. het is een fijn roeiapparaat voor thuis (gemakkelijk op te bergen) het elastiek begon wel gelijk te raffelen en trek wat zwaar
Zeer goede kwaliteit. Ik heb de HG 20 Home gym sinds kort, goede beschrijving om hem in elkaar te zetten. Veel verschillende oefeningen mogelijk en voldoende gewichten. Ik heb er nu ook de Fitrow 50 roeitrainer erbij gekocht, ook deze bevalt goed voor mij voldoende weerstand. Okk de ze roeitrainer stond zo in elkaar. Een tip is om de handleiding via de website er op je telefoon of tablet bij te houden kan je inzoomen voor de details. Ik ben heel tevreden.

Goede snelle levering

+ Snelheid v d levering, ondanks gewicht, apparatuur netjes binnengebracht + ondersteuning na de verkoop van probleem met Bluetooth koppeling
Heb de Tunturi HG60 nog maar pas aangeschaft op aanraden van mijn neef. Nog geen spijt, prettige Gym maar het opbouwen kostte wel 4 uren. Gelukkig had ik er iemand voor... verder hoorde ik van mijn buurvrouw dat zij de Turuni home fiets al 20 jaar gebruikt en nog steeds zeer tevreden
Elana Q.

Top geregeld!!

Levering verliep net als alle andere eerdere levering van Tunturi volkomen vlekkeloos en conform planning. Product voldoet en wordt naar tevredenheid gebruikt.
Ik heb +-10 jaar geleden een loopband van Tunturi gekocht. Nog nooit een probleem mee gehad. Ik heb ondertussen meerdere fitnesstoestellen van Tunturi en nog steeds zeer tevreden.
Installeren was vrij pittig. Dit omdat er geen echt gedetailleerde montage handleiding is. Handig zou zijn om op de fysieke onderdelen een plakker met nummer te doen ter voorkoming van verwisselen onderdelen links en rechts.

Wat voor bedrijf is dit??

Wat voor bedrijf is dit? Ze leveren een kapot apparaat en in plaats van zich te verontschuldigen als je belt en er meteen werk van de maken krijg je de opdracht om een uitgebreid serviceformulier in te vullen. Ok, vooruit. Binnen twee werkdagen bericht. Niet dus. Na 4 werkdagen gebeld, krijg ik iemand aan de lijn die vrij laconiek vertelt dat er bij ons in de buurt geeen servicemonteur zit. Wat dan? We zullen een nieuwe moeten krijgen. Maar hoe of wat en wanneer, volstrekt onduidelijk. Weer twee dagen later, nog niets gehoord. Als jullie gewoon eens beginnen met je fatsoenlijk te verontschulidgen als je een kapot apparaat levert en je daarnaast gaat houden aan de termijnen die je zelf noemt. En oh ja, als je een zojuist besteld apparaat kapot aflevert, dan moet het genoeg zijn om het bestelnummer op te vragen bij de klant. Ik vind het een gotspe dat ik dan een uitgebreid formulier moet gaan invullen en zelfs foto's moet gaan maken. Belachelijk.
Snel en keurig bezorgen. Daar hou ik er van. Ga zo door Tunturi.
Duidelijke website , korte leveringstijd en goede kwaliteit
Snelle levering. Misschien betere uitleg over koppeling met en mogelijkheden app.
Snelle bezorging, uitstekende kwaliteit van het materiaal

Goede Klantenservice en producten.

Klantenservice. Het was een goede ervaring om 2 redenen. Ten eerste omdat de klantenservice niet door een systeem wordt uitgevoerd. Chatbots zijn onvoldoende en kunnen niet tot de kern van de vraag/hulp komen. Resultaat, een slechte klant ervaring. De tweede reden is dat de klantenservice door een mens gedaan wordt. Een mens kan zich inleven en verdiepen in de klantvraag en daar goed op reageren. De medewerker van Tunturi New Fitness vervult de klantenservice zeer goed en als klant voel je je goed geholpen (en dat is waar het bij klantenservice om gaat). Producten. Ik heb tot nu toe 2 producten gekocht PT20 (Power Tower) en CT80 (Core Trainer). Beide zijn goed in elkaar te zetten als je de product handleiding volgt en zijn robuust en stabiel. Een goede investering.
Na t hardlopen even lekker m’n spieren ontspannen

Oersterk materiaal, degelijke kwaliteit

Oersterk materiaal, kant en klaar voor gebruik. Goede onderneming (B Corp). Vele jaren plezier met degelijke kwaliteit. Doe zo verder!