Afzuigkapfilterwinkel.nl

37.474 reviews in totaal   5.536 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en betrouwbare levering, het vriendelijke en behulpzame contact met de klantenservice en de snelle afhandeling van retouren en omruilingen. Het ruime en diverse assortiment, met zowel huismerk als originele producten, wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast wordt de goede prijs-kwaliteitverhouding en de mogelijkheid tot korting bij grotere afnames positief benoemd. De duidelijkheid van de website en bestelprocedure en de herinneringsmails voor vervanging dragen bij aan een prettige winkelervaring. Sommige klanten ervaren echter af en toe vertragingen of foutieve bezorgingen. Er zijn sporadisch kritische noten over fouten van de klantenservice. Ook worden er verbeterpunten genoemd voor de zoekfilters en informatievoorziening op de website.

ReviewsAfzuigkapfilterwinkel.nl

Eerste keer verkeerde filters besteld. Heel gemakkelijk kunnen retourneren en advies gekregen over de juiste filter. Deze is al zonder problemen geïnstalleerd.
Past goed en voor een schappelijke prijs. Er zijn mensen die niet weten dat de filters verwisseld dienen te worden. Voir u een uitdaging.

Dik tevreden!

Snel antwoord op een vraag (zelfs een linkje naar het desbetreffende antwoord). Snelle levering, de dag erna. Ik had roosters voor de afzuigkap besteld en die waren super goed verpakt. De roosters waren per stuk gesealed en de randjes nog eens apart met plastic. Dik tevreden!
Ik ben heel blij met deze firma Echt gister besteld morgen in huis En heel vriendelijk aan de telefoon met een vraag. Geweldige filters voor een goede prijs.ik bestel al een lange tijd mijn filters bij deze firma
Snel geleverd. Past precies en duidelijke site. Wel h Veel inpak materiaal per onderdeel verpakt in een doos individueel ook per plastic. En om alle dozen nog een doos.
duidelijke website om te bestellen. Overzichtelijk. Bestellen en afrekenen ging prima. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van de levering. Juiste producten gekregen voor een passende prijs. Kortom zeer tevreden.

Zeer uitgebreid assortiment en snelle levering.

Zeer uitgebreid assortiment met 'huismerk', maar ook originele filters (die had ik nu juist nodig). Erg snelle levering!
Alles verloopt vlot…..bestelling geplaatst…..je wordt via mail op de hoogte gehouden. Zeer zeer snelle levering. Heel correct !!!!

Perfect

Afzuigkap koolstof filters besteld voor onze nieuwe afzuigkap we hadden ze de andere dag in huis prima zeer tevreden .

Communicatie kan beter.

Op de site eerst gezien dat product niet te verkrijgen was. Via chatbericht werd dit bevestigd. Dan zag ik dat het ineens weer wel beschikbaar was. Weer gechat, oh sorry, toch beschikbaar. Zou dan later geleverd worden maar werd uiteindelijk vroeger geleverd. Uiteindelijk alles goed gekomen maar nogal chaotisch verlopen.
Alles is goed verlopen. Het artikel snel gevonden tegen een aanvaardbare prijs. De dag na de bestelling reeds geleverd. Voor mij was alles prima in orde.
Het is zo fijn dat je een mailtje krijgt tegen de tijd dat wij weer nieuwe filters moeten bestellen, er staat dan ook meteen bij welke wij besteld hebben zo dat je niet meer hoeft te zoeken naar de juiste. Ook de bestelling verloopt geweldig, na een dag heb je ze binnen. Wij hebben koolstoffilters en die bevallen ons prima, wij bestellen er altijd wat meer want dan worden ze nog goedkoper. Dus in een woord……. geweldig!!!!!
Het afdichtingsband is te dik. Dat heb ik van het oude filter gebruikt. ik moest de bevestichingsgaten in de afzuigkap iets groter maken om dat de pennetjes niet goed paste. Nu is alles voor de volgende filter wissel oké. Afdichtingsband van 3mm dik gekocht bij de Gamma.
Snel een vriendelijk antwoord. Ze zoeken voor je uit of het product beschikbaar en geven advies wat je het beste kunt doen.

Winkel met duidelijke site.

Fijn dat je meteen kan zien of een artikel geschikt is voor jou apparaat als je het type nummer weet. Tijd tussen bestelling plaatsen en ontvangst is super snel.
J D
Jos D.

Dampkap Novy 686

Product correct omschreven. Duidelijke opvolging van traject pakket. Degelijke verpakking. Alles correct verlopen.
Ik vroeg me een dingetje af, ik reageerde op een mail met korting maar heb het idee dat ik die korting helemaal niet ontvangen heb, of gaat dat automatisch bij bestellen vanuit een kortingsmail?
Het duurde uiteindelijk langer dan al aangegeven werd voordat de bestelling binnenkwam. Ik werd wel keurig netjes op de hoogte gehouden van de vertraging. Klantenservice reageerde direct op mijn email met vragen.
Hoewel de bestelde filters het juiste artikelnummer hebben pasten ze niet . Erg jammer want de verdere want de prijs was gunstig. De verdere afhandeling was goed geregeld en vlot geregeld. Bedrijf Afzuigkapfilterwinkel.nl voldoet in alle opzichten aan hun beloftes en de Europese regels/richtlijnen voor online-winkels.
Gemakkelijk invullen type afzuigkap en zeer snel het juiste filter ontvangen. Perfect geregeld.