ichthusboekhandel.nl- Logo - Reviews

825 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.643 reviews in totaal

ichthusboekhandel.nl- Logo - Reviews

ichthusboekhandel.nl

825 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.643 reviews in totaal

De reviews voor ichthusboekhandel.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, met medewerkers die meedenken en oplossingen aandragen. Klanten waarderen de nette, veilige en vaak feestelijke verpakking van hun bestellingen. De communicatie over bestellingen, levering en eventuele problemen wordt als duidelijk, snel en vriendelijk ervaren. Het personeel wordt als vriendelijk, behulpzaam en gastvrij beschouwd, zowel online als in de winkel. Ook het brede en complete aanbod in de winkel en online wordt als positief ervaren.

Reviews voor ichthusboekhandel.nl

LB
Len B.
AH
Anneke H.
Prima verpakt en snel geleverd.Kom graag terug😉
Fijne kontakt snelle levering ben heel tevreden
Altijd goed. Gelijk terugkoppeling van de bestelling en altijd een feestje om het bestelde boek te halen
Snelle verzending, goede service, echter heb ik aangevinkt om de bestelling in te pakken en dat is helaas niet gebeurd daarom 4 sterren ipv 5. Verder erg tevreden! Bijbel kwam netjes verpakt binnen.

Hsv met kleurrijke tabs

Ik ben heel blij met mijn nieuwe bijbel met vrolijke, kleurrijke tabs, wat het lezen nog prettiger maakt.

Goed assortiment christelijke boeken

Goed assortiment boeken, ook christelijke boeken. Snel geleverd, maar ook het retourneren was geen probleem toen bleek dat ik het verkeerde boek had besteld.
Snel geleverd
Zeer correcte en snelle afhandeling
snel en zoals beloven
CV
Carel v.
Spullen goed en snel geleverd