tomoshop.nl

3.362 reviews in totaal   1.088 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en verwerking van hun bestellingen. De klantenservice wordt vaak omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Het ruime assortiment en de beschikbaarheid van onderdelen worden geprezen. Ook de kwaliteit van de producten wordt meestal als goed beoordeeld. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken ervaren. De prijsstelling wordt overwegend als gunstig ervaren, met positieve opmerkingen over de prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt de verpakking van bestellingen als netjes en beschermend ervaren. Enkele klanten noemen verbeterpunten voor de website. Er zijn af en toe opmerkingen over replica-onderdelen bij de producten. Daarnaast is er soms kritiek op de verzendkosten en wordt het gebruik van karton bij de verpakking incidenteel genoemd.

Reviewstomoshop.nl

Uitstekend persoonlijk advies, duidelijke webshop, goede producten en vlot geleverd

Soms is het wel dat er dingen niet zo…

Soms is het wel dat er dingen ni3t zo goed zijn bv ik heb een replica 15 15 carberatuer gekocht maar de pijwer filter is krom maar voor de rest wel goed

Netjes ingepakt. Erg tevreden.

Onderdelen zaten netjes in afsluitbare plastic zakjes. En lucht kussentjes in de kartonnen doos desondanks dat niet noodzakelijk was. Vond het vooral erg tof dat aparte onderdelen die waarschijnlijk samen worden geinstaleerd ook bij elkaar worden ingepakt zover dat uiteraard haalbaar is. 10/10

Degelijk en snel

Fijn dat je soms de keuze hebt tussen origineel en imitatie. Simpel bestellen op de site en daarna fijn op de hoogte gebracht.
Topwinkel Als er iets niet hoed is krijg je gelijk nieuw spul, goede kwaliteit en niet al te duur
Top service! snel antwoord op vragen over de brommer en word fijn geholpen.
Echt een top winkel, goede prijzen, groot assortiment en geweldige hulp!
Een 4 steren om dat de levering iets lang duurde Maar dat komt door de bezorging Niet door jullie

Antwoord van tomoshop.nl

Bedankt voor je review! De afgelopen twee weken hadden vrijwel alle vervoerders in Nederland te maken met achterstanden en vertragingen, waardoor de levering langer kon duren dan normaal. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging zodra een zending is overgedragen aan de vervoerder. Bedankt voor je begrip.

Ik weer snel aan de slag

Als ik iets mis voor mijn brommer kan ik dat hier snel halen en dat vind ik heel fijn.
Pakket binnen gekregen , was goed verpakt en ook snel geleverd
Tomoshop heeft vaak alle onderdelen die ik nodig heb op VO-raad dat is het zelfde bij puchshop en de levering is ook hartstikke snel
Goed assortiment met voldoende keuze voor budget of hogere kwaliteit en ook nog eens snel verzonden!
het aanbod is top. flexibiliteit met aankopen voor een school(betaling na ontvangst factuur) kan ietjes beter

Duidelijk en snel

Onderdelen makkelijk te vinden en snelle levering

Top product!!

Top product deze mooie zij kapen voor de gilera passen top en zien er leuk uit De kunstof is sterk
bij een bestelling een niet werkende telleraandrijver gehad, contact opgenomen en een nieuwe telleraandrijver gehad, netjes opgelost! bvd
Goeie prijs en kwaliteit Verzenden kan nooit snel genoeg als je het nodig hebt dus over verzenden kun je niks zeggen Keep up the good work 💪🏻
Goede kwaliteit en snel in huis. Past allemaal goed op de brommer.

Snelle verzending, etc.

Snelle verzending, goede service, duidelijke en verzorgde website. Aanrader voor onderdelen!
Altijd tevreden met de leveringen van Tomoshop.nl. Mijn Tomos ziet er weer op en top uit!