tomoshop.nl

3.666 reviews in totaal   1.151 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.151 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 27 sep 2021

tomoshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral via WhatsApp. Klanten waarderen het ruime aanbod aan onderdelen en de goede beschikbaarheid van producten. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten. Producten worden netjes en goed verpakt geleverd, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. De communicatie rondom bestellingen, levering en vragen wordt als helder en snel ervaren. Klanten vinden de technische uitleg en instructievideo's via YouTube erg handig en waardevol. Enkele klanten benoemen kleine verbeterpunten aan de website en er zijn opmerkingen over de kwaliteit van bijproducten.

Reviewstomoshop.nl

Erg tevreden over deze webshop! De website is duidelijk, bestellen ging makkelijk en de levering was snel. Producten waren precies zoals beschreven en goed verpakt. Ook fijne en snelle klantenservice. Zeker een aanrader!

hvala 5X 🌟

odlično. paket poslali express hitro, zapakira da prispe brez poškodb
Netjes verpakt bezorger goed en duidelijk de tijd van bezorgen aan gegeven Voor oudere mensen is het moeilijk om account aan te maken moet het simpel houden om te betalen
Aardige mensen en helpen je graag,maar de hebben al meerdere dingen vergeten zoals pakkingen, veren maar dan sturen ze of nieuwe op of een tegoedbon
Ik vind het echt een top site. Makkelijke service alleen de laat snelheid van de site kan nog wel iets accurater maar voor de verder rest een top site

Antwoord van tomoshop.nl

Bedankt voor je review! We hebben onlangs een aanpassing aan de website gedaan die voor een aanzienlijke snelheidsverbetering zou moeten zorgen. Zou je het nog eens willen proberen? We horen graag je bevindingen!

Niks om aan te klagen.

Alles beviel me, geen klachten. Snel verzonden, goed ingepakt en een mooie foto in de doos!
Super snel geleverd,is het aanbevelen zeker waard

tomos achter licht

ik had een tomos achter licht besteld maar dat werkte niet hep toen gebeld met tomoshop ik werdt vriendelijk te woord gestaan alles uit gelegd hij zij dat gaan we regelen de volgende dag een nieuwe in huis dat noem ik service tomoshop bedankt gerrit
Mijn ervaring met Tomoshop was prima, goede onderdelen snel geleverd geweest.
Snelle levering en kwalitatief goede onderdelen
Je kan makkelijk vinden wat je nodig hebt en de bezorging is snel ook de uitleg filmpjes zijn top

Goed en binnen twee dagen in huis

Klantenservice via WhatsApp, goede prijzen en binnen twee dagen in huis.

Top

Altijd optijd binnen gekregen niks kapot gehad of een verkeerde onderdeel
De bestellingen zijn altijd optijd en als er iets mis mee is en ik stuur een appje dan wordt er meteen aan gewerkt om het op te lossen.. top service bij Tomoshop.
Top site top service sneller binnen dan beloofd alleen maar goed (Echte reactie dit geen bot zooi)
Het was allemaal gewoon heel snel en niet heel prijzig

Voorraad goed aangeven

Aangeven op de site dat iets niet op voorraad is, of op zijn minst laten weten na bestellen dat dit het geval is. Paar dagen bezig geweest voor bleek dat het niet meer leverbaar was

Antwoord van tomoshop.nl

Bedankt voor je review. Normaal gesproken klopt onze voorraadindicatie, maar heel soms kan het voorkomen dat er iets misgaat met de voorraad of dat een product bij onze kwaliteitscontrole wordt afgekeurd en daardoor niet meer geleverd kan worden. Excuses dat dit bij jouw bestelling niet direct duidelijk was. Gelukkig is onze voorraad- en aanlevertijd over het algemeen kort. Jouw bestelling is op vrijdag in behandeling genomen en uiteindelijk op dinsdag verzonden, waardoor deze alsnog binnen 3 werkdagen is verzonden.

Geweldige Winkel!

Tomosshop is gewoon echt een geweldige webshop, super behulpzaam, goede prijzen en snelle verzending! Producten zijn goede kwaliteit en ze staan altijd klaar om ergens mee te helpen.

Goede service

Had zelf verkeerd gekeken en dacht dat je ook ter plekke kon kopen. Toen we daar aankwamen bleek het alleen online te zijn. Toch werden we netjes geholpen ondanks de drukte
Bestelling snel klaar, goede communicatie hierover.