tomoshop.nl- Logo - Beoordelingen

tomoshop.nl
Beoordelingen:

562 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.606 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ze hebben veel onderdelen, de verzending is goed, want het is snel en je krijgt goede informatie over je levering en het is een fijn site. Groetjes Bijs O ja zou ik misschien gratis zwarte spuitbussen mogen van motip. Zou ik erg blij mee zijn.😄😄

Meest relevante negatieve beoordeling

4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij de laatste 2 bestellingen niet helemaal tevreden over het materiaal. Onder andere over de uitlaat en gas/remhendel. Rem hendel is 1 week goed geweest. Daarna brak het remhendelschanier spontaan af… en de uitlaat (sigaar rs) zelf nog moeten bewerken voor dat hij goed dicht is bij de aansluiting
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tomoshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het paketje is beschadigd toegekomen, onderdelen wel nog in takt
Beoordeling melden
Antwoord van tomoshop.nl
1 jul 2024
Hoi Daan, Vervelend dat je pakket beschadigd is aangekomen, gelukkig zijn alle onderdelen nog in takt!
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zit al 8 dagen te wachten op simpele pakking
Beoordeling melden
Antwoord van tomoshop.nl
21 jun 2024
Je had op donderdag 13-06 in de avond de bestelling geplaatst. Deze hadden wij op vrijdag 14-06 direct ingepakt met de door jou gekozen verzendmethode brievenpost. Zoals in de checkout vermeld staat, duurt brievenpost 2-5 WERKdagen, daarnaast bevat brievenpost geen tracking. Brievenpost duurt nou eenmaal langer. Heb je iets snel nodig, kies dan voor pakketpost (zoals ook in de checkout vermeld staat.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Lange levertijd
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van tomoshop.nl
2 jul 2024
Hoi Maik, Bedankt voor je 3 sterren review. We zijn uiteraard benieuwd hoe we de andere 2 sterren ook nog kunnen verdienen. Ben je ergens tegen aan gelopen of niet tevreden over de producten? We horen het graag van je. Team Tomoshop.nl
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

top winkel

fijne winkel, doordeweeks snelle verzending, Goed spul en goed advies. Altijd een aanrader voor Onderdelen!
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Onderdelen voor mijn tomos nodig, binnen 2 dagen in huis. lekker vlot en goede prijzen!
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
TOMOSHOP is een speciale Tomos zaak in de tijd van elektrische scooter.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Verzending was goed en de spullen die geleverd zijn passen perfect
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb de km teller bestelt en ik heb…een zundapp

Ik heb de km teller bestelt en ik heb hem heel snel ontvangen
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima onderdelen en een prima prijs, zoals ik gewend ben 👍
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Goede duidelijke website, snelle levering en goed verpakt
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn netjes ingepakt en van goede kwaliteit
Beoordeling melden
RH
Ron H.
Rotterdam
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, netjes verpakt, goede communicatie!
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte uitvoering van de bestelling.
Beoordeling melden
GV
geerhard v.
papendrecht
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goed verpakt,graag zo doorgaan
Beoordeling melden
17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service en goede uitleg per mail.
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere omschrijving bij het product.
Beoordeling melden
17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering zonder gedoe toppie
Beoordeling melden