PasveerOnline.nl

960 reviews in totaal   506 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle bezorging van hun bestelling, die vaak binnen één of twee dagen arriveert. Veel klanten waarderen het dat bestellingen met zorg en vaak als cadeau zijn verpakt, wat zorgt voor een feestelijk en persoonlijk gevoel bij het ontvangen. Klanten zijn positief verrast door de persoonlijke aandacht in de vorm van handgeschreven kaartjes bij hun bestelling. De service wordt als uitmuntend ervaren, vooral doordat vragen snel beantwoord worden en problemen zoals ruilen of retouren eenvoudig en vriendelijk worden opgelost. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen en vaak als beter dan verwacht omschreven. Klanten zijn positief over de overzichtelijke website, het ruime assortiment en het gemak van bestellen.

ReviewsPasveerOnline.nl

Net dat beetje extra. Duidelijke site. Product snel verzonden en ook nog mooi ingepakt ontvangen, met een persoonlijk kaartje erbij.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review! Dat zijn mooie woorden, dank je wel. Leuk om te lezen dat juist die extra aandacht, zoals de verpakking en het persoonlijke kaartje, is opgevallen. Daar doen wij het voor!
Super leuke tas. Ik had een tas besteld bij Pasveer Lederwaren. Ik had mijn bestelling gedaan, alleen geen bevestigingsmail gekregen. Verder is mijn bestelling compleet aangekomen, en alles was in orde. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat je tas goed is aangekomen en dat alles in orde was. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Prettig contact en snelle levering

Eerst even gebeld met filiaal Sneek. Prettige en terzake efficiënte informatie. Online besteld ivm reistijd. Snel geleverd en in kadopapier. Dat komt goed uit, want is ook een kado aan iemand. Liever naar Pasveer dan naar bol.com!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen door ons filiaal in Sneek en dat de levering snel was. Veel plezier met geven en graag tot een volgende keer!
Mooi en stevig telefoonkoord Handig als je gaat lopen met de hond of boodschappen gaat doen

Tasje niet goed genaaid.

Het product werd zonder oponthoud bij mij thuis bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Het tasje was netjes verpakt. Het telefoontasje is in de rechter benedenhoek niet goed genaaid. Erg jammer!
Snelle levering, met zorg infepakt. De tas had een gratis hoes erbij. Handig als het regent!
Tas was volgende dag al binnen . Super !!! Want hij moest met m’n dochter mee naar Griekenland !!! Waar ze tijdelijk woont !

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de tas op tijd binnen was. We wensen uw dochter veel plezier met de tas in Griekenland!
Het is een mooie, waterafstotende heuptas, met print van de starry night. Hij valt groter uit dan ik verwachtte, maar is prima te gebruiken bij mijn verzameling

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat de heuptas goed bevalt. Fijn dat het formaat uiteindelijk toch goed uitpakt, ondanks hij wat groter was dan verwacht. We wensen je er veel plezier van!

Zeer betrouwbaar.

Snelle levering, net artikel zoals beschreven, persoonlijk briefje en ook als cadeau ingepakt. Geweldig.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat alles naar wens was en dat het persoonlijke kaartje en de cadeauverpakking in de smaak vielen. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop!
Prachtige tas, snelle levering, met inpakpapier en persoonlijke tekst erbij.Zeer attent!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe tas. Fijn dat de snelle levering en de persoonlijke aandacht bij je bestelling zijn opgevallen. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe koffer, uitstekende kwaliteit. De service was goed en voelde echt persoonlijk. Er werd goed meegedacht en ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Daarnaast was de levering verrassend snel, wat natuurlijk een groot pluspunt is.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je koffer, de kwaliteit en onze persoonlijke service. We zijn blij dat alles snel en naar wens is verlopen.

Zeer persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering, tasje was als cadeau ingepakt met daarbij zeer persoonlijke kaart,

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je onze persoonlijke benadering hebt gewaardeerd. We besteden graag aandacht aan iedere bestelling, dus fijn dat dat is opgevallen. Dank je wel voor het delen van je ervaring!
Netjes verpakt en snel geleverd. Ook was retourneren geen probleem en snel afgehandeld

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen, van de levering tot het retourneren. Bedankt voor het delen van je ervaring!
Heel snel verzonden en ook mooi ingepakt. Ik wou namelijk deze keuze zelf selecteren omdat het een cadeau was. En met alle blijheid trof ik het pakketje keurig verpakt aan. Mijn complimenten voor alle service!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Dank je wel voor je complimenten! Fijn dat alles naar wens was en dat het cadeau zo goed ontvangen werd.
Snelle levering met een persoonlijke en vriendelijke touch. Ook de verschillende betaal mogelijkheden zijn prettig.

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review! Leuk dat je de persoonlijke aandacht en het bestelgemak waardeert. Veel plezier met je aankoop!
Superleuk om bij het openen van de doos te zien dat de tas was verpakt als een kadootje met een leuke kaart erbij

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat het uitpakken als een cadeautje voelde. Heel veel plezier met je aankoop!
Doen wat ze beloven. Mooie producten. Snelle verzending. Het lederen tasje mooi in cadeaupapier ingepakt, Ik werd na het open maken van het pakketje vrolijk. Dank je wel. Tot de volgende bestelling

Antwoord van PasveerOnline.nl

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat alles naar wens was en dat het uitpakken een glimlach opleverde. Graag tot de volgende keer!

Snelle, goede en persoonlijke bezorging

Snelle, goede verzending, ingepakt briefje erbij

Mooie rugtas

De mooie website, ruime keuze, vlotte verzending en keurig verpakt

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over je nieuwe rugtas en je ervaring met onze webshop. Fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop!

Aanrader om hier te bestellen!

Snelle verzending, mooie tas en leuk ingepakt met kaartje erbij. Erg attent!

Antwoord van PasveerOnline.nl

Bedankt voor je mooie review én aanbeveling! Wat leuk dat je zo blij bent met je bestelling. We wensen je veel plezier met je nieuwe tas en hopen je graag nog eens terug te zien!