Klanten waarderen de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De communicatie wordt over het algemeen als duidelijk en behulpzaam ervaren. Ook wordt de service als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht gezien. Daarnaast merken klanten op dat het personeel deskundig is en zorgvuldig omgaat met medische beoordelingen. De betrouwbaarheid van de dienst wordt vaak genoemd en gewaardeerd. Sommige klanten ervaren problemen met annuleringen en de bereikbaarheid. Er zijn ook enkele klachten over onduidelijkheid en een gebrek aan persoonlijk contact. Daarnaast zijn er kritische noten over onopgeloste bezwaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsTreated NL
Mijn medicijn is keurig netjes op tijd gebracht. En verzonden.
Mijn medicijn is keurig netjes op tijd bij mijn aangekomen die gebracht . Daar voor is er goed uitleg over gestuurd geweest en zijn er even goed nog vragen over mijn medicatie gesteld en gevraagd . En er wachtwoord en controle op na geleefd .
Antwoord van Treated NL
Bedankt voor je feedback.
We zijn erg blij te horen dat alles, van verzending tot levering, soepel en professioneel is verlopen. Het is fijn om te weten dat de communicatie en de veiligheidscontroles je tijdens het hele proces een gerust gevoel hebben gegeven.
We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren, dus als je in de toekomst nog feedback hebt, laat het ons dan zeker weten.
de service is echt supergoed, ik heb al enkele keren wat vragen gehad over mijn behandeling, de betaling of bezorging,. maar de mensen die je helpen zijn super vriendelijk, snel en komen altijd met een oplossing
Antwoord van Treated NL
Hartelijk dank voor je feedback!
We zijn erg blij om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met onze service. Ons team streeft er altijd naar om behulpzame en snelle ondersteuning te bieden, dus het is fijn om te horen dat je je goed begeleid voelde wanneer je vragen had over je behandeling, betalingen of levering.
Het betekent veel voor ons om te horen dat de ondersteuning die je hebt gekregen echt een verschil heeft gemaakt. Mocht je nog iets nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar!
De medicijnen die ik had besteld kwamen ook. Er is volgens mij door een arts naar de foto gekeken die ik had geüpload. Ik vond het gewoon heel handig zo.
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij om te horen dat je het proces prettig en gebruiksvriendelijk vond. Onze zorgverleners bekijken de verstrekte informatie zorgvuldig om er zeker van te zijn dat de behandeling geschikt is, dus het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad.
We zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren, dus als je in de toekomst nog andere feedback hebt, laat het ons dan zeker weten!
Bezorging was snel en netjes als beloofd, resultaat moeten we nog even afwachten ( kalknagels)
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij om te horen dat je behandeling snel en precies zoals beloofd is aangekomen.
We begrijpen dat het even kan duren voordat behandelingen tegen schimmelnagels resultaat opleveren, en we hopen dat deze behandeling goed voor je werkt. Mocht je onderweg vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ik ben hier nieuw en heb soms nog wat vragen maar ik word super goed geholpen.
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij om te horen dat je uitstekende ondersteuning hebt gekregen. Het is volkomen begrijpelijk dat je vragen hebt als je nieuw bent, en we helpen je graag verder.
Mocht je ergens onzeker over zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Men is zorgvuldig met de beoordeling ze vragen na als iets onduidelijk is, zij sturen de bestelling
Pas als alles is goed gekeurd.
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij te horen dat je de grondigheid van het beoordelingsproces op prijs stelt. Onze behandelaars bekijken elk behandelverzoek zorgvuldig en kunnen indien nodig om aanvullende informatie vragen om er zeker van te zijn dat de behandeling geschikt en veilig is.
Op zondag besteld, kort ingevuld situatie, beoordeling arts en dinsdag geneesmiddel binnen. heel blij mee.
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. Het is fijn om te weten dat het beoordelingsproces soepel verliep en dat je behandeling snel bij je is aangekomen.
Ik heb mijn producten nog niet gebruikt het is als reserve voor vakantie maar de aflevering etc was perfect
Antwoord van Treated NL
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat u de behandeling nog even de tijd wilt geven voordat u er een oordeel over velt. We zijn erg blij te horen dat alles, van de bestelling tot de levering, aan uw verwachtingen voldeed, en we hopen dat de behandeling goed voor u werkt wanneer u die nodig hebt.
Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Goede communicatie met de arts en andere van het team uitstekend!
Snel en adequate reactie. Perfect.
af en toe wat onduidelijk maar dat is uiteindelijk opgelost
Bestelproces is duidelijk en snel te doorlopen. Levertijd volgens afspraak!
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij om te horen dat je het bestelproces eenvoudig vond en dat je bestelling volgens verwachting is aangekomen.
We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren, dus als je in de toekomst nog andere opmerkingen hebt, laat het ons dan zeker weten!
De zorgvuldigheid waarmee de bestelling gepaard ging.
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij om te horen dat je de zorg en aandacht tijdens het hele proces op prijs hebt gesteld. Het bieden van veilige en grondige zorg is belangrijk voor ons, dus het is fijn om te horen dat dit ook zo overkwam tijdens je ervaring.
Goed en betrouwbaar. Wel wat duur.
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze dienst en deze betrouwbaar vond.
We stellen je opmerkingen over de kosten zeer op prijs. Als particuliere zorgverlener zijn in onze prijzen niet alleen de medicijnen inbegrepen, maar ook het consult met de arts, doorlopende ondersteuning, de afgifte door onze apotheek en de bezorging.
We zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren, dus mocht je in de toekomst nog andere feedback hebben, laat het ons dan zeker weten!
Snel en duidelijk
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij om te horen dat je onze service snel en duidelijk vond.
We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren, dus als je in de toekomst nog andere feedback hebt, laat het ons dan zeker weten!
het was snel en super correct
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij om te horen dat je het proces snel vond verlopen en dat je behandeling efficiënt is beoordeeld.
Prettig en grondige vragen waaruit expertise blijkt.
Erg vriendelijk in vervolg vragen en duidelijke antwoorden. Wel duur!
Bedankt voor je feedback!
We zijn erg blij te horen dat je je goed begeleid voelde en dat alles duidelijk en nuttig was.
We stellen je opmerkingen over de prijzen zeer op prijs. Als particuliere dienst zijn onze prijzen inclusief de medicatie, het consult met een geregistreerde arts, het voorschrijven, het afleveren en de bezorging.
Als je alternatieve opties of voordeligere behandelingen wilt verkennen, neem dan gerust contact met ons op via je Treated-account. We helpen je graag verder. Nogmaals bedankt!